Autorius: | Mažulėlė (Visos nuotraukos) | Nuotrauka: | 640x372, 43005 baitļæ½ | Atnaujinimo data: | 24-11-2009, 1:16 | Peržiūrų: | 988 | Už nuotrauką balsavo: | 12 | Reitingas: | 2.69 |
|
BALANDĖLIAI KITAIP
MUMS REIKĖS:
500 g kiaulienos-jautienos faršo
150 g ryžių
2 kiaušinių
1 svogūno
1/4 kopūsto
pipirų
druskos
džiūvesėlių
MORKŲ GARNYRUI:
1 morkos
50 g fermentinio sūrio
1 česnako skiltelės
majonezo
DAIKONO GARNYRUI:
1 daikonas
majonezas
PAPUOŠIMUI:
poras
Ryžius išverdame ir nusunkiame. Kopūstą sutarkuojame burokine tarkute. Svogūną smulkiai supjaustome.
Į faršą įmušame kiaušinius, sudedame ryžius, svogūną, kopūstus, beriame pipirų (ar prieskonių, kuriuos mėgstate), druskos, džiūvesėlių, viską gerai išmaišome/perminkome, formuojame kotletukus ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Apkeptus kotletukus dedame į puodą ir neilgai patroškiname (troškinau sultinyje).
Garnyrams sutarkuojame morkas, sūrį, daikoną. Daikoną maišome su majonezu. Morkas, sūrį, išspaustą česnaką išmaišome su majonezu.
Kotletukus puošiame porų juostelėmis.
SKANAUS ;)
Viena porcija kainuos 2-3 Lt. ;) |
|
|