Autorius: | mantaniuke25 (Visos nuotraukos) | Nuotrauka: | 640x480, 54402 baitļæ½ | Atnaujinimo data: | 25-11-2009, 11:20 | Peržiūrų: | 1237 | Už nuotrauką balsavo: | 5 | Reitingas: | 0.94 |
|
Vyniotinis Bananas
Biskvitas: 1 kiaušinis, 1/2 indelio kondensuoto pieno, 3 val. šaukštai miltų, 1 šaukštelį kepimo miltelių
Kremas:1/2 indelio kondensuoto pieno, 100 g. sviesto.
Bananas
Išplakti kiaušinį ir į šitą masę įdėti kepimo miltelius, kondensuotą pieną ir miltus. Viską gerai išmaišyti. Kepimo skardą uždengti kepimo popieriumi. Supilti tešlą ir įdedti į orkaitę. Kepti reikia neaukštoje temperatūroje, kad biskvitas nesudegtų. Kai biskivitas iškeps, skardą išimti iš orkaitės ir dar karštą biskvitą perdėti ant šlapio rankšluosčio ( kad lengviau būtų susukti biskvitą)
Daromas kremas: kondensuotą pieną sutriname su sviestu ( sviestas turi būti neištirpintas).
Ant dar karšto biskvito krašto padėdamas nuluptas bananas ir susukamas vyniotinis. Nuimamas rankšluostis, o patį vyniotinį susukame į foliją ir įdėdame į šaldytuvą porai valandų. Po poros valandų nuimama folija. Pašildomas likęs kremas (kad ištirptų sviestas) ir apipilamas vyniotinis kremu bei pabarstomas papuošimais. Vėl įdedamas į šaldytuvą ir laikomas tol, kol užšala kremas. Skanaus!
|
|
|