Autorius:VI-VA-VI (Visos nuotraukos)
Nuotrauka:640x524, 61980 baitļæ½
Atnaujinimo data:12-11-2009, 21:07
Peržiūrų:1222
Už nuotrauką balsavo:5
Reitingas:1.12

Bulvės su kepta pangasijų file - petiekalas 3 vaikams
Bulvės - 500 g
Pangasijų file - 400g
Agurkai - 3 vienetai 200g
Krapai - 20g
Petražolės - 20g
Prieskoniai
Aliejus kepimui
Pangasijų file marinuoti majoneze su prieskoniais 3 val . Majonezą naudoju - "Vilnius"..100g
Po to įkaitinti keptuvę , apvolioti žuvį miltuose, ir atsargiai dėti į keptuvę. Bulves apskusti ir virti 20-30 min. Žuvį ,kai iškeps, padėti ant servetėlės kad įsigertų aliejus . Po to padėti į lėkštę. Padėti bulves šalia žuvies ir papjaustytą agurką, viską papuošti krapais ir petražolėmis.
Kainos:
Žuvis kainuoja 400gr - 4 lt
Bulvės 500gr - 0,50ct
Agurkai - 3 vienetai 200g - 1,20lt
Krapai , petražolės 40g - 0,50ct
Prieskoniai - 0,20ct
Majonezas (Vilnius) 100g - 0,50ct
Aliejus ("Jasmine") 50gr - 20ct
Agurkai 3 vienetai -200gr -1,20lt
7,10 lt*3 porcijos=viena porcija išeina už 2,30 lt

Balsavimas uždarytas 09-12-2009.