Autorius:mantaniuke25 (Visos nuotraukos)
Nuotrauka:640x480, 54402 baitļæ½
Atnaujinimo data:25-11-2009, 11:20
Peržiūrų:1237
Už nuotrauką balsavo:5
Reitingas:0.94

Vyniotinis “Bananas”
Biskvitas: 1 kiaušinis, 1/2 indelio kondensuoto pieno, 3 val. šaukštai miltų, 1 šaukštelį kepimo miltelių
Kremas:1/2 indelio kondensuoto pieno, 100 g. sviesto.
Bananas

Išplakti kiaušinį ir į šitą masę įdėti kepimo miltelius, kondensuotą pieną ir miltus. Viską gerai išmaišyti. Kepimo skardą uždengti kepimo popieriumi. Supilti tešlą ir įdedti į orkaitę. Kepti reikia neaukštoje temperatūroje, kad biskvitas nesudegtų. Kai biskivitas iškeps, skardą išimti iš orkaitės ir dar karštą biskvitą perdėti ant šlapio rankšluosčio ( kad lengviau būtų susukti biskvitą)
Daromas kremas: kondensuotą pieną sutriname su sviestu ( sviestas turi būti neištirpintas).
Ant dar karšto biskvito krašto padėdamas nuluptas bananas ir susukamas vyniotinis. Nuimamas rankšluostis, o patį vyniotinį susukame į foliją ir įdėdame į šaldytuvą porai valandų. Po poros valandų nuimama folija. Pašildomas likęs kremas (kad ištirptų sviestas) ir apipilamas vyniotinis kremu bei pabarstomas papuošimais. Vėl įdedamas į šaldytuvą ir laikomas tol, kol užšala kremas. Skanaus!

Balsavimas uždarytas 13-12-2009.