Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

Tai bendro pobūdžio paskaita,skant apšviesti liaudį,paskatinti imtis savo verslo,gali nebent kokius kursus pasiūlyt,bet ir tai nieko neįpareigoja
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 12 30, 13:29)
Tai bendro pobūdžio paskaita,skant apšviesti liaudį,paskatinti imtis savo verslo,gali nebent kokius kursus pasiūlyt,bet ir tai nieko neįpareigoja

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinosit buvau su vaiku 3m vpa po to padirdau pora men ir vel isejau su kitu vaiku 2m vpa, jei pasibaigus vpa iseiciau is darbo ir stociau i birza ar man ka nors moketu jei taip kiek mazdaug ir kiek laiko? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 05, 17:53)
Sveikos,gal kas zinosit buvau su vaiku 3m vpa po to padirdau pora men ir vel isejau su kitu vaiku 2m vpa, jei pasibaigus vpa iseiciau is darbo ir stociau i birza ar man ka nors moketu jei taip kiek mazdaug ir kiek laiko? Aciu

Taip, moketu, 6 menesius, o kiek sodra individualiai skaiciuoja pagal pajamas, preleminariai galit pasiskaiciuoti pati pagal skaiciuokle
http://sodra.lt/lt/s...kos_skaiciuokle
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 01 05, 17:47)
Taip, moketu, 6 menesius, o kiek sodra individualiai skaiciuoja pagal pajamas, preleminariai galit pasiskaiciuoti pati pagal skaiciuokle
http://sodra.lt/lt/s...kos_skaiciuokle

anksciau dar buvo taip: jei per ta laika sirgsite JUS - mokes iki 7 menesiu (+ 1 men), mazesniu "tarifu (t.y. tokia pamazinta nedarbo draudimo ismoka, kuria mokama po 3 menesiu).
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2016 01 05, 20:04)
anksciau dar buvo taip: jei per ta laika sirgsite JUS - mokes iki 7 menesiu (+ 1 men), mazesniu "tarifu (t.y. tokia pamazinta nedarbo draudimo  ismoka, kuria mokama po 3 menesiu).

Taip, jeigu susergi pati, tai ismoka yra pratesiama tiek laiko, kiek buvo nedarbingumas, bet ne daugiau nei menesi.
Atsakyti
Laba diena,kaimynei liko mažiau negu 2 metai iki pensijos,ar jai atsisakius eiti į kursus,ją gali pašalinti iš DB ?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 01 05, 22:29)
Taip, jeigu susergi pati, tai ismoka yra pratesiama tiek laiko, kiek buvo nedarbingumas, bet ne daugiau nei menesi.

Dekretas neisiskaiciuoja i ta nedarbinguma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2016 01 08, 16:42)
Dekretas neisiskaiciuoja i ta nedarbinguma? 4u.gif

Dekretas visai kas kita, jeigu tuo metu, kai eini i dekreta vis dar gauni bedarbio ismoka, tai ji pratesiama iki dekreto pabaigos.
Atsakyti
Nesupratau.
Patikslinu savo situacija.
Prasau parasykite, kiek galeciau tiketis ismoku?

Esu dabar VPA, isejau i dekreta 2012 01. Tame laikotarpi buvo 2 dekretai. Baigiasi tuoj mano antrojo VPA laikotarpis 2 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merselle: 08 sausio 2016 - 17:12
QUOTE(merselle @ 2016 01 08, 18:02)
Nesupratau.
Patikslinu savo situacija.
Prasau parasykite, kiek galeciau tiketis ismoku?

Esu dabar VPA, isejau i dekreta 2012 01. Tame laikotarpi buvo 2 dekretai. Baigiasi tuoj mano antrojo VPA laikotarpis 2 metu.

Kai iseisit is darbo, stosit i birza, tada gaudinesit 6 menesius bedarbio ismoka, kokio dydzio, tai individualiai paskaiciuos sodra pagal buvusias pajamas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 01 08, 19:03)
Kai iseisit is darbo, stosit i birza, tada gaudinesit 6 menesius bedarbio ismoka, kokio dydzio, tai individualiai paskaiciuos sodra pagal buvusias pajamas.

Aciu.
Atsakyti