Autorius: | laukine (Visos nuotraukos) | Nuotrauka: | 640x480, 45460 baitļæ½ | Atnaujinimo data: | 30-11-2009, 21:22 | Peržiūrų: | 1051 | Už nuotrauką balsavo: | 8 | Reitingas: | 1.79 |
|
Saldus troškinys
Reikės:
0,5 kg vištienos arba kalakutienos filė
1 stiklinė sultinio
1 maža skardinė konservuotų ananasų
1 maža skardinė konservuotų persikų
1 valgomas šaukštas miltų
1 ryšulėlis svogūno laiškų arba 1 poras
druskos
pipirų
kario
vištienos prieskonių
aliejaus, sviesto
Gaminimo procesas:
Vaisius, svogūnus (porą) supjaustome.
Vištienos (kalakutienos) filė supjaustome 1 cm gabaliukais ir apibarstome vištienos prieskoniais, kariu, druska, pipirais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname paukštieną iš visų pusių. Po to juos išimame iš keptuvės.
Toje pačioje keptuvėje įkaitiname 1 šaukštelį sviesto ir joje apkepiname svogūnų galvutes (arba baltąją porų dalį). Įberiame miltų, truputų pakepiname, įpilame sultinio ir ant mažos ugnies pakaitiname porą minučių visą laiką maišant. Pabarstom druska, pipirais, įpilame vaisių marinato. Dar porą minučių pakepiname. Tada sudedame paukštienos gabaliukus, vaisius, svogūno laiškus (porus) ir viską išmaišome. Dar truputį pakaitiname.
Serviruojame pagal savo skonį ir fantaziją.
Skaniausia su ryžiais.
Skanu ir greita!
Gaunasi apie 6 porcijos (priklauso nuo apetito :))
Kaina ~ 5 Lt. |
|
|