Autorius:jurgosius26 (Visos nuotraukos)
Nuotrauka:640x480, 68764 baitļæ½
Atnaujinimo data:26-11-2009, 15:11
Peržiūrų:957
Už nuotrauką balsavo:5
Reitingas:0.94

Meduoliniai „šuniukai“

Tešlai
• 200 g. miltų
• 3 v. šaukštų cukraus pudros
• 3 v.š. medaus
• 3 kaiušinių
• pusės arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
• 1/2 plytelės pieniško ar juodojo šokolado
• Įvairiausių maltų prieskonių (imbiero, gvazdikėlių, muskato, cinamono, tarkuotos citrinos žievelės) pagal kiekvieno skoni.

Dekoracijai
• šokoladinių sausų dribsnių ausytėms
• šokoladinių pagaliukų akytėms
• nosytės g. b. iš razinos, dž. spanguolės ar tešlos gabalėlio sumaišyto su kakvos milteliais
Gaminimas:

I puoda suberkite cukru , medu ir prieskonius.Maisydamos kaitinkite ,kol cukrus istirps.Mase atvesinkite .Tada imaisykite kiausinius, kepimo miltelius ir miltus.Isminkykite vienalyte tesla.Uzdenkite ir palikite para kambario temperaturos patalpoje.
Šokolado plytelę susmulkinam į nedidelius gabalėlius. Atgnybiam nedidelį tešlos gabalėlį (apie 10 g.), rankomis suformuojame rutuliuką, suplojame lyg darytume cepelinus, į vidų dedame šokolado gabalėlį ir vėl padarome rutuliuką. Ir tai pakartojame su likusia tešla. Dabar iš tešlos rutuliukų padarome mielus šuniukus. Iš dribsnių padarome ausytes, iš šokoladinių pagaliukų skirtų tortų puošimui padarome akytes, o nosyte pagal fantaziją – galima daryti iš razinų, bet gražiausiai atrodo iš tešlos gabalėlio, į kurį įberiau šiek tiek kakavos, gerai išminkiau ir susukusi nedidelį rutuliuką prilipčiau šuniukui nosytę.

Smagių gamybinių procesų ir puikių rezultatų.

Skanaus!

Balsavimas uždarytas 13-12-2009.