QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 24, 09:36)
Pasiulo ir turi eit ?
Pirma,tai visai kas kita,ka pvz dirbau. Juk kalbama ne tik apie alga.
Draudimo agentas - tas zmogus,kuris turi turet pardavejo savybiu. Deja ne visi gali moket kisti visiems paslaugas ar pardavinet.
Dirbau vienoje imoneje personalo skyriuje,kur priimant i darba tikrindavo ar zmogus tinka tokiems darbams.
zinokit, siule ir man ta draudimo agente. Pardaveja as tikrai nesu buvus, turiu aukstaji issilavinima, biuro darbuotoja labiau esu. Pas mus mieste, tai privalu eit, kur siuncia, o jau ten "irodyti", kad netinki, jog ta firma zmogaus atsisakytu. Gal kituose miestuose kitaip, pas mus deja, didele bedarbyste, tai tik ir iesko priezasciu zmogu is bedarbio sarasu isbraukt. Beja, ka man ta draudimo bendrove siule... nagi nusipirkt auto (tada neturejau) ir vaziuot i rajona (daugiau nei 20 km) ieskot po kaimus ka apdraust
Nuo to ir alga. Kitoj draudimo bendrovej siule biure sedet. Bet iformins puse etato, alga uz puse etato, o sedet visas 8 val. Dar buhalteres padejeja siule. Matematojoj as zalia... Iformintu puse etato, darbo kaip ir nera, bet atsedet visa diena reikia, na ir i darba 15 km kazkokiam kaimu kaime... Laimei, visad pavykdavo potencialiems darbuotojams pasirodyti netinkama tokiam darbui
Bet jus taip nenusistatykit, kad birza tai blogis. Gal kituose miestuose kitaip... noriu as tuo tiketi...
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.