Balsavimas baigtas 16-03-2009. Nuotraukų: 107. Peržiūrų: 93719. Priimta balsų: 951 |
|
6 balsų, 0.63% |
---|
| Sniego patalui nutirpus aš gimstu,
Pavasari aš ateinu !!!
|
| |
Balsavimas baigtas 15-04-2009. Nuotraukų: 162. Peržiūrų: 143012. Priimta balsų: 927 |
|
24 balsai, 2.59% |
---|
| Buratiną Karlas drožė,
Medinukas vaikis jis
Aš iš plakiklio seno kilęs,
Tai tešla aš vadinuos,
Einu ieškoti brolių seserų,gal atsakys kuo tėvas mūs vardu...
|
| |
Balsavimas baigtas 17-07-2009. Nuotraukų: 73. Peržiūrų: 70166. Priimta balsų: 679 |
|
0 balsų, 0% |
---|
| Štai išdidi Kauno pilis-seniausia mūrinė pilis Lietuvoje
|
| |
Balsavimas baigtas 10-09-2009. Nuotraukų: 36. Peržiūrų: 34573. Priimta balsų: 558 |
|
47 balsų, 8.42% |
---|
| Sveiki,aš Kaupzila,
tikrų tikriausia virtuvės puošmena.
|
| |
Balsavimas baigtas 25-10-2009. Nuotraukų: 481. Peržiūrų: 343805. Priimta balsų: 2578 |
|
1 balsas, 0.04% |
---|
| Tik lopšinei skambant aš taip saldžiai miegu...
|
| |
Balsavimas baigtas 22-11-2009. Nuotraukų: 76. Peržiūrų: 68650. Priimta balsų: 522 |
|
5 balsų, 0.96% |
---|
| Kiekvienas savaip talentingas.Kas pasakys kad čia terlionė....
|
| |
Balsavimas baigtas 09-12-2009. Nuotraukų: 27. Peržiūrų: 31272. Priimta balsų: 446 |
|
8 balsų, 1.79% |
---|
| Sveikuolis aštuonkojis
Patiekalui paruošt reikės
100 g. naminio faršo
Kiaušinio
Mažo svogūno
Mėgiamų prieskonių faršui pagardinti
Kelių spageti makaronų papuošimui
Šaldytų daržovių
Saujelės ryžių
Morkos
Šaukšelio majonezo
Supjaustome svogūną,įmušame kiaušinį ir subėrus mėgiamus prieskonius išmaišome su faršu.Formuojame rutuliuką,jo apačią persmeigiame spageti makaronais(padarome kojelesc),dedame į verdantį vandenį ir verdame dvidešimt min.Tuo pat metu išsiverdame saujelę ryzių ir šaldytas daržoves.Išvirus sumaišyti ir pagardinti druskyte bei gabalėliu sviesto.
Morka sutarkuojame ir sumaišomos su majonezu.Dedam į lekstute ir skanaujam.Sveika,skanu ir nekainuoja dag pinigų.
Kaina 3 LT
|
| |
Balsavimas baigtas 22-12-2009. Nuotraukų: 169. Peržiūrų: 127040. Priimta balsų: 899 |
|
3 balsai, 0.33% |
---|
| Net nemėgink paimt,skanu ir tik mano
|
| |
Balsavimas baigtas 13-12-2009. Nuotraukų: 37. Peržiūrų: 40249. Priimta balsų: 532 |
|
9 balsų, 1.69% |
---|
| Kalėdinis gardumynas
Pyragas kepamas likus dviem mėnesiam iki Kalėdų
Receptas
200 gr. Margarino
2 stiklinės miltų
200 gr. Cukraus
4 kiaušiniai
½ a.š sodos
1 a.š cinamono
2 apelsinų nutarkuotos žievelės ir sultys
1 kg. Įvairių džiovintų vaisių,uogų ir riešutų mišinio (didžioji dalis turėtų sudaryti vaisiai ir uogos)
Džiovintus vaisius ir uogas nuplikyti verdančiu vandeniu ir leisti nuvarvėti. Riešutus irgi nuplikyti. Vaisius ir riešutus pasmulkinti.
Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi. Po vieną mušti kiaušinius ir vis sukti kol pasidarys vienalytė masė. Supilti apelsinų sultis, nutarkuotas žieveles. Suberti kartu sumaišytus miltus, sodą ir cinamoną. Viską gerai išmaišyti. Berti smulkintus vaisius ir riešutus ir vėl gerai išmaišyti.
Orkaitę įkaitinti iki 140-160° C temperatūros.Kepimo popieriumi iškloti kepimo formą ir sukrėsti visą masę.Kepti 1,5 2 val. Iškepus leisti visiškai ataušti.(Pyragas atrodys sausokas,bet vaisiai brestant pyragui išskirs savo sultis ir jis sudrėks) Tada nuimti kepimo popierių ir suvynioti pyragą į folija,apsukti maistine plevele,kad būtų itin sandaru ir saugiai palikti brandintis.Jei pyragą kepsite vėliau(vėliausiai dvi savaites iki valgymo) ir pyrago nevalgys vaikai galima jį sulaistyti brendžiu ar romu.
Skanaus linksmu ir šiltų Jums švenčių
|
| |
|
|