Gauni bedarbio ismoka kaip ir gaudineji, jeigu del savo ligos nedarbingumas, tai bedarbio ismokos mokejimo laikas bus pratestas, bet ne ilgiau nei 30 dienu, jeigu del vaiko slaugos, tai neprasitesia mokejimas.
Gauni bedarbio ismoka kaip ir gaudineji, jeigu del savo ligos nedarbingumas, tai bedarbio ismokos mokejimo laikas bus pratestas, bet ne ilgiau nei 30 dienu, jeigu del vaiko slaugos, tai neprasitesia mokejimas.
dekui imciau ant saves, nes sergu, o jei paskambintu pasiulyt darba negaleciau priimti pasiulymo na svarbu ta pati gausiu
Sveikos,prisiregistravau darbo biržoje,sakiau,kad ieškau darbo,bet tik puse etato,nes du maži vaikai,dažnai serga ir pan,pradejo man sakyt,kad nuo nauju metu jie tokio amžiaus,darbingam žmogui negali siulyt,tipo tik neigaliem ir t.t....kitas dalykas nori siust i atrask save...as i juos neisvaiksciociau vien del sunaus,nes i men gal tik dvi sav eina i darzeli,mazoji turi problemu su inkstukais ir daznai serga,tai ka man vis imt vaiko slaugymo biuletenius? kokiam laikui galima imt juos? Ar ismoka nesikeis? Ar yra kokia galimybe jiem atnest kokia pazyma,kad mergaite gulejus ligoninei per 5men 3-4 kar virs savaites ir gydesi namie dar,kad jie nekistu man pilno etato ir nesiustu mokytis....
Taip, imat nedarbingumus visada, nes tai jusu pateisinama priezastys neieskoti darbo, nepriimti pasiulymu dirbti, neeiti i atrask save, neatvykti pas konsultante, nes kaip kitaip jie gali zinoti ar jus ne meluojat.
Taip. Kokia suma paskirta, tokia ir mokes, nesvarbu kad slaugysit vaika.
Papildyta:
Cia gydytoja jau nuspres.
labas, o kas yra tas atrask save?
Ne, nuo bedarbio ismokos mokesciai nenuskaiciuojami.
Papildyta:
</p>
Atrask save.
Aciu. Kazkaip maniau, kad nuo liepos 1 jie nusiskaiciuoja.