Sveikos dar sykį, norėjau paklausti nes nieko nebesuprantu, skambinaus į biržą, man pasakė kad Sodrą bedarbio išmoką moka nuo 20 iki 30 dienos ar čia realu? Nes kiek aš girdėjau tai apie 20 dieną perveda pinigus
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 03 18, 20:01)
Mokama, jeigu nedarbingumas del savo ligos, tai pratesema bedarbio ismoka tiek dienu kiek bus nedarbingumas.
Gal žinot, kaip tas pratęsimas vyksta, nes žiūriu, kad bent kol kas nieks nepratęsta, nors sirgau kovo mėn.
QUOTE(Emiliomamayte @ 2015 06 19, 09:31)
skambinaus į biržą, man pasakė kad Sodrą bedarbio išmoką moka nuo 20 iki 30 dienos ar čia realu? Nes kiek aš girdėjau tai apie 20 dieną perveda pinigus
Jums pasakė taip, kaip parašyta SoDros puslapyje: "Nedarbo išmokos mokamos už praėjusį mėnesį nuo mėnesio 20 dienos iki mėnesio pabaigos."
Pasitikrinkit banko sąskaitą, gal jau bus pervesta, nes man jau šiandien įkrito.
QUOTE(faraon @ 2015 06 19, 08:59)
Pasitikrinkit banko sąskaitą, gal jau bus pervesta, nes man jau šiandien įkrito.
gaila bet nera, o jusu koks bankas ir koks miestas? man isvis mandriai isdalino iki mokslu uz kelias dienas paskaiciavo sodra bedarbio ismoka,o uz likusias dienas kai pradejau mokintis birza,tai kaip suprantu turi perversti dali is sodros ir likusius birza,bet nei is vieno dar pinigeliai neikrite,nors sodros egas psl buvau prisijungus,maciau,kad 17diena viskas paskaiciuota.
QUOTE(Emiliomamayte @ 2015 06 19, 10:06)
o jusu koks bankas ir koks miestas?
SEB, Vilnius.
QUOTE(Emiliomamayte @ 2015 06 19, 10:06)
man isvis mandriai isdalino iki mokslu uz kelias dienas paskaiciavo sodra bedarbio ismoka,o uz likusias dienas kai pradejau mokintis birza,tai kaip suprantu turi perversti dali is sodros ir likusius birza,bet nei is vieno dar pinigeliai neikrite,nors sodros egas psl buvau prisijungus,maciau,kad 17diena viskas paskaiciuota.
Apie stipendijos mokėjimą, deja, nieko nežinau.
O nuo kada jūs esat registruota darbo biržoj? Gal jums tik kitą mėnesį priklauso pervest.
QUOTE(faraon @ 2015 06 19, 09:10)
Apie stipendijos mokėjimą, deja, nieko nežinau.
O nuo kada jūs esat registruota darbo biržoj? Gal jums tik kitą mėnesį priklauso pervest.
as esu nuo balandzio 30 dienos registruota,paskirta nuo geguzes 8 dienos,bet nuo geguzes 18 isejau i kursus per birza,prasiau kad paliktu man bedarbio ismoka,kadangi ji priklause,bet kiek matau vistiek iki mokslu ismoketa bedarbio ismoka o nuo 18dienos iki menesio galo stipendija,tai nieko nebesuprantu...
Darbo birza dave siuntima dirbti i uzmiesti. Darbas nuo 8iki 21.30h. Autobusai atgal i miesta vaziuoja iki 19 h. Tai apie 5 km. gusiu eit namo pesciomis. Vasara dar nieko nesakau, bet kai prades temti . Kazi kiek laiko padirbus ir isejus lauk is darbo galiu vel stoti i darbo birza? Kiek laiko reikia isdirbti, norint vel stoti i darbo birza?
QUOTE(Emiliomamayte @ 2015 06 19, 08:31)
Sveikos dar sykį, norėjau paklausti nes nieko nebesuprantu, skambinaus į biržą, man pasakė kad Sodrą bedarbio išmoką moka nuo 20 iki 30 dienos ar čia realu? Nes kiek aš girdėjau tai apie 20 dieną perveda pinigus
Sveiki, o sakykit ismoka moka kiek menesiu ? ar cia individualu ?
beje jei nerandi bendros kalbos su tarpininke galima ja pakeisti , jei taip, kur kreiptis, ar tiesiog galima iseiti is birzos ir naujai stotis?
labukas.reikia man jusu pagalbos.nuo 2006 11 23 isidarbinau,dirbau iki 2010 07 pastojau ir sejau ant bilieto pirmas vaikas gime 2011.03.20 dar budama vaiko augimo atostogose pastojau su antru gime 2013.06.29 metus laiko pasalpa gavau as nuo metuku perasiau vyrui.2015.06.30isejau is darbo 2015.07.07 istojau i darbo birza.siandien nuveziau popierius ir kad gauti bedarbio pasalpa jos kompe rodo 1.4metu stazas kaip suprasti? paskambinau i sodra sako ketvirtis nesiskaiciuoja tai man to stazo pakanka ar ne?aciu butu
QUOTE(lara86 @ 2015 07 14, 18:30)
labukas.reikia man jusu pagalbos.nuo 2006 11 23 isidarbinau,dirbau iki 2010 07 pastojau ir sejau ant bilieto pirmas vaikas gime 2011.03.20 dar budama vaiko augimo atostogose pastojau su antru gime 2013.06.29 metus laiko pasalpa gavau as nuo metuku perasiau vyrui.2015.06.30isejau is darbo 2015.07.07 istojau i darbo birza.siandien nuveziau popierius ir kad gauti bedarbio pasalpa jos kompe rodo 1.4metu stazas kaip suprasti? paskambinau i sodra sako ketvirtis nesiskaiciuoja tai man to stazo pakanka ar ne?aciu butu
Viskas jums pakanka, vaiko prieziuros atostogos ieina i staza.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 07 14, 18:04)
Viskas jums pakanka, vaiko prieziuros atostogos ieina i staza.
aciu jums .nes jau isigandau. atsisedus susikaiciavau dienas.
Labas vakaras,
Kilo man toks klausimas. Pildziau prasyma del pasalpos skyrimo darbo birzoje. Prasyme reikejo nurodyti saskaitos nr, taciau kokiam bankui priklausau konsultante nepaklause. Ar reikia nurodyti kokiam bankui priklausau ar sodra mato kokiame banke saskaita ? Kad paskui nekiltu nesklandumu
Kilo man toks klausimas. Pildziau prasyma del pasalpos skyrimo darbo birzoje. Prasyme reikejo nurodyti saskaitos nr, taciau kokiam bankui priklausau konsultante nepaklause. Ar reikia nurodyti kokiam bankui priklausau ar sodra mato kokiame banke saskaita ? Kad paskui nekiltu nesklandumu
Sveiki,
Norėjau pasitikslinti. Užsiregitravau DB, moteris, kuri aptarnavo, užvedė knygelę, pažymėjo pas ką lankysiuos ir kada. Prie apsilankymo datos užrašė: "priimti pasiūlymą dirbti". Ar tai reiškia, kad kai ateisiu, man kažką siūlys ir turėsiu sutikti? nes aš tik užsiregistravau,dar net prašymo, dėl bedarbio išmokos nepildžiau.
Ačiū
Norėjau pasitikslinti. Užsiregitravau DB, moteris, kuri aptarnavo, užvedė knygelę, pažymėjo pas ką lankysiuos ir kada. Prie apsilankymo datos užrašė: "priimti pasiūlymą dirbti". Ar tai reiškia, kad kai ateisiu, man kažką siūlys ir turėsiu sutikti? nes aš tik užsiregistravau,dar net prašymo, dėl bedarbio išmokos nepildžiau.
Ačiū