Įkraunama...
Įkraunama...

Airbnb – susirask pigią nakvynę

Sveiki, gal kas esate susidure ir galetumete patarti is savo patirties, kaip elgtis, kai seimininkas siulo kitus apartamentus vietoj musu uzsakytu? Siulomi apartamentai mums tinka, bet kaip apsidrausti, kad tikrai gausime tuos apartamentus, neliksime be nieko. Uzsakytu apartamentu rezervacija neatsaukta, kelione dar negreit 4u.gif
Atsakyti
Manau, jei negautumete jokiu apartamentu, juk parasytuimete blogiausia atsiliepima. Vis tiek cia kazkuo "smirdi", gal siulomi apartamentai blogesni? Tegul atsiuncia nuotrauku ir adresa, apsispresit. Jei ka, gal galima dar atsaukt ir kito buto pasieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 07 23, 14:23)
Manau, jei negautumete jokiu apartamentu, juk parasytuimete blogiausia atsiliepima. Vis tiek cia kazkuo "smirdi", gal siulomi apartamentai blogesni? Tegul atsiuncia nuotrauku ir adresa, apsispresit. Jei ka, gal galima dar atsaukt ir kito buto pasieskoti smile.gif

Manau, kad tikriausiai yra kitas žmogus, kuris nori užsakyti tuos apartamentus ilgesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 07 23, 14:23)

Kaip agentas sako, savininkas pardave buta ir paliko ant ledo jo rezervacijas. Pasiule geresni ir brangesni buta. Turi 140 geru atsiliepimu atsieliepimu. Nezinau ka ir galvoti. Jei pati atsaukciau, tai prarasciau pinigu, nes atsaukus airbnb mokesciai negrazinami unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Emvida @ 2018 07 23, 16:31)
Manau, kad tikriausiai  yra kitas žmogus, kuris nori užsakyti tuos apartamentus ilgesniam laikui.

Apartamentu jau nera skelbimuose ir kitom datom. Juos pardave seimininkas:(
Atsakyti
Jei kitas butas atrodo geras, ji ir imciau smile.gif airbnb tikrai negrazina tu 3 Eur uz rezervacija, teko patirti per ziopluma - ne ta data uzsakiau
Atsakyti
Praktiška nuolaida keliaujantiems:

AIRBNB nuolaidos kodas -30 eur (galioja pirmam užsakymui)
Nuolaidahttps://######/NDZ4o5

p.s. kažkodėl neleidžia paskelbti nuorodos, tad jei kam aktualu, parašykite a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama Diana: 26 liepos 2018 - 13:00
Sveikos keliautojos. kas dažnai naudojasi airbnb gal galit padėt?
Grybauju aš čia tam jų puslapyje ir nerandu ko ieškau smile.gif Rezeravacija patvirtinta. Yra savininkas ir du antrieji savininkai. Kur man rasti antrojo telefono numerį? Užklausiau jo. Atsakė, kad profilyje yra kažkoks žalias ženkliukas su telefono numeriu. Nerandu....
Atsakyti

Sveiki, gal kas esate susidure ir galetumete patarti is savo patirties, kaip elgtis, kai seimininkas siulo kitus apartamentus vietoj musu uzsakytu? Siulomi apartamentai mums tinka, bet kaip apsidrausti, kad tikrai gausime tuos apartamentus, neliksime be nieko. Uzsakytu apartamentu rezervacija neatsaukta, kelione dar negreit 4u.gif

Man taip buvo bookinge. Paskambino, pasake kad susidubliavo ir pasiule kitus. Islosem. Bet nieko neatsaukineciau, kad liktu galimybe skustis. Mano sese lt nuomavo buta per airbnb, kai atvaziavo, pamate kad visiskai ne tas ir net nepanasus butas. Neliko nakvot, apskunde airbnb, tai airbnb viska grazino ir dar paguodos 50 eur kupona dadejo.

Atsakyti
Aš irgi dalinuosi, jei kas dar neužsiregistravęs Airbnb, užsakant pirmą kartą per šią nuorodą - 30 eur 4u.gif
-30 eur pirmam kartui
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

ar Jūs siunčiate visų keliautojų pasų kopijas ? Artėja kelionė, perklausiau šeimininkų dėl atvykimo ir raktų - tai paprašė, kad atsiųstumėme visų keliautojų pasų kopijas, net ir mažamečių vaikų. Man kažkoks marazmas šiuo atveju, suprasčiau - suaugusių reikalautų, mano paso kopiją turi.
Atsakyti

Sveikos mergaitės,

ar Jūs siunčiate visų keliautojų pasų kopijas ? Artėja kelionė, perklausiau šeimininkų dėl atvykimo ir raktų - tai paprašė, kad atsiųstumėme visų keliautojų pasų kopijas, net ir mažamečių vaikų. Man kažkoks marazmas šiuo atveju, suprasčiau - suaugusių reikalautų, mano paso kopiją turi.

As esuper airbnb patvirtinus savo tapatybe, tai niekad nera prase pasu kopiju. As manau nesiusciau. Arba paklauskite airbnb ar gali is jusu to reikalauti. 

Atsakyti
Jei kas dar nera uzsiregistraves, tai mielai pasidalinciau nuoroda, per kuria registruojantis gausite 30eur pirmam uzakymui: www.airbnb.com/c/jelenav24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 09 rugpjūčio 2018 - 16:09