Autorius: | grange (Visos nuotraukos) | Nuotrauka: | 640x462, 336643 baitļæ½ | Atnaujinimo data: | 04-02-2013, 5:42 | Peržiūrų: | 868 | Už nuotrauką balsavo: | 46 | Reitingas: | 12.47 |
|
Lašiša su laukiniais ryžiais
1 porcijai reikės:
1 gabaliuko lašišos
50 g. laukinių ryžių
10-12 šparaginių pupelių
1 arbat.š. kokosų aliejaus
Mėgiamų prieskonių lašišai, druskos, pipirų
Kelių riekučių citrinos
Ryžius išsivirti su trupučiu druskos.
Lašišą paprieskoniuoti (aš naudojau dž. pomidorą ir baziliką, žiupsnelį juodgrūdės ir druskos, šv. maltus pipirus).
Į gerai įkaitintą grill keptuvę (galima ir paprastoje, tik nebus griovelių)dėti šaukštelį kokosų aliejaus, ir kelias min. apkepinti šparagines pupeles, paskaninti maltais pipirais.Pupeles patraukti į šoną ir dėti lašišą ir kepti apie 3-4 min.ant vienos pusės nejudinant. Apversti, ir kepti tiek pat laiko ant kitos pusės. Lašiša kepa labai greitai,jos nereikia perkepti, nes išdžius.
Tiekti į lėkštę, prieš valgant išsispausti citrinos ant žuvies.
Skanaus!
Taip valgau kartą per savaitę, lengva, skani vakarienė ar pietūs.
|
|
|