Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(Baisa. @ 2016 02 24, 16:28)
Gal kas pagelbės 4u.gif
Gavau bedarbio pašalpą 6 mėnesius.  Vasario 19 dieną išėjau iš DB savo noru.
Kada vėl galiu registruotis, kad gaučiau pašalpą?

Iki kokio menesio buvo paskirta pasalpa? IKI vasario 19 d?Jeigu taip tai tik po 12 menesiu galima kreiptis del pakartotinos pasalpos, jeigu vis dar bus 18 men. stazo.per paskutinius 36 men.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2016 02 24, 11:04)
O kur jūs radot,aš ėmiausi ir galiojo nuo tos dienos kurios išsiėmiau

issiemiau siandien ir isdave kad nuo pirmo dirbsiu pagal verslo liudijima,o tai birzoj jau skaitosi kad nestoviu nuo siandien ar tik nuo kovo pirmos isbrauks is birzos?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2016 02 24, 18:11)
issiemiau siandien ir isdave kad nuo pirmo dirbsiu pagal verslo liudijima,o tai birzoj jau skaitosi kad nestoviu nuo siandien ar tik nuo kovo pirmos isbrauks is birzos?

Nuo kovo 1, nuo tada kada ir pradedat dirbti, tik pranest reikes konsultantei.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 02 24, 15:54)
Iki kokio menesio buvo paskirta pasalpa? IKI vasario 19 d?Jeigu taip tai tik po 12 menesiu galima kreiptis del pakartotinos pasalpos, jeigu vis dar bus 18 men. stazo.per paskutinius 36 men.

Paskutinė išmoka buvo už sausio mėnesį. O 12 mėnesių turi praeiti nuo pirmos išmokos ar paskutinės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2016 02 24, 20:41)
Paskutinė išmoka buvo už sausio mėnesį. O 12 mėnesių turi praeiti nuo pirmos išmokos ar paskutinės? 4u.gif

Paskutines.
Atsakyti
sveikos,nuo kovo pirmos pradedu dirbti ,o birzos puslapyje mano prisijungime yra toks irasas , kad 2016-02-29 Jūs netekote bedarbio statuso ,tai ta diena dar skaitosi kad birzoje esu ar tik nuo kovo pirmos skaitosi kad nebe ?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 02 24, 15:54)
tai tik po 12 menesiu galima kreiptis del pakartotinos pasalpos, jeigu vis dar bus 18 men. stazo.per paskutinius 36 men.

O jeigu įsidarbinčiau? Kiek reikia išdirbti, kad vėl gautum bedarbio pašalpą? (ar tas visiškai neturi reikšmės?).
Stažo man užteks ir po 12 mėn., bet negi tiek reikia laukti?
Atsakyti
Laba diena. Kokiu maziausiu etatu reiketu dirbt kad nestovet birzoje?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(urte1 @ 2016 03 07, 16:45)
Laba diena. Kokiu maziausiu etatu reiketu dirbt kad nestovet birzoje?Ačiū.

Jeigu tai del soc.pasalpos ir kompensacijos, tai 0.75 etato, jeigu i pasalpa ir kompensacija nepretenduojat, tai nors ir 0.25 etato dirbant stoveti papildomai birzoi nereikia.
Atsakyti
Mamytes, gal kas pakonsultuotu tokiu klausimu. Nuo vasario 20 dienos stoviu darbo birzoje ir man priskaiciavo maksimalia bedarbio ismoka. Ei as eiciau i kursus kovo menesi, ar man moketu tik stipendija ar nedarbo ismoka? Kazkur girdejau, kad duoda pasirinkt, bet ar tikrai taip yra? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2016 03 04, 21:01)
O jeigu įsidarbinčiau? Kiek reikia išdirbti, kad vėl gautum bedarbio pašalpą? (ar tas visiškai neturi reikšmės?).
Stažo man užteks ir po 12 mėn., bet negi tiek reikia laukti?

Nesvarbu ar isidarbinsit ar ne, tik po 12 menesiu vel pakartotinai galima prasyti.
Papildyta:
QUOTE(Natalka777 @ 2016 03 07, 18:58)
Mamytes, gal kas pakonsultuotu tokiu klausimu. Nuo vasario 20 dienos stoviu darbo birzoje ir man priskaiciavo maksimalia bedarbio ismoka. Ei as eiciau i kursus kovo menesi, ar man moketu tik stipendija ar nedarbo ismoka? Kazkur girdejau, kad duoda pasirinkt, bet ar tikrai taip yra? Aciu!

Taip, duoda pasirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 kovo 2016 - 19:04
Sveiki,
Ar priklausys man nedarbo draudimo ismoka grizus is motinystes atostogu po dvieju metu? Aciu
Atsakyti