Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

4u.gif gal yra bendraminciu pora virs 45m amziaus kartu keliauti i Tailanda gruodzio-sausio men.Butu smagu,jei atsirastu,susikalbantys angliskai, butu galima keliauti savarankiskai.I az.Vilnius
Atsakyti
Mes (sema su paaugusiais dviem vaikais) gruodzio 24- sausio 10 keliausim po Tailanda savarankiskai. Jei kas nori ten susimatyti, kartu aplankyti kokias vietas ar tiesiog pavakaroti, parasykit smile.gif
Atsakyti

Sveiki :)

Prisidedu prie tų, kurių gyvenimas taip susiklostė, kad visi jau turi šeimas, poras, o aš liūdžiu ir ieškau kelionės draugės ar draugo. Važiuojam kur nors sausio mėnesį? Taip spontaniškai, pabėgam nuo visko, patiriam nuotykių! 

Esu iš Šiaulių, man 30. 

Atsakyti
Sveiki, gal kas noretu prisijungti kelionei i Prancuzija, Nica (5 dienos, 258eur, 1-5 kovo arba 22-26 kovo)
https://beta.lt/akci...tab=description
Pasykit AZ, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
man 31, ieskau bendrakeleives i dubaju 23 d. gal atsirastu kompanijone....? taip gavosi kad likau ant ledo, drauges is darbo neisleido unsure.gif gal atsirastu kokia mergina ar moteris ;-) lauksiu i az Vaiva
Atsakyti
Labukas visiems ir visoms ;)
Gal yra planuojanciu nuo birzelio vidurio eiti sv.Jokubo kelia? rolleyes.gif
Man 37...kolkas planuoju eiti viena....
Atsakyti
Sveiki visi,
artėja šiltesni ir netolimoms kelionėms palankesni orai. Mes esame dviese su septynmečiu sūneliu (iš Kauno) ir kartais pasigendame kompanijos. Mus domina kelionės po Lietuvą (pvz., dienai ar savaitgaliui) ir artimiausias šalis, taip pat svajojame kada nors nukeliauti į Lego parką, Heide parką, Mumių slėnį ir pan. Gal čia yra norinčių susipažinti ir pakeliauti kartu? smile.gif

Prašau rašyti į až
Atsakyti
Gal atsirastų moteris 40-50 m. keliauti kartu:)
Domina Graikijos salos, Kipras, Malta ...vasaros menesiais smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal atsiras važiuojančių iš Kauno į Vilnių ir už gerą kainą parvežtu du keleivius?
Parskrendam iš Maljorkos kovo 28 d. vidurnaktį į Karmėlavos oro uostą
Atsakyti
Ieškau kompanijos gegužes pradžiai į bet kur už protingą kainą. Esu visiškas pozityvas ir savarankiska. Ak, tiesa, man 41. Bet taikausi greit ir prie vyresnių, ir prie jaunesnių. Labai norėčiau kažkur pasideginti ir pakeliauti, bet viena nedrįstu keliaut. Gal kas irgi norėtų? smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas noretu prisijung prie musu i turkija? Birzelio men. Musu tetis negali vsziuot...ksdangi biletai pabrango mums dviems su dukra neapsimoka vaziuot ( tad papigiai siulau vieta....jeigu kas nori parasykite i AZ. Kaina tikrai labai gera vaziuojam 9n. I labai gera vesbuti.
Atsakyti
Sveikos! Atostogos prasidės jau visai netrukus. Ar jau susiplanavote, kur ilsėsitės? smile.gif

Atlieku tyrimą apie tai, kaip lietuviai planuoja savo atostogų finansus. Kviečiu ir jus pasidalinti savo planais. Anketą užpildyti truks vos kelias minutes! O kai turėsiu apibendrintus rezultatus, būtinai pasidalinsiu ir su jumis!

Kaip planuojate savo atostogų finansus?
Atsakyti