Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(DiVaDo @ 2017 06 27, 18:48)
koki ispudi paliko pati Kroatija? ar patiko? ar vaikai nepavargo kelioneje? musiskei irgi 8 metai, vaziuojam jau si sestadieni.

190 eur uz kelius, daug, as tikejausi maziau...

tai gal turejo omenyje ir vinjetes kartu. uz kelius mes sumokejome 75 eurus. vazinejom visur. kaip minejau iki Juodkalnijos. ir tikrai nevaziavom sunkeliais. mes nuvaziavom 5000 km grubiai. vinjetes labai nepigios.
Kroatjoje grubiai 1 km yra -0,10 €. bet siaip apie 0,08 € iseina. Tai uz 190 € turejo nuvaziuot 1900 km kroatjos keliais biggrin.gif imant tai, kad nuvaziavo 4000 km, o pirmyn atgal iki namu +/- 1800 i viena gala, nebais realu biggrin.gif
Papildyta:
VINJECIU KAINOS

CEKIJA

Vinjetės kaina
Vinjetės kaina lengvajam automobiliui (bendra masė iki 3,5 t) 2017 metais:
10 dienų – 310 CZK
1 mėnuo – 440 CZK

AUSTRIJA

Vinječių kaina (EUR) 2017 metais: 10 d. 2 mėn.
Automobiliai iki 3,5 t (B kategorija) 8,90 25,90

SLOVĖNIJA
Vinjetės kainos 2017 m:
Automobiliai iki 3,5 t, kurių aukštis ties priekine ašimi mažesnis nei 1,3 m
15 € - 7 dienos
30 € - 1 mėnuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 birželio 2017 - 08:08
va, istraukiau is banko kur mokejom uz kelius. aisku, cia ne visi, tingiu zaist smile.gif

AUTOCESTA ZAGREB-MACEL 10290 ZAPRESIC - 71,8 km - 6,52 €
HAC NP PRGOMET 21201 PRGOMET - apie 440 km - 22 €
) HAC NP DUGOPOLJE 21204 DUGOPOLJE - 72 km - 6,55 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 birželio 2017 - 08:31
uz kelius nemazai ir man pasirode, visa kita norma.
mes perkam ceku ir austru venjetes, slovenu neperkam, varom haliavu keliu 65km per 1h. o kroatu mokamais keliais tik iki tikslo pirma ir paskutine diena, atostogu metu varinejam vietiniais smile.gif
Venjetes matau nepabrange.
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2017 06 28, 11:20)
uz kelius nemazai ir man pasirode, visa kita norma.
mes perkam ceku ir austru venjetes, slovenu neperkam, varom haliavu keliu 65km per 1h. o kroatu mokamais keliais tik iki tikslo pirma ir paskutine diena, atostogu metu varinejam vietiniais smile.gif
Venjetes matau nepabrange.

o ten ne visiskas sunkelis? per kur ivaziuot reikia i slo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 birželio 2017 - 10:46
Labai net normalus - vietinis keliukas. Ten slovenijoj mokamo kelio yra tik 30km. uz kuriuos reikia 15e pakloti. Ar verta?

Stai Nemokamas slovenijos kelias

Juo visada vaziuojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo locato: 28 birželio 2017 - 11:06
QUOTE(JMD @ 2017 06 28, 11:41)

Mes kai vaziavom pro Italija i Kroatija tai irgi nemokamu per Slovenija , ten atkarpa gal 40 km tik ar net maziau. Labai normalus kelias,asfaltuotas, vienos juostos. Ir tik kad pro miestelius eina. Zodziu geras buvo.
O pernai tai pamenu per kalnus pasukom. Tai buvo asfaltuotas normalus, tik siaurokas ir kaip minejau per kalnus. Siena tai isvis buvo - nuo kalniuko leidziantis siauru keliu miske budele stovejo smile.gif
Tik nezinau ar mes cia nusukom taip ar visi per ten vaziuoja... nepamenu pavadinimu per kur vaziavom ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 28, 11:41)

Aš turiu tokį išsisaugojusi:

http://withoutvignette.blogspot.lt/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 birželio 2017 - 11:45
QUOTE(locato @ 2017 06 28, 12:05)
Labai net normalus - vietinis keliukas. Ten slovenijoj mokamo kelio yra tik 30km. uz kuriuos reikia 15e pakloti. Ar verta?

Stai Nemokamas slovenijos kelias

Juo visada vaziuojam.

nerodo kelio. siemet vaziuosiu viena be diedo, reik man pasinagrinet, kad grybo nepripjauciau ir neparistu manes del tu 30 €, iseis kad ne pataupiau o atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 28, 12:27)
nerodo kelio. siemet vaziuosiu viena be diedo, reik man  pasinagrinet, kad grybo nepripjauciau ir neparistu manes del tu 30 €, iseis kad ne pataupiau o atvirksciai biggrin.gif

Tai daryti galima ir kitaip. Privaziuosi slo siena. Tada navi pasirenki "vengti mokamu keliu" pravaziuojat sali. Vel persijungiat I iprasta marsruta
Atsakyti
O kaip jus suzinot, kuris kelias bus mokamas, o kuris ne,ar tik privaziavus galima ta pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2017 06 28, 22:20)
O kaip jus suzinot, kuris kelias bus mokamas, o kuris ne,ar tik  privaziavus galima ta pamatyti?

Mokamos yra autostrados. Jei varai vietines reiksmes keliais, tuomet jie nemokami. Kroatijoje visur stovi budeles su uzkardom ivaziuojant i mokama kelia
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2017 06 28, 21:20)
O kaip jus suzinot, kuris kelias bus mokamas, o kuris ne,ar tik  privaziavus galima ta pamatyti?

Google žino viską mirksiukas.gif Dar ViaMichelin tiksliai suskaičiuoja būsimą mokestį. Navigacijos turi nustatymą - vengti mokamų kelių ir pan.
Tad tikslią išlaidų sumą keliams galite apsiskaičiuoti neišeidama iš namų, tik darbo įdėti reikia mirksiukas.gif

Tiesa SM buvau prisiskaičius, kad atsiskaityti kortele Balkanuose nėr bėdų. Vat ir buvo. Per pora savaičių mano kortelę atmetė kokius 5 kartus. Neaišku kodėl. Kitoje vietoje beveik iškart ją vėl priėmė. Kelios kavinės atsisakė aptarnauti kortele. Tad rekomenduoju turėti kiek grynųjų. Nes kai pravažiavus mokamą kelią nepriima kortelės, tai patogu turėti atsarginį variantą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 birželio 2017 - 07:12