Autorius: | Ramziukė (Visos nuotraukos) | Nuotrauka: | 640x480, 195936 baitļæ½ | Atnaujinimo data: | 18-11-2009, 16:34 | Peržiūrų: | 787 | Už nuotrauką balsavo: | 8 | Reitingas: | 1.79 |
|
Cukinijų plokštainis Skanutis
Reikės:
600-700 g. cukinijos (galima dėti 300 g. cukinijos ir 300 g. moliūgo);
200g. fermentinio sūrio;
4 kupini valgomieji šaukštai miltų;
1 arb. š. kepimo miltelių;
300 g. karštai rūkytos virtos kalakutienos kūtinėlės;
2 vidutinio dydžio svogūnų;
1 vidutinio dydžio morkos;
skiltelės česnako;
3 kiaušinių;
šlakelio alyvuogių aliejaus;
druskos, pipirų, krapų, petražolių, špinatų pagal skonį.
Cukiniją nulupam, išimam sėklas ir sutarkuojam burokine tarka. Taip pat sutarkuojam ir fermentinį sūrį. Pilam išplaktus kiaušinius, dedam miltus, kepimo miltelius, beriam druską, pipirus, smilkintus žalumynus (pagal skonį). Svogūnus, morką ir kumpį supjaustom kubeliais, česnaką išspaudžiam spaustuve ir viską apkepinam keptuvėje kol svogūnai ir morkos suminkštės. Praaušus, sudedam į paruoštą masę. Gerai išmaišom ir sukrečiam į kepimo popierium išklotą skardą (manoji 23x33cm.). Kepam apie 50 min. 180'-186' C orkaitėje.
Gaunasi 6 porcijos. Porcijos kaina apie 3 Lt
Skanaus
|
|
|