Sveikos esu vpa parasiusi 2metams gaunu is sodros pinigelius,jeigu prasitesciau tretiem metam, ar galiu stoti i DB ir gauti ismoka 6men?
QUOTE(durke @ 2015 05 30, 18:58)
Sveikos esu vpa parasiusi 2metams gaunu is sodros pinigelius,jeigu prasitesciau tretiem metam, ar galiu stoti i DB ir gauti ismoka 6men?
Nebent iseisit is darbo, nes bedarbio ismoka mokama bedarbiams.
Laba diena,
Gal kažkuri būsite susidūrusi....
Kovo mėnesį stojau i DB, o nuo balandžio pirmos dienos pradėjau važinėti į kursus. per dieną pravažiuoju apie 160km. Kadangi dvi mažametės namuose tad kelionės išlaidas man taip pat turi kompensuoti. Rašiau ir prašymą tam. Stipendiją pasirinkau pašalpos dydžio, nes ji buvo didesnė. Štai šiandien turim jau birželi pirmą dieną o aš neesu gavusi nei cento kas liečia tą laikotarpį kol mokinuosi. Už nepilną kovą buvau kelis eurus, bet dabar už balandį visiškai nieko. Žodžiu du mėnesiu pravažinėjau iš savų lėšų.
Birža sako kad visi dokumentai viskas ok, bet kodėl pinigų nemoka, niekas neatsako. tampo pečiais.
Gal čia visgi kažkas kažko nedasako???? kursai baigias birželio 26d. o aš dar nieko negavau.
Kovo mėnesį stojau i DB, o nuo balandžio pirmos dienos pradėjau važinėti į kursus. per dieną pravažiuoju apie 160km. Kadangi dvi mažametės namuose tad kelionės išlaidas man taip pat turi kompensuoti. Rašiau ir prašymą tam. Stipendiją pasirinkau pašalpos dydžio, nes ji buvo didesnė. Štai šiandien turim jau birželi pirmą dieną o aš neesu gavusi nei cento kas liečia tą laikotarpį kol mokinuosi. Už nepilną kovą buvau kelis eurus, bet dabar už balandį visiškai nieko. Žodžiu du mėnesiu pravažinėjau iš savų lėšų.
Birža sako kad visi dokumentai viskas ok, bet kodėl pinigų nemoka, niekas neatsako. tampo pečiais.
Gal čia visgi kažkas kažko nedasako???? kursai baigias birželio 26d. o aš dar nieko negavau.
QUOTE(Deiluka @ 2015 06 01, 12:43)
Laba diena,
Norit pasakyti, kad geguzes 20 d. negavot bedarbio ismokos, nes kaip suprantu jus ja pasilikot, o ne stependija pasirinkot.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 06 01, 15:15)
Norit pasakyti, kad geguzes 20 d. negavot bedarbio ismokos, nes kaip suprantu jus ja pasilikot, o ne stependija pasirinkot.
Na taip, negavau. Bandžiau dar aiškintis, sako - sistemiškai neva greičiau nepasidaro, kadangi mano pašalpa programiškai konvertuotųsi į stipendiją
Praeitą savaitę sakė, kad bus, dabar išgirdau kad vėlgi turi būti šią savaitę.
Laba. Situacija: 2014m birželio mėn įstojau į darbo biržą, turėdama reikiamą darbo stažą. Gavau bedarbio pašalpą. Paskui įsidarbinau šių metų sausio mėnesį, tačiau po pusmečio darbo įmonėje dėl tam tikrų priežasčių turėsiu išeiti iš darbo. Ar iš darbo biržos gausiu bedarbio pašalpą? Darbo stažas bus 18mėn per 36mėn laikotarpį.
QUOTE(Lady Dy @ 2015 05 26, 17:03)
Laba diena,klausimėlis
Žmogaus vardu yra 3,31 ha žemės,ar jis išėjęs iš darbo gali stoti į darbo biržą,deklaracijos už žemę gaunamos ne to žmogaus vardu
Žmogaus vardu yra 3,31 ha žemės,ar jis išėjęs iš darbo gali stoti į darbo biržą,deklaracijos už žemę gaunamos ne to žmogaus vardu
Kartojuosi
Laba diena, isejau is darbo ne savo noru, o pagal 127str (nemokejo algos). Isejusi esu jau pora savaiciu, bet su sena darbovete nebaigti finansinei reikalai tai neskubu stoti i darbo birza.
Klausimas butu toks, per kiek laiko nuo isejimo is darbo reikia istoti i darbo birza, kad butu imanoma gauti soc pasalpa uz staza?
ACIU.
Klausimas butu toks, per kiek laiko nuo isejimo is darbo reikia istoti i darbo birza, kad butu imanoma gauti soc pasalpa uz staza?
ACIU.
sveiki,
siuo metu nuo balandzio men esu trecius metus vaiko prieziuros atostuogose ( jau be ismokos) . ar uzsiregistravus darbo birzoje gauciau kokia ismoka ir ar tureciau tada iseiti is darbo ?
aciu uz ats
siuo metu nuo balandzio men esu trecius metus vaiko prieziuros atostuogose ( jau be ismokos) . ar uzsiregistravus darbo birzoje gauciau kokia ismoka ir ar tureciau tada iseiti is darbo ?
aciu uz ats
QUOTE(kristiggg @ 2015 06 17, 10:09)
sveiki,
aciu uz ats
aciu uz ats
Jei norėtumėt gauti išmoką, tektų išeiti iš darbo. Nes Sodra vis dar rodytų, kad esate vaiko priežiūros atostogose - dirbanti konkrečioje įmonėje, t.y. nebus atleidimo datos ir niekas jums bedarbio statuso nesuteiks. O jei nesuteiks, išmokos ir nebus.
Sveiki,tokiu klausimu-ar i darbo birza galima atsistoti,jei mokausi istestinese kolegijos studijose.Dekui
laba diena,noreciau paklausti gal kuri zinote,isejau mokintis per birza,man priklause bedarbio ismoka,buvau sakius savo konsultantei kad pradzioj ja ir paliksim puse metu,o kas liks mokintis tada tegu moka stipendija,bet siandien ilindau pasiziureti kiek man paskaiciuota tos ismokos ir pasirodo kad konsultante man parinko kad pradzioj iki mokslu uz kelias dienas gausiu bedarbio ismoka,o veliau stipendija,nors realiai simta kartu as jai sakiau,kad ma geriau bedarbio ismoka,bet pagal sustabdyta mokejima supratau,kad birzoj padare kaip joms reikejo,tai ryt is ryto skambinsiuosi aiskintis,nes siandien neva jau per velus metas (16,30) pakelt dokumetus sakykt norejaupaklausti kokiom dienom ikrenta sipendijos?nes ldb puslapyje dienos neradau kada numatomi mokejimai