QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 28, 20:12)
Jei moteris myli savo vyra, tai duoda is meiles, nereikia ir pareigu. O kai nelabai zino, kas ta meile yra tai turi duot is pareigos.
Atrodo taip paprasta, bet jus cia vartotes, makaluojat zodzius ir apeliuojat, kad "abu nori".
Na kai abu norei,, tai ir seimos nereikia, susitike klube gali dulkintis.
As kalbu apie attveji, kai zmones vienas kita pasirinke, PRIKLAUSOMI, ir TURI ATSIZVELGT VIENS I KITA, o ne tik vyras taikytis prie moters kaprizu.
Vel esme, ne ta jau isnagrineta tema, o tai, kad jus "vel nesuprantate"
Atrodo taip paprasta, bet jus cia vartotes, makaluojat zodzius ir apeliuojat, kad "abu nori".
Na kai abu norei,, tai ir seimos nereikia, susitike klube gali dulkintis.
As kalbu apie attveji, kai zmones vienas kita pasirinke, PRIKLAUSOMI, ir TURI ATSIZVELGT VIENS I KITA, o ne tik vyras taikytis prie moters kaprizu.
Vel esme, ne ta jau isnagrineta tema, o tai, kad jus "vel nesuprantate"
jei nera meiles as nematau prasmes tuoktis is vis, aiskiai pasakiau? dasilo po metu?
o jokios prievartos santuokoje netoleruoju, as aplamai netolerantiska
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 21:27)
https://######/images/VUKJRG
O sitas kaip, Lutuke?
Ups, nerodo.
Nu pagogulink turkas Tarkan. Ir jo fotke dar pasikabink, jei patinka
O sitas kaip, Lutuke?
Ups, nerodo.
Nu pagogulink turkas Tarkan. Ir jo fotke dar pasikabink, jei patinka
zinau daininka turi omeny? Dainos man jo labai patinka, o isvaizda, ne mano tipo, jis toks mergaitisko grozio, smulkuciai, kaip ir Tomas Kruzas, visiskai ne mano tipo vyrai
zinok is paauglystes isaugau plakatu nekabinu kabaryje, o tu kabini?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 21:10)
Nu nu..O kas anoj temoj plesesi apie mergaite tamsio vymio, kuri buvo pastatyta Popueziu sutikt? Ne tu?
as pasidalinau straipsniu, o plesetes jus ar ne taip? bet tai kaip tai siejasi su tuo ,ka cia pacitavai? kokius bruozus kas priskyre tai mergaitei charakterio del jos odos?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 28, 21:44)
o kokia kariska sukuosena,,,,,? zinau dvieju rusiu</p>
kai visai nuskusta, ir kai siek tiek atauge?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 20:01)
tu nori sneketi tik tai, kas tau paciai vienai idomu, negi nedasunta tau? dvasiniai dalykai apima kur kas placiau nei tavo ezoterines nesamones,
jum nedasunta kazkas, man tai senai viskas su jumis aisku ar as ci ako jusu klausineju apie jus ar jus cia mane tardot? ar ne jus cia man aiskinat ka kur keik kaip rasyti ar as jums?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 28, 20:14)
ir tu pradek, galesi su veidrodziu rimtom temom padiskutuoti
ne nu aciu
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 28, 20:26)
<p>Ne, čia jumis netik gerti, bet ir rūkyti galima pradėti,kai ką rimtą. N puslapių tarpusavio rietynių.Kiek gi galima? Paskutiniai vyriokai iš temos išsilakstys.
</p>
</p>
o mums kas lai laksto