Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 07 14, 22:24)
Prasyme reikejo nurodyti saskaitos nr, taciau kokiam bankui priklausau konsultante nepaklause. Ar reikia nurodyti kokiam bankui priklausau ar sodra mato kokiame banke saskaita ?

Banko sąskaitoje yra ir banko kodas (LTxx 1234 5xxx xxxx xxxx, kur 12345 - banko kodas).

QUOTE(Sauluciux @ 2015 07 15, 09:31)
Prie apsilankymo datos užrašė: "priimti pasiūlymą dirbti". Ar tai reiškia, kad kai ateisiu, man kažką siūlys ir turėsiu sutikti?

Pas mane irgi buvo taip parašyta, bet jokio darbo nesiūlė.

Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2015 07 08, 18:16)
ismoka moka kiek menesiu ?

Priklauso nuo darbo stažo:
- < 25 m. - 6 mėn.,
- nuo 25 iki 30 m. – 7 mėn.,
- nuo 30 iki 35 m. – 8 mėn.,
- 35 m. ir > – 9 mėn.

jei nerandi bendros kalbos su tarpininke galima ja pakeisti

Jeigu ne paslaptis, dėl ko nepatenkinta esate, kas negerai?
Atsakyti
beje jei nerandi bendros kalbos su tarpininke galima ja pakeisti , jei taip, kur kreiptis, ar tiesiog galima iseiti is birzos ir naujai stotis?

Galite savo noru išsiregistruoti iš biržos,geriausiai mėnesio pradžioje,o gale vėl įsiregistruosit

Dar kartą keliu savo klausimą:žmogus nori išeiti iš darbo ir stoti į darbo biržą,bet jo vardu yra registruota 3.31ha žemės,ar gaus jis bedarbio išmoką,stažo turi pakankamai
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 07 15, 09:48)
Galite savo noru išsiregistruoti iš biržos,geriausiai mėnesio pradžioje,o gale vėl įsiregistruosit

Bet jei zmogus issiregitruoja, o paskui vel isiregistruoja ji pas ta pacia konsultante skiria. Is savo patirties zinau.
Atsakyti
Mane paskyrė pas kitą
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 07 15, 14:07)
Mane paskyrė pas kitą

Po kiek laiko Jus stojote vel i birza ?
Atsakyti
Sveikutės. Idomu ar šnd mokės bedarbio išmojas sodra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 07 15, 10:48)
Dar kartą keliu savo klausimą:žmogus nori išeiti iš darbo ir stoti į darbo biržą,bet jo vardu yra registruota 3.31ha žemės,ar gaus jis bedarbio išmoką

Tikriausiai nėra žinančių. Neskambinot į DB?
QUOTE(DjuSoleil @ 2015 07 17, 10:03)
Idomu ar šnd mokės bedarbio išmojas sodra? smile.gif

Kodėl šiandien turėtų? Juk 20 d. - pirmadienis, ne šventinė diena.
Atsakyti
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 07 16, 21:28)
Po kiek laiko Jus stojote vel i birza ?

Tą pačią savaitę
Atsakyti
Sveiki,
norėjau paklausti ar turiu teisę atsisakyti man siūlomo darbo? ar tuomet neišbrauks iš darbo biržos? aš noriu darbo puse etato ir jei įmanoma prie namų-jei jie siūlys man pilną etatą ar mane išbrauks jei atsisakysiu? arba jei bus kitam miesto gale ir atsisakysiu? kas būna išbraukus? negalima vėl stot pusę metų? anąkart kai stovėjau tai užpuolė anoniminiai "tipo darbo" skambučiai iš darbo biržos kasdien- išsigandau, nežinojau ką sakyt ir išėjau. Mielai eičiau dirbt, bet panašu, kad ir šiemet nepaklius vaikas į daržą, o gyvent iš kažko reikia ax.gif ir dar vienas klausimas-ar dirbant puse etato reik stovėt darbo biržoj ir vėl analogiškas klausimas-gali atsisakyt siūlomo pilno etato darbo? ir pvz jei siūlo eiti įmokamus kursus- poto turi atidibti kažkiek laiko pagal specialybę?
Atsakyti
QUOTE(juste0527 @ 2015 07 17, 13:48)
Sveiki,
norėjau paklausti ar turiu teisę atsisakyti man siūlomo darbo?

Gali išbraukti jei atsisakysit
Po to galėsit stoti tik po pusės metų
Atsakyti
QUOTE(faraon @ 2015 07 17, 10:09)
Tikriausiai nėra žinančių. Neskambinot į DB?

Kad kaip dažnai gaunasi,pats turi žinot daugiau negu DB darbuotojos

QUOTE(juste0527 @ 2015 07 17, 14:48)
jei siūlo eiti įmokamus kursus- poto turi atidibti kažkiek laiko pagal specialybę?

Atidirbti reikia pusę metų arba imtis verslo liudijimą tokiam pat laikui,mokantis mokama "stipendija" -180 eurų
Atsakyti
Sakykit, prašau, o kas būna, kai pasibaigia "stovėjimo" DB pusmetis? Ta prasme, jeigu nepavyksta rasti darbo, iš DB taip pat jokių darbo pasiūlymų nesulauki - ar toliau lieki "stovėt" DB tik jau negaudama nedarbo išmokos ar išbraukia iš sąrašų?

QUOTE(Lady Dy @ 2015 07 17, 20:00)
Kad kaip dažnai gaunasi,pats turi žinot daugiau negu  DB darbuotojos

Dar variantas - užklaust jų raštu - privalės atsakyti.
Atsakyti