Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

Sveikos. Gavau siand darbo pasiulyma. paskambino konsultante ir liepe vaziuot darbintis. pardaveja kaimo parduotuvei. 8-22val . Pasakiau ,kad auginu vaika ir man iki 22h netinka.. pasake ,kad arba darbinuos arba auginu vaika ir nebevaziuoju i byrza. Darbas mazdauk uz 10km... Ir as be masinos.. Zodziu dar visokiu "graziu'' dalyku pasake. Labai gauliuos ,kad neirasiau antro pokalbio. Nedasuto. Nezinau kaip bus kaip nuvaziuosiu pas ja...sad.gif((
Papildyta:
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 05 07, 21:22)
Sveikos. Gavau siand darbo pasiulyma. paskambino konsultante ir liepe vaziuot darbintis. pardaveja kaimo parduotuvei. 8-22val . Pasakiau ,kad auginu vaika ir man iki 22h netinka.. pasake ,kad arba darbinuos arba auginu vaika ir nebevaziuoju i byrza. Darbas mazdauk uz 10km... Ir as be masinos..  Zodziu dar visokiu "graziu'' dalyku pasake. Labai gauliuos ,kad neirasiau antro pokalbio. Nedasuto. Nezinau kaip bus kaip nuvaziuosiu pas ja...sad.gif((

Ir siaip tokie pasakymai ,kad sedek namie augink vaika ..
Atsakyti
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 05 07, 20:25)
Sveikos. Gavau siand darbo pasiulyma. paskambino konsultante ir liepe vaziuot darbintis. pardaveja kaimo parduotuvei. 8-22val . Pasakiau ,kad auginu vaika ir man iki 22h netinka.. pasake ,kad arba darbinuos arba auginu vaika ir nebevaziuoju i byrza. Darbas mazdauk uz 10km... Ir as be masinos..  Zodziu dar visokiu "graziu'' dalyku pasake. Labai gauliuos ,kad neirasiau antro pokalbio. Nedasuto. Nezinau kaip bus kaip nuvaziuosiu pas ja...sad.gif((
Papildyta:

Ir siaip tokie pasakymai ,kad sedek namie augink vaika ..

o vaiką augini viena? Jei ne viena, tai darbo biržos konsultantė teisi.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 05 08, 07:58)
o vaiką augini viena? Jei ne viena, tai darbo biržos konsultantė teisi.

Viena auginu vaika.
Atsakyti
Naujas įstatymas įsigalioja nuo 04.25- kad galima atsisakyti siūlomo darbo. Tai galite konsultantei apie jį pasakyti, spinduliuke, jei jau nebus įmanoma susitarti.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif po pirmojo vaikelio gimimo,kai jam suejo 2metai,stojau i darbo birza,gavau didziausia ismoka puse metu. Stovedama darbo birzoje pastojau vel. Konsultante liepe kai pasigimdysiu,paskambinti ir mane israsys. Esme tame,kad budama pirmose vaiko auginimo atostogose,isejau i dekreta,tad pinigeliai antram vaikeliui skaiciavosi is pirmo vaiko pinigu.Liepa,antrajam sueis 2metai,nebegausiu jokiu pajamu,i rajono darzeli 2metu vaiku nepriima,o i miesto,kaip zinoma leisti negaliu.Nes esam rajoniniai.Galvoju stoti i DB.Domina,ar gausiu kokia nors ismoka is jos? Vaiko auginimo atostogos isiskaiciuoja i ta reikalinga staza?
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2015 05 08, 08:21)
Naujas įstatymas įsigalioja nuo 04.25- kad galima atsisakyti siūlomo darbo. Tai galite konsultantei apie jį pasakyti, spinduliuke, jei jau nebus įmanoma susitarti.

Akis man ji isdraskys😃
Atsakyti
Laba diena, situacija yra tokia. Zmogutis isejo is darbo, dar nespejo nueiti i darbo birza ir pateko i autoivyki, dabar guli ligonineje su sunkiomis traumomis, ka daryti kaip gauti socialini draudima ar kazka nebezinau jau kur kreiptis, gal jus ka zinosite gal kam teko susidurti su panasiom situacijom. Aciu uz pagalba labai labai.
Atsakyti
QUOTE(Haring123 @ 2015 05 08, 18:00)
Laba diena, situacija yra tokia. Zmogutis isejo is darbo, dar nespejo nueiti i darbo birza ir pateko i autoivyki, dabar guli ligonineje su sunkiomis traumomis, ka daryti kaip gauti socialini draudima ar kazka nebezinau jau kur kreiptis, gal jus ka zinosite gal kam teko susidurti su panasiom situacijom. Aciu uz pagalba labai labai.

Kada jis isejo is darbo? Kokia zmogaus bukle, samoningas?
Atsakyti
05.06 anksti ryte ivyko avarija o jam buvo paskutine diena kada eiti i birza nes per tris darbo dienas kiek zinau reikia nueiti. zmogus yra samoningas, tik abi jo rankos luzusios ir patyres sunke kaklo trauma t.y. sutrupintas kaklo slankstelis.
Atsakyti
QUOTE(Haring123 @ 2015 05 09, 10:50)
05.06 anksti ryte ivyko avarija o jam buvo paskutine diena kada eiti i birza nes per tris darbo dienas kiek zinau reikia nueiti. zmogus yra samoningas, tik abi jo rankos luzusios ir patyres sunke kaklo trauma t.y. sutrupintas kaklo slankstelis.

Nera nurodyto konkretaus termino per kiek stot i birza, jeigu jis si menesi isejo is darbo, tai bus draustas visa menesi, nes uz ji jau uzmoketas PSD.
Geriausiai tada butu gal notara pasikviesti, kad pasirasytu prasyma, kad uz ji galetu poperius tvarkytis kitas asmuo, tada manau galima butu be jo, ji uzregistruot i birza.
Atsakyti
Sveikos .
2 metus pradirbau uzsienyje , pries tai 4 metus pradirbau LT. Griztu i LT,registruosios DB.
Klausimas: ar griztant is uzsienio ( Norvegijos) ir stojant i DB ar reikia kokiu papildomu dokumentu pristatyt?
Aciu
Atsakyti
Sveiki,

turiu tokį klausimėlį, galbūt ir neišmanėlės, bet vistiek gal ,kas atsakys.
Darbo biržoje esu užsirgistravus nuo balandžio 28 dienos, buvau pas konsultantę paskirtu laiku, tai yra gegužės 5 dieną, ten užpildžiau prašymą dėl nedarbo išmokos, viskas tvarkoj, ją aš gausiu. Tik dabar klausimas, ar ją gausiu nuo šio mėnesio 20 dienos iki galo mėnesio ,ar tik birželį nuo 20 dienos iki mėnesio galo?
Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglinainis: 20 gegužės 2015 - 14:19