- 1,5 l kefyro ir 200-300 gramų šviežios varškės;
- arba 1,5 kg obuolių (gali būti švieži, arba kepti be cukraus);
- arba 1,5 kg šviežių daržovių salotų (kopūstas, morkos, ridikėliai, žalumynai ir pan.), užpiltos augaliniu aliejumi.
Iškrovos dienomis galima išgerti 2 stiklines erškėtuogių nuoviro. Svarbiausia, nevartoti pagrindinių figūros priešų: druskos, cukraus, duonos, bulvių ir makaronų.
Jei šios specialistų rekomendacijos jums atrodo pernelyg paprastos, galite klausyti britų dietologų: jie rekomenduoja iškrovos dieną ryte ir vakare valgyti vandenyje virtą avižinių dribsnių košę, pagardintą džiovintais vaisiais. O dieną suvalgyti gabalėlį neriebaus sūrio bei salotų.
Jei jums norisi dar daugiau rafinuotumo, galite kaip tikra prancūzė iškrovos dieną suvalgyti 300 gramų neriebaus sūrio ir išgerti sauso vyno.
O jei dar nepatingėtumėte rytais pasimankštinti, arba nebevažinėtumėt liftu ir naudotumėtės laiptais, po mėnesio per atostogas atrtodytumėte sulieknėjusi ir laimingesnė.
Šaltinis: medinfo.ru