Autorius: (Visos nuotraukos)
Nuotrauka:640x594, 59770 baitļæ½
Atnaujinimo data:29-11-2009, 17:27
Peržiūrų:1710
Už nuotrauką balsavo:42
Reitingas:7.9

Cinamonu kvepiantys obuolių riestainiukai

2 kiaušiai,
200g miltų,
1/4l pieno arba baltojo vyno,
ant peilio galo druskos,
500g rūgštokų obuolių,
2 šaukštai cukraus pudros ir šaukštelis cinamono,
aliejaus virimui.

Iš kiaušinių trynių, miltų ir pieno arba vyno išplakama skysta tąsi tešla, uždengiama ir paliekama 30 minučių. Baltymai gerai išplakami. Obuoliai nulupami,supjaustomi maždaug 1cm griežinukais. Išpjaunami( galima panaudoti apvalią formelę sausainiams išpjauti) sėklializdžiai,
apibarstomi cinaomonu.
Puode įkaitinamas aliejus.
Tešla dar kartą išplakama,įmašomi baltymai.Obuoliai pamirkomi tešloje, dedami į karštus riebalus ir iš abiejų pusių apskrudinami. Paskui nusausinami ant sugeriamojo popieriaus. Iškepę riestainiukai apibarstomi cukraus pudra.

Skanaus.

Jaukių ir prasmingų švenčių Jums ir Jūsų namams.

Balsavimas uždarytas 13-12-2009.