Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(lod @ 2015 10 20, 10:23)
Laba diena,ar 18mėn darbo stažas skaiciuojasi nuo einamų metų(2015,2014,2013)?

Is paskutiniu 36 menesiu.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal padesit ir man situose reikaluose smile.gif Situacija tokia, kad nuo gruodzio menesio , kaip vaikui suejo 3 metukai, buvau priversta iseit is darbo. Visa ta laika (nuo gruodzio iki dabar) nebedirbau, darbo birzoj neprisirasius. Vakar suzinojau, kad laukiuos. Ar man verta eit rasytis i birza ? Ar gauciau kazkokiu pinigeliu is birzos? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slepetes @ 2015 10 21, 09:21)
Sveikos merginos, gal padesit ir man situose reikaluose smile.gif Situacija tokia, kad nuo gruodzio menesio , kaip vaikui suejo 3 metukai, buvau priversta iseit is darbo. Visa ta laika (nuo gruodzio iki dabar) nebedirbau, darbo birzoj neprisirasius. Vakar suzinojau, kad laukiuos. Ar man verta eit rasytis i birza ? Ar gauciau kazkokiu pinigeliu is birzos? 4u.gif  blush2.gif

Aisku, kad verta, gi bedarbio ismoka priklauso. Eikit kol nepraejo laikas ja gaudineti, kol dar turit 18 men. stazo per paskutinius 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 10 21, 12:45)
Aisku, kad verta, gi bedarbio ismoka priklauso. Eikit kol nepraejo laikas ja gaudineti, kol dar turit 18 men. stazo per paskutinius 3 metus.

4u.gif aciu uz atsakyma
O sakykit reikia iskart nuejus pranest , kad laukiuos? Nes pas gydytoja jau buvau ir jau mane itrauke i sarasus nesciuju.
Atsakyti
QUOTE(slepetes @ 2015 10 21, 14:55)
4u.gif aciu uz atsakyma
O sakykit reikia iskart nuejus pranest , kad laukiuos? Nes pas gydytoja jau buvau ir jau mane itrauke i sarasus nesciuju.

Kada noresit, tada ir galesit pranesti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Merginos uzsiregistravus darbo birzoje,ar galeciau tiketis kursu kompiuteriu pradedantiems T.t.word,exel ir t.t. arba anglu kalbos kursu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2015 10 22, 09:19)
Sveikutes 4u.gif Merginos uzsiregistravus darbo birzoje,ar galeciau tiketis kursu kompiuteriu pradedantiems T.t.word,exel ir t.t. arba anglu kalbos kursu? blush2.gif

Klauskit savo konsultantes, kursu yra visokiu, bet buna, kad zmogus neatitinka kriteriju, as norejau i buhalterines apskaitos, bet siuncia tik nekvalifikuotus bedarbius, o as jau kvalifikacija turiu, tad atkritau.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 10 20, 10:44)
Is paskutiniu 36 menesiu.

Ačiū.O uždarius IV ir įstojus į darbo biržą ar priklauso bedarbio pašalpa?Veikla buvo vykdoma 8metus.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2015 10 22, 13:46)
Ačiū.O uždarius IV ir įstojus į darbo biržą ar priklauso bedarbio pašalpa?Veikla buvo vykdoma 8metus.

Jeigu per paskutinius 36 menesius esat sumokeje tiek mokesciu, kad iseitu 18 menesiu stazo, tada priklausytu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 10 22, 14:21)
Jeigu per paskutinius 36 menesius esat sumokeje tiek mokesciu, kad iseitu 18 menesiu stazo, tada priklausytu.

Ačiū,visada mokėjo mokesčius pagal pajamų dydį bei psd.Tik šiuo metu dėl ligos negali dirbti ir nori uždaryti savo veiklą.Todėl ir noriu žinoti ar db jis gautų pašalpą.
Atsakyti
Kaži o lankyti kursai skaitosi,kaip stažas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 22, 20:57)
Kaži o lankyti kursai skaitosi,kaip stažas ar ne?

Ne.
Atsakyti