Tęsiam tema apie geriausius Kauno ginekologus

QUOTE(Milledi* @ 2014 02 09, 15:42)
Kadangi tau tik 19m., tai rekomenduočiau Didoną Vilkinienę - ginekologė Dainavos poliklinikos jaunimo centre. Ji priima merginas iki 25m. Esu buvusi, ne kartą ir tikrai labai maloni. Viską labai aiškiai, gražiai papasakoja, pakomentuoja viską, ką daro ar ketina daryti, kad neišsigąstum. Kadangi dirba su jaunimu, tai tikrai negąsdins ir atsakys į visus klausimus. Ir negalvoja pasipinigauti. Vis gi, ką tas jaunimas jai gali duoti
Čia plačiau : http://www.jaunimoce....php/ginekologe

lankiausi pas Didona BMP, man labai nepatiko. nors mokejau nemazus pinigus, i mane buvo ziurima gan atsainiai. turejau draudima, kuriuo galejau apmoketi dideles sumas, prasiau, kad darytu visus reikiamus tyrimus pries nestumo planavima, bet padare tik tepineli ir chlamidijas. veliau, kitoj vietoj, jau uz pinigus teko daryt kruva kitu tyrimu, kurie siaip jau rekomenduojami daryt dar pries nestuma. tai man kazkaip keista, kodel atejus pacientei, kuri turi didziules sumas gydymui, negalima paskirti daugiau tyrimu(toksoplazma, citomegalas, raudoniuke, mikoplazma ir t.t.). ir kas svarbiausia, po metu nepastojimo pasidariau kai kuriuos tyrimus, rado mikoplazma, ja issigydem su vyru ir pastojomk beveik is kart.
QUOTE(Edgarita @ 2014 03 05, 23:18)
laba vakara.
gal rekomenduotumet gera ginekologa,kuris tirtu ir nepastojimo atvejus?
buciau dekinga
gal rekomenduotumet gera ginekologa,kuris tirtu ir nepastojimo atvejus?
buciau dekinga

siaip Vaisingumo klinikoje man patiko dvi daktares(daugiau nebuvau), tai pas E.Drejeriene galit apsilankyti

Papildyta:
gal kas galit parekomenduoti gera ginekologa, kuris priziuri nesstuma? pries savaite patyriau persileidima, mane labai sokiruoja mano daktares nenorejimas i nieka gilintis. galu gale turiu 3 kates, atejus pasakiau is kart kai dar laukiausi, tai tik seimos gydytoja skyre toksoplazmos tyrima. mano gines poziuris, kad nereikia nieko tirti, nieko daryti ir tiesiog atsipalaidavus laukti. jei kraujuoji, taip reikia, gamta savo daro. jei nepastoji, vadinas per daug galvoji(o is tikruju galejo tikrai kenkti mikoplazmos pasak seimos daktares), jei nesivystantis, vadinas blogai genetine info susideliojo ir t.t.
gal zinot koia daktare, kuri dirbtu privaciai, bet skirtu tyrimus jei reikia, ziuretu echoskopais, jei kraujuoji,guldytu ir pan? daugelis del galimo persileidimo geria Duphastona, mano gine niekam jo neskiria,neva nesamone.. bet jetus, nu jei kazkam padeda?
tai va, gal galit pasidalint patirtimi, gal yra labiau savo pacientem besirupinanciu gydytoju?
Laba diena,kas galit patarkyt ginekologe Kauno klinikose?reikalinga kad atliktu gerai echoskopa ir siaip kad butu nusimananti savo darba

Sveikos.
Gal kas rekomenduotu gera ginekologe ar tai privaciai ar tai su gyd. siuntimu(pati prisirasius Silainiu p-koje), esme, kad reik issamaus istyrimo, o ne tik paprastos apziuros .
Gal kas rekomenduotu gera ginekologe ar tai privaciai ar tai su gyd. siuntimu(pati prisirasius Silainiu p-koje), esme, kad reik issamaus istyrimo, o ne tik paprastos apziuros .
QUOTE(spoorga @ 2013 08 27, 23:26)
Goberiene... ka as zinau... labai pinigus megsta...

Apie Goberienę bei jos akušerę patys blogiausi atsiliepimai iš manes

Pirmą kartą lankiausi kai dar nesilaukiau tai pasirodė, kad gydytoja auksinė

Sveikos,man reikia ginekologes,kuri labiau nusimanytu moteru ligu gydyme

QUOTE(Donma @ 2014 12 07, 13:57)
Kauno Neuromeda. Gydytoja Irina Sučkova- nuostabi, labai kompetetinga ir nuoširdi

o aš norėčiau pareikšti savo nuomonę apie visų taip giriamą N. Jakštienę. Lankausi pas ją jau tikrai ilgai (bus apie 10 metelių). Taip, ji kaip asmenybė tikrai maloni, atidi, nuolat nuteikia pozityviai, nuramina. Bet pastaruoju metu apskirovus pacientėm, matosi, kad nesuspėja. Dažniausiai tenka bendrauti su akušerėm. Akušerės jau net apsiėmusios tyrimų rezultatus komentuoti ir iki galo nepasakyti atsakymų. Buvau šokiruota, kai man nepasakė, kad PAP ne visai geras, kad yra uždegimo pradžia ir reiktų gydyti (Esu sekama dėl didesnių pakitimų atsiradimo, turiu ASC-HSIL). Paskambinau gydytojai, norėjau paklausti, ką toks atsakymas reiškia, ir kuo gydyti, tai per akušerę su gydytoja nepakalbėjau. Neva ji baisiai užsiėmus. Beje, kai registravausi normaliam vizitui, amžinai siūlo mokamas vietas, nors n metų esu tos klinikos pacientė. Nemokamų vietų tikriausiai vos kelios per dieną būna. Žodžiu, toks vaizdelis, kad nori iš vizitų uždirbti. Teks ieškoti kitos geros ginekologės, kuri specializuojasi gimdos kaklelio pakitimų srityje. Gal pažįstate tokią Kaune?
Gal kas žinot, kur dar be krikščioniškų dirba V. Mačiulaitienė?
man idomu gal kas rekomenduotu gyd.pas kuria gana greitai pakliuti galima? zinoma ne atsainia
bedeles apacioje, itariu vel pienlige, bet pas savaja laukti pora savaiciu eileje visiskai nezavi
taip ir ''uzsikankinti'' galima
siaip pas Imbrasiene lankaus, viskas tinka/patinka, bet nenoriu/negaliu laukti, noriu skubiai patekti

bedeles apacioje, itariu vel pienlige, bet pas savaja laukti pora savaiciu eileje visiskai nezavi

siaip pas Imbrasiene lankaus, viskas tinka/patinka, bet nenoriu/negaliu laukti, noriu skubiai patekti

Merginos, turiu tokią dilemą:
Esu registruota Kmuk šeimos medicinos centre. Prieš tai buvau privačios klinikos pacientė ir eidavau pas daktarę Vilkinienę. Tačiau pakeitus šeimos kliniką tenka keisti ir ginekologę. Per šią savaitę pas klinikų ginekologus vyko registracija kovo mėnesiui. Ir jau vakar mačiai kad visi laikai rezervuoti.
beskaitydama forumus pamaniau, gal visai vertėtų nulėkt į mažylio GN. ten tik registracijos mokestis yra ir galima lankytis pas daktarę? Ar kas kart reik mokėt?
Besilankančios pas klinikų ginekologus, tariatės privačiai? Ar irgi laukiate mėnesį, kol galėsit rezervuotis laiką?
Esu registruota Kmuk šeimos medicinos centre. Prieš tai buvau privačios klinikos pacientė ir eidavau pas daktarę Vilkinienę. Tačiau pakeitus šeimos kliniką tenka keisti ir ginekologę. Per šią savaitę pas klinikų ginekologus vyko registracija kovo mėnesiui. Ir jau vakar mačiai kad visi laikai rezervuoti.
beskaitydama forumus pamaniau, gal visai vertėtų nulėkt į mažylio GN. ten tik registracijos mokestis yra ir galima lankytis pas daktarę? Ar kas kart reik mokėt?
Besilankančios pas klinikų ginekologus, tariatės privačiai? Ar irgi laukiate mėnesį, kol galėsit rezervuotis laiką?
sveikos
radau tik senus atsiliepimus apie šias gydytojas, gal kas pasikeitė, pagerėjo, nes Centro poliklinikoj nerandu pas kurią registruotis :/ kuri iš jų būtų gera, ar bent jau pakenčiama?
Toleikienė Nijolė
Krisiukėnienė Liudvika
Snarskienė Jūratė
Morkūnaitė-Čerekienė Dovilė
radau tik senus atsiliepimus apie šias gydytojas, gal kas pasikeitė, pagerėjo, nes Centro poliklinikoj nerandu pas kurią registruotis :/ kuri iš jų būtų gera, ar bent jau pakenčiama?
Toleikienė Nijolė
Krisiukėnienė Liudvika
Snarskienė Jūratė
Morkūnaitė-Čerekienė Dovilė