Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

Sveikutės, toks klausimas 4u.gifNedirbau 4 metus, auginau mergaitę. Ji pagaliau gavo darželį ir aš galvoju eiti į darbo biržą. Ar gausiu bedarbio pašalpą? unsure.gif
Ačiū 4u.gif

Taip, gausit dar.

Atsakyti
Pasiskambinau į Sodrą ir viską išsiaiškinau. 4u.gif
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 17 lapkričio 2016 - 13:00
Sveikos merginos smile.gif Iškilo toks klausimas, jei esu dabar užsiregistravusi darbo biržoje, gaunu bedarbio pašalpą, bet turiu keliom savaitėm išvykti ir neišeis atsižymėti darbo biržoje, aš išsiregirtuosiu tam laikotarpiui, o parvykus vėl užsirašysiu į darbo biržą, tai ar man bus vėl pratęsiama/paskirta bedarbio pašalpa? unsure.gif
Atsakyti
Variantai keli:
einat pas savo tarpininkę pasakot kaip yra, kad paskirtų laiką jog spėtumėt suvažinėt
oficialiai pranešti LDB jog išvažiuojat i uzsieni,ieskot darbo- galima prasyti jog perkeltu ten pasalpa
Kadagi isduoti tas pazymas uztrunka
bent žinau atveji, kad pasakai savo tarpininkei, jog isvaziuoji pasidairyti darbo- jei ka gris, pratesia pasalpos mokejima patys, bet zymi kazkaip kad uzsieni isvaziavo ieskotis darbo
dar variantas - "susirgti"
dar variantas- Imti tam laikotarpiui verslo patenta (tiksliau per ta laikotarpi kelias dienas, tarkim aukles patetnta 5 dienom) (bet reiks sumoketi paciai PSD ir kitus mokescius uz ta laikotarpi)
Atsakyti
Sveikos,
Ruošiuosi iš darbo išeiti šalių susitarimu su 4 mėn dydžio algos kompensacija.
Ar į darbo birza galiu is karto stoti? ir, ar man iš karto bus mokama pašalpa, ar tik po 4 men?
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2016 11 24, 10:16)
Variantai keli:
einat pas savo tarpininkę pasakot kaip yra, kad paskirtų laiką  jog spėtumėt suvažinėt
oficialiai pranešti LDB jog išvažiuojat i uzsieni,ieskot darbo- galima prasyti jog perkeltu ten pasalpa
Kadagi isduoti tas pazymas uztrunka
bent žinau atveji, kad pasakai savo tarpininkei, jog isvaziuoji pasidairyti darbo- jei ka gris, pratesia pasalpos mokejima patys, bet zymi kazkaip kad uzsieni isvaziavo ieskotis darbo
dar variantas - "susirgti"
dar variantas- Imti tam laikotarpiui verslo patenta (tiksliau per ta laikotarpi kelias dienas, tarkim aukles patetnta 5 dienom) (bet reiks sumoketi paciai PSD ir kitus mokescius uz ta laikotarpi)

Ačiū, už variantus smile.gif Dar Sodros darbuotojos pasiklausiau per jų svetainės chat'ą tai iš esmės, galiu išeiti ir po kiek vėl užsiregistruoti, bet tik vieną kartą per 6 mėn, ir bedarbio pašalpa atnaujinama jei darbo birža vėl suteikia bedarbio statusą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(point @ 2016 11 24, 21:03)
Sveikos,
Ruošiuosi iš darbo išeiti šalių susitarimu su 4 mėn dydžio algos kompensacija.
Ar į darbo birza galiu is karto stoti? ir, ar man iš karto bus mokama pašalpa, ar tik po 4 men?

Tik po 4 men.
Atsakyti
na, aš geriau neišeičiau- o ieškočiau, kaip liekant LDB susitvarkyti, kad galėčiau išvažiuoti. nes maža kas nutiks vėliau. tai siūlau apie išsibraukimą galvoti, kaip apie paskutinį variantą.
Atsakyti
Sveiki . Jai zmogus turi hektara nedirbamos zemes savo vardu pasalpa nebus mokama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me***ta: 06 gruodžio 2016 - 19:23
Man iškilo toks klausimas ar įmanoma kur nors sužinoti kokio dydžio paskirta bedarbio pašalpa bus mokama? Darbo biržoje stoviu nuo gruodžio pradžios, tai kaip suprantu šį mėnesį jau gausiu, tik įdomu kiek.
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2017 01 10, 12:14)
Man iškilo toks klausimas ar įmanoma kur nors sužinoti kokio dydžio paskirta bedarbio pašalpa bus mokama? Darbo biržoje stoviu nuo gruodžio pradžios,  tai kaip suprantu šį mėnesį jau gausiu,  tik įdomu kiek.

Per cia prisijunkit prie sodros ir ziurekit "mano ismokos"
https://gyventojai.s...dra-login/index
Atsakyti
Kada ( kurią maždaug dieną )Sodra perveda bedarbio pašalpą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti