Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 20:12)
Jei moteris myli savo vyra, tai duoda is meiles, nereikia ir pareigu. O kai nelabai zino, kas ta meile yra tai turi duot is pareigos.
Atrodo taip paprasta, bet jus cia vartotes, makaluojat zodzius ir apeliuojat, kad "abu nori".
Na kai abu norei,, tai ir seimos nereikia, susitike klube gali dulkintis.
As kalbu apie attveji, kai zmones vienas kita pasirinke, PRIKLAUSOMI, ir TURI ATSIZVELGT VIENS I KITA, o ne tik vyras taikytis prie moters kaprizu.
Vel esme, ne ta jau isnagrineta tema, o tai, kad jus "vel nesuprantate"

jei nera meiles as nematau prasmes tuoktis is vis, aiskiai pasakiau? dasilo po metu?

o jokios prievartos santuokoje netoleruoju, as aplamai netolerantiska lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 21:27)
https://######/images/VUKJRG

O sitas kaip, Lutuke?

Ups, nerodo.
Nu pagogulink turkas Tarkan. Ir jo fotke dar pasikabink, jei patinka 4u.gif

zinau daininka turi omeny? Dainos man jo labai patinka, o isvaizda, ne mano tipo, jis toks mergaitisko grozio, smulkuciai, kaip ir Tomas Kruzas, visiskai ne mano tipo vyrai biggrin.gif
zinok is paauglystes isaugau plakatu nekabinu kabaryje, o tu kabini? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 21:10)
Nu nu..O kas anoj temoj plesesi apie mergaite tamsio vymio, kuri buvo pastatyta Popueziu sutikt? Ne tu?  bigsmile.gif

as pasidalinau straipsniu, o plesetes jus ar ne taip? bet tai kaip tai siejasi su tuo ,ka cia pacitavai? kokius bruozus kas priskyre tai mergaitei charakterio del jos odos? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 28, 21:44)
o kokia kariska sukuosena,,,,,?   zinau dvieju rusiu</p>

kai visai nuskusta, ir kai siek tiek atauge? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 20:01)
tu nori sneketi tik tai, kas tau paciai vienai idomu, negi nedasunta tau? dvasiniai dalykai apima kur kas placiau nei tavo ezoterines nesamones,

jum nedasunta kazkas, man tai senai viskas su jumis aisku lotuliukas.gif ar as ci ako jusu klausineju apie jus ar jus cia mane tardot? ar ne jus cia man aiskinat ka kur keik kaip rasyti ar as jums? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 20:14)
ir tu pradek, galesi su veidrodziu rimtom temom padiskutuoti lotuliukas.gif

ne nu aciu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 28, 20:26)
<p>Ne, čia jumis netik gerti, bet ir rūkyti galima pradėti,kai ką rimtą. N puslapių tarpusavio rietynių.Kiek gi galima? Paskutiniai vyriokai iš temos išsilakstys.
</p>

o mums kas lai laksto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 21:58)
jei nera meiles as nematau prasmes tuoktis is vis, aiskiai pasakiau? dasilo po metu?

o jokios prievartos santuokoje netoleruoju, as aplamai netolerantiska lotuliukas.gif

Jus savo vyro nemylite realiai, nes jam net atsiduot negalit, bet istekejot!

Niekas cia apie prievarta nekalba, pas jus logikoje truksta vieno elemento.

Jus suprantat prievarta
Jus suprantat kazko daryma ko paty norit.
Bet nesuprantat daryma ko nelabai norit del kito zmogaus.

Jus kaip vaikas, arba pats nori, arba rekia kad ji vercia, vidurio nera
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 22:03)

Jus suprantat prievarta

darymas ko nenori, yra pareiga.
pareiga gali buti is meiles, is isskaiciavimo, is dar kazkokios naudos, bet tai yra pareiga.

Pareiga – subjektyvi asmens jaučiama būtinybė pasielgti, imtis veiksmų, paskatinti kitus veikti arba susilaikyti bei sulaikyti nuo to kitus.
Atsakyti
jei nera meiles as

zinau daininka turi omeny? Dainos man jo labai patinka, o isvaizda, ne mano tipo, jis toks mergaitisko grozio, smulkuciai, kaip ir Tomas Kruzas, visiskai ne mano tipo vyrai  biggrin.gif
zinok is paauglystes isaugau plakatu nekabinu kabaryje, o tu kabini?  bigsmile.gif
Papildyta:

Nu jo , tau zinau kad tokue vyrai nepatinka. Tau patinka verygos tipo.
Plakatu vaikystes? O kas emsio "foto" issisaugojo? bigsmile.gif😊😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 rugsėjo 2018 - 21:14
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 22:07)
darymas ko nenori, yra pareiga.

Pareiga yra kazko darymas del savo isipareigojimu. Kartais tai gali ssutapti su noru, kartais galima uzsinoreti, o kartais darai ko nenoretum, bet jaautiesi gerai, nes zinai del ko tai darai.

Isteka is meiles, bet pamirsta, kad istekjus ta zmogu jaau reikia myleti is pareigos. Tai nereiskia nenorint.

Jausmai ne is pareigos - nieko neverti...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 28, 20:02)
<p>Nedirbi, brangioji šioje srityje, tai geriau patylėk.
</p><p>Pagal išvaizdą daug ką galima pasakyti apie žmogų.
</p>

nu Lisitėja, nustebinai ir bloguoju ax.gif net ėjau žiūrėt to video ir to žuliko biggrin.gif
visiškai man tas vyras į žuliką nepanašus smile.gif
kažkada ir maniškis taip labai panašiai nusikirpdavo, ypač vasarą, kai karšta, o jam ir tinka visaip, nes daili kaukolė. Dabar tai iš viso su įmantria plaukuosena ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 21:19)
Ir ka tie vyriokai? Tuos vyriokus ju temose etatines ir taip suede. Tai koks jau skirtumas?
Cia gi niekas nieko neiesko, visos savo turi.

atsirado gi neetatinė biggrin.gif tu į temos galą atsiradus, tiek privarei, kad 4 vietoje likai su tom, kurios nuo pat pradžių rašė biggrin.gif
Papildyta:
zinok is paauglystes isaugau plakatu nekabinu kabaryje, o tu kabini?  bigsmile.gif

Pas ją Linuks Pernavs kaba, jinai prieš jį ten staiposi su morka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 22:03)

Jus suprantat prievarta

ne sadizmo zinokit nesuprasiu, kad ir kiek aiskinsit, man tai iskrypimas zmogaus.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 22:10)
Nu jo , tau zinau kad tokue vyrai nepatinka. Tau patinka verygos tipo.
Plakatu vaikystes? O kas emsio "foto" issisaugojo? bigsmile.gif😊😂

ne, neatspejai, man patinka toki, koki cia video idejau, normalus vyriski vyrai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 22:15)
Pareiga yra kazko darymas del savo isipareigojimu. Kartais tai gali ssutapti su noru, kartais galima uzsinoreti, o kartais darai ko nenoretum, bet jaautiesi gerai, nes zinai del ko tai darai.

Isteka is meiles, bet pamirsta, kad istekjus ta zmogu jaau reikia myleti is pareigos. Tai nereiskia nenorint.

Jausmai ne is pareigos - nieko neverti...

jei man REIKTU myleti is PAREIGOS, as nematyciau reikalo su tuo zmogum gyventi.

nu sakau jums gyvenimas be sadizmo - mazochizmo, ne gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 22:28)
ne sadizmo zinokit nesuprasiu, kad ir kiek aiskinsit, man tai iskrypimas zmogaus.

Kur jus matot sadizma? Gal sadizmas, kad jums rasoma nemaloni tiesa, kurios jus girdet nenorit?
Nes jusu poelgiai manes asmeniskai neliecia, o jusu vyras kiek suprantu neprievartauja nieko (kaip ir daugelis kitu normaliu zmoniu)

Bet va vieniems tokiems normaliems vyrams ju zmonos is meiles duoda, o kitos ne.
Kur jus matot sadizma?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 22:32)
Kur jus matot sadizma? Gal sadizmas, kad jums rasoma nemaloni tiesa, kurios jus girdet nenorit?
Nes jusu poelgiai manes asmeniskai neliecia, o jusu vyras kiek suprantu neprievartauja nieko (kaip ir daugelis kitu normaliu zmoniu)
Bet va vieniems tokiems normaliems vyrams ju zmonos is meiles duoda, o kitos ne.
Kur jus matot sadizma?

ne pas mane, pas jus gyvenimas - sadizmas - mazochizmas .

uzjauciu tokus vyrus ir pirmiausia tokias zmonas.

sadizmas yra versti kita kazka daryti del saves, jei tam zmogui nera tokio poreikio. mirksiukas.gif kancios buna ne tik fizines, bet dvasines psichologines ir t.t.
ir kaip toks noras is vis gimsta pas kita pirversti pasitelkiant smegenu plovimu tenkinti savus poreikius, slykstu, nenoriu testi pokalbio apie tai, jus gyvenkit kaip jums riekia, mes su vyru kuo puikiausiai gyvenam ir be jusu nukrypusios filosofiojos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 28, 22:31)
jei man REIKTU myleti is PAREIGOS, as nematyciau reikalo su tuo zmogum gyventi.

O as myliu is pareigos, nes isipareigojau.

nematau tame jokios kancios, nejauciu nemaloniu pojuciu, praktiskai nieko tai nesiskiria nuo eilinio jausmo.
Skirtumas tik jei supyksti ar kyla konfliktai, tada prisimeni, kad tai zmogus kuri pasirinkai ir kazkaip savo jausmus keiti.

Jei to nebutu, tai supykus ar iskilus kokiems rimtesniems nesutarimams zmones viens kita pasiustu nx ir eitu i skirtingas puses.

O kai yra pareiga, tai kazkaip KITAIP I VISKA ZIURI. Jus to ar nesuprantat ar aplamai nesuprantat apie ka kalba?

Na tikrai jus panasi i vaika,, kuris kai mama ko nenuperka rekia"nekenciu taves"

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 28, 22:21)

Pas ją Linuks Pernavs kaba, jinai prieš jį ten staiposi su morka biggrin.gif

Pas mus Kleopatris paveikslas kabo.
Pernava daznai sporto salej matau. Grazus vyras, ne tavo darzove sumegzta 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 22:38)
O as myliu is pareigos, nes isipareigojau.
nematau tame jokios kancios, nejauciu nemaloniu pojuciu, praktiskai nieko tai nesiskiria nuo eilinio jausmo.
Skirtumas tik jei supyksti ar kyla konfliktai, tada prisimeni, kad tai zmogus kuri pasirinkai ir kazkaip savo jausmus keiti.
Jei to nebutu, tai supykus ar iskilus kokiems rimtesniems nesutarimams zmones viens kita pasiustu nx ir eitu i skirtingas puses.
O kai yra pareiga, tai kazkaip KITAIP I VISKA ZIURI. Jus to ar nesuprantat ar aplamai nesuprantat apie ka kalba?
Na tikrai jus panasi i vaika,, kuris kai mama ko nenuperka rekia"nekenciu taves"

zinai, per 25 m pas mus su vyru buvo labai daug konfliktu, bet me skartu, bet ne is pareigos, o is meiles, va tame ir visas man skirtumas, Pareiga man siejasi su prievarta, kad ir pries save.
as zmogus,kuris nepernesa vsisiskai pirevartos , vadovavimo, vertimo, ir taip nuo mazu dienu, mano vieni i pirmu zodziu buvo as pati, As galiu del zmogaus labai daug padaryti, bet jei pati matysiu tame prasme, o ejei man kazkas pasakys, akd as privalau, tai as net jei buciau to norejusi daryti nedarysiu is principo, nes NIEKAS NEGALI MAN ISAKINETI VADOVAUTI REIKALAUTI.
jus ci atik i vaika panasus, kuris kojom spardosi ir nori visiem irodyti savo biggrin.gif
nu jum gerai su savo moterim ir gyvenkit taip abu kam man kisat?
Atsakyti