QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2012 12 23, 15:38)
Gal kas galite patarti, ką ne taip darau, kad man ta tešla labai dažnai prilipusi atšoksta nuo gėlytės formos dar bliūde būdama, iki puodo su aliejum nespėju nunešti Rodos, įkaitinu gerai, nes jau ta gėlytė tešloje pasidaro
Susinervinau, nebekepu Kurios išėjo, tai tos labai skanios, kaip vaikystėje. Kepiau pagal receptą kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai.
Susinervinau, nebekepu Kurios išėjo, tai tos labai skanios, kaip vaikystėje. Kepiau pagal receptą kiaušiniai, stiklinė pieno ir miltai.
Manau, kad per daug, per ilgai kaitinta formelė, todėl ji perdaug pritraukia prie savęs tešlos, tampa per sunki gėlytė ir dėl to per greitai nukrenta.