Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:24)
Kazkaip man atrodo, kad tu ta liga ir sergi, nes zinai kad mmm jauno vyro,  tokia kokia tu  esi, nesulaikysi. Nepades ir tavo iskrypimai lovoj ir visur kitur. Ta ir bendraamzes ur jaunesnes sugeba. Tai kad sluostykis nisi, plauk kanopas ir mars miegot kiaules uodega issivalius  ir i pizama susikisus. 4u.gif

Svarbu tau nuo to geriau. biggrin.gif
O jei rimtai - jus abu su vyru taip geriat ar tu viena? Ir ka jis sako, kai tu viena?
Atsiminiau, tu rasei, kad jis pats tau nuperka alkoholio. Kodel jis tave girdo? Nes tik girta atsipalaiduoji lovoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugsėjo 2018 - 22:30
Man tai patinka, kai burbe kapojasi, kitos tai kazkaip per daug primityviai ir muzikiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 28, 00:27)
Tikrai? Kur?
*****, idomiau uz Popieziu

Buvo tokia aplinkybiu visuma. Viskas kaip ant delno pateikta SM. biggrin.gif
Bet daugiau nesakysiu. tongue.gif Dzin ji man.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 23:33)
Buvo tokia aplinkybiu visuma. Viskas kaip ant delno pateikta SM.  biggrin.gif
Bet daugiau nesakysiu.  tongue.gif Dzin  ji man.

Is tiesu jei sekt kiekviena posta, tai gana lengvai galima atsekt beveik kiekviena. Bet kas turi tiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 27, 23:30)
Svarbu tau nuo to geriau.  biggrin.gif
O jei rimtai -  jus abu su vyru taip geriat ar tu viena?  Ir  ka  jis sako,  kai tu viena?
Atsiminiau,  tu rasei,  kad jis pats  tau nuperka alkoholio. Kodel jis tave girdo? Nes tik girta atsipalaiduoji lovoje?

Pries gal pora savaiciu penktad vyras nupirko gero vyno, brandinto durio ir susi. Tiesiog siaip, nes isgerem, pazejom filma ir nuejom miegot, nes sekanti ryta kelemes 5 ir isvarem kur reikejo.
Dar domina musu lovos reikalai smulkiau? Jei tu iskrypele, tai zinok as tavo fantaziju nekaitinsiu.
Te, apsimauk pizama, grazuole ir eik miegot
https://######/images/NeGam2
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 27, 23:25)
Tau su galva negerai jei sakai, kad svoguno laiskas ir skiltele cesnako sriubos puode pucia pilva ir sukelia pykcius.  biggrin.gif
O tu si karta paziurek.  mirksiukas.gif

Maciau as ta lutuke.  biggrin.gif

skiltele nepus, bet jei nuolat valgot po skiltele tai ir darosi su jumis negerumai... mirksiukas.gif

aciu neidomu man tikrai nuosirdziai mirksiukas.gif

o dar viena matytoja atsirado, nu va ka ir sakau cambalos drauge, gal kartu geriat prie krikstolinio rutulio? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 rugsėjo 2018 - 22:38

O kas tau juokinga? Sukure seima, pradzioj vyra palaike, paskui apsivaikavo, paskui su savo vizija ( drabuziu kurimu apkuniom) pradejo.

Siaip profesiniais klausimais ji labai ambicinga. Turejo paaukoti daug del Meruno, jo karjeros kelioniu ir vaiku. As su ja gyvai esu bendravus, tai tikrai labai miela moteris ir labai gerasirdiska tokia. Tegul ji tik igyvendina savo norus, nes tikrai nusipelne.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:27)
Tikrai? Kur?
*****, idomiau uz Popieziu

su popiezium kartu buvau atvykus, nematet? lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 27, 23:36)
Pries gal pora savaiciu penktad vyras nupirko gero vyno, brandinto durio ir susi. Tiesiog siaip, nes isgerem, pazejom filma ir nuejom miegot, nes sekanti ryta kelemes 5 ir isvarem kur reikejo.
Dar domina musu lovos reikalai smulkiau? Jei tu iskrypele, tai zinok as tavo fantaziju nekaitinsiu.
Te, apsimauk pizama, grazuole ir eik miegot

Bandai issisukti nuo atsakymo i mano klausima. Aš neklausiu ka valget kaip uzkanda begerdami. Klausiau kodel jis tave girdo. Ir ar siandien jus abu geriat, ar tik tu viena. Ir jei tu viena, tai kur tavo vyras?
Atsakyti

Buvo tokia aplinkybiu visuma. Viskas kaip ant delno pateikta SM. biggrin.gif
Bet daugiau nesakysiu. tongue.gifDzin ji man.

As maciau kur tu matei. O ta aplinkybiu visuma vis dar egzistuoja? Ta prasme, man ieskot ar jau neberasiu? :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 27, 23:37)
su popiezium kartu buvau atvykus, nematet? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti