Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(LaBras @ 2015 11 23, 23:16)
Tai as planuoju jau Lietuvoje apsistoti. O savivaldybe nemoka jokios dar pasalpos, del busto? O jei rasiu darba, apie 400 i rankas, tai birza man dar 200 mokes  puse metu ar kaip?

Jums kažkas pripasakojo niekų,aišku birža kompensuoja darbdaviams dalį įsidarbinusiojo algos,bet jei neklystu tik buvusiems ilgalaikiams bedarbiams
Mano sūnus kai neteko darbo Airijoj ir norėjo gryžti į Lietuvą domėjausi tuo,tai sakė,kad 3 mėnesius turi atstovėt ten kaip biržoj,parsivežt pažymas apie atlyginimą ir kad tikrai negavo darbo ten,tada yra galimybė čia gaut pašalpą užsiregistravus DB,bet jei niekas nepasikeitė per 5 metus
Atsakyti
Ar Lietuvoje, ar užsienyje dirbai- uždirbai daug, tačiau LT bedarbio pašalpa turi lubas, tad daugiau negausite nei nustatyta įstatymais.
O tikslesnio išaiškinimo reiktų ieškoti čia:
My Webpage
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,isdirbus darbovieteje esu 5men,isejus is darbo ar gauciau pasalpa is db,auginu su negalia vaika,nors ir buvau dirbus pagal supsidija,
Atsakyti
QUOTE(vidute60 @ 2015 12 08, 00:41)
Sveiki,noriu paklausti,isdirbus darbovieteje esu 5men,isejus is darbo ar gauciau pasalpa is db,auginu su negalia vaika,nors ir buvau dirbus pagal supsidija,

Jeigu turit 18 men. stazo per paskutinius 36 menesius tai gausit.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Turiu kelis klausimus, tikiuosi, kad situaciją išdėstysiu suprantamai ax.gif
Prieš tris metus gimė mergaitė. Iki gimdymo dirbau su verslo liudijimu. Po gimdymo vaiko auginimo atostogų išėjo vyras, jam labiau apsimokėjo finansiškai. Po metų jis visai išėjo iš to darbo, įsidarbino kitur. Aš niekur nedirbu iki šiol, auginu vaikus. Kitą savaitę mergaitei sueis 3 metai, kaip ir turėčiau pradėti dirbti. Galvoju stoti į Darbo biržą.
1. Ar gausiu pašalpas?
2. Ką daryti, jei pasiūlys darbą? Vaikas darželio negavo, privatus mūsų šeimai prabanga. Būsiu priversta atsisakyti. Bet tada išmes iš Biržos g.gif

Suprantu, kad jei pašalpa man nepriklauso, stoti į ją nėra reikalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 12 09, 22:06)
Labas vakaras 4u.gif
Turiu kelis klausimus, tikiuosi, kad situaciją išdėstysiu suprantamai ax.gif
Prieš tris metus gimė mergaitė. Iki gimdymo dirbau su verslo liudijimu. Po gimdymo vaiko auginimo atostogų išėjo vyras, jam labiau apsimokėjo finansiškai. Po metų jis visai išėjo iš to darbo, įsidarbino kitur. Aš niekur nedirbu iki šiol, auginu vaikus. Kitą savaitę mergaitei sueis 3 metai, kaip ir turėčiau pradėti dirbti. Galvoju stoti į Darbo biržą.
1. Ar gausiu pašalpas?
2. Ką daryti, jei pasiūlys darbą? Vaikas darželio negavo, privatus mūsų šeimai prabanga. Būsiu priversta atsisakyti. Bet tada išmes iš Biržos g.gif
Suprantu, kad jei pašalpa man nepriklauso, stoti į ją nėra reikalo g.gif

Pasalpa nepriklauso, bet nereikes moketi PSD, jei busite LDB.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 12 10, 00:19)
Pasalpa nepriklauso, bet nereikes moketi PSD, jei busite LDB.

Tai man ir taip nereikia mokėti, kol mažiausiam vaikui sueis 8 metai. Tai tada neapsimoka ten ir stoti kol mažoji darželio negavo g.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu pora klausimeliu, gal kas pagelbes?
Situacija tokia, kad esu ismesta is darbo birzos, ir galesiu registruotis tik po 6 men kaip bedarbe. Bet klausimas, o jei registruociausi kaip ieskanti darbo? Ar primtu? Ir dar klausimelis, susirandu darba, padirbu ten savaite, dvi, ar daugiau, tada iseinu. Ir vel galiu stot i birza? Aciu
Atsakyti
QUOTE(kuklamba @ 2015 12 21, 10:51)
Sveikos. Turiu pora klausimeliu, gal kas pagelbes?
Situacija tokia, kad esu ismesta is darbo birzos, ir galesiu  registruotis tik  po 6 men kaip bedarbe. Bet klausimas, o jei registruociausi kaip ieskanti darbo? Ar primtu? Ir dar klausimelis, susirandu darba, padirbu ten savaite, dvi, ar daugiau, tada iseinu. Ir vel  galiu stot i birza? Aciu

Nepriimtu, jus ismesta, tad stot galesit tik po 6 menesiu ir nesvarbu kad padirbsit 2 sav.
Atsakyti
sveiki,

Norejau suzinoti ar pati darbo birza moka kokias ismokas ar tik sodra?
Atsakyti
QUOTE(LaBras @ 2015 12 22, 22:54)
sveiki,

Norejau suzinoti ar pati darbo birza moka kokias ismokas ar tik sodra?

Sodra moka bedarbio ismoka, birza atrodo moka stependijas, jeigu eini i kursus.
Atsakyti
Sveikos,
birza nusiunte i kazkokias paskaitas apie individualu versla, konsultante nieko nepaaiskino, o nusiunte su lapu i kita kabineta, ten ir pasake kad reikes isklausyti paskaitas, gal kuri susiduret, galima smulkiau , aciu 4u.gif ar nebus po ju kazkokiu isipareigojimu...
Atsakyti