Sveikos,
norėjau pasiteirauti ar galiu registruotis darbo birzoje, jeigu vis dar esu dirbanti, tiesiog norėčiau pakeisti darbą. Ar verta ten registruotis? Ar darbo paieškos pagreitės? Gal bus galimybė pasibaigti kokius kursus? Ačiū
norėjau pasiteirauti ar galiu registruotis darbo birzoje, jeigu vis dar esu dirbanti, tiesiog norėčiau pakeisti darbą. Ar verta ten registruotis? Ar darbo paieškos pagreitės? Gal bus galimybė pasibaigti kokius kursus? Ačiū
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 10 06, 12:47)
Sveikos,
Galit, bet manau greiciau surasit pati. Kursu tikrai neduos.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 10 06, 12:47)
Sveikos,
Galite, turesite statusa "Dirbantis, bet norintis pakeisti darba". Jusu CV bus LDB sistemoje, is esmes privalumu daugiau jokiu.
QUOTE(Ilonalit @ 2016 09 03, 15:41)
Sveikos mamos Turiu klausima. Pasalpa mokama, jeigu yra darbo stazas 18 men. O jeigu zmogus dirbo 18 men., bet puse etato?
kai buvau Sodroje, tai man sakė, kad jiems nesvarbu kokia etato dalis yra parašyta darbo sutartyje, o svarbu ar yra minimalus atlyginimas sumokamas.
Jei gerai supratau, tai jei dirbdama 18 mėn. 0,5 etato gavote minimalus atlyginima, tai bus darbo stžas 18 mėn. jei uždirbote atitinkmai mažiau - tai atitinkamai mažesnis stažas.
Dar galima savo banko elektroninėje bankininkystėje prisijungti apačioje kairėje prie:
e.paslaugos .... Sodra ... ir Mano suvestinėje užsakyti pagal laikotarpius darbo stažą - Sodra suformuoja per kokias 15 min ir parodo koks yra stažas, ir t.t.
Nuo 2015 sausio iki 2015 rugsejo buvau darbo birzoj ir gavau pasalpa. Po to isidarbinau nuo 2015m. rugsejo ir dirbu iki siol, bet planuoju iseiti. Jeigu dabar vel stociau i DB, ar gauciau pasalpa?
QUOTE(Marija Kotryna @ 2016 10 15, 16:05)
Nuo 2015 sausio iki 2015 rugsejo buvau darbo birzoj ir gavau pasalpa. Po to isidarbinau nuo 2015m. rugsejo ir dirbu iki siol, bet planuoju iseiti. Jeigu dabar vel stociau i DB, ar gauciau pasalpa?
Taip.
Sveikos gal kas susiduret jei turiu zemes ar moka ismokas darbo birza?
QUOTE(murgitaj @ 2016 10 21, 10:27)
<p>Sveikos gal kas susiduret jei turiu zemes ar moka ismokas darbo birza?</p>
Ne.
Sveiki. Iskilo toks klausimelis. Turiu issilavinima, siuo metu dirbu, bet manau,kad noreciau dirbti kai ka kita. Tam tureciau baigti kursus. Ar darbo birza galetu mane siusti i norimus kursus?Ar galiu turedama issilavinima persikvalifikuoti?
QUOTE(Red_hair @ 2016 11 07, 13:53)
Sveiki. Iskilo toks klausimelis. Turiu issilavinima, siuo metu dirbu, bet manau,kad noreciau dirbti kai ka kita. Tam tureciau baigti kursus. Ar darbo birza galetu mane siusti i norimus kursus?Ar galiu turedama issilavinima persikvalifikuoti?
I kursus siuncia ilgamecius bedarbius, neturincius jokios darbo kvalifikacijos arba issilavinimo.
O kiek reikia turėti žemės, kad Sodra jau nebeskirtų nedarbo išmokų? Ar čia buvo kalbėta apie kitokias išmokas?