Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(coliuke29 @ 2015 09 29, 16:13)
sveiki,as cia kazkada klausiau del tvarkimosi iki spalio 10 mokinio reikmenu skyrimo,kazkas rase kad i birza stoti nereikia norint tvarkytis ,ar tikrai tvarkys ?nes rugpjuti mane atleido pagal terminuota sutarti ,ir dabar is darbovietes imant pazima 3 menesiu jie uz rugseji nebeduoda nes nedirbau ,kaip socialinis matys kad nebedirbu jei nestoviu birzoj?gal kokia banko iskotine issimti ar per sodra matys?bukit geros paaiskinkit nes spalio pradzioj tvarkytis tuos mokinio reikmenis ir maitinima,gal ne toj temoj klausiu

Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2015 10 01, 10:41)
Kiek žinau apribojimų pažymoms nėra. Gal tą pačią dieną ir nelabai, bet kitą tai duotų tikrai. Beje, jas galima užsisakyti ir internetu prisijungus prie LDB puslapio.
Papildyta:

Dar kas daugiau graudu nei juokinga. Anksčiau šitų 11+1 moteriškių sėdėjo 4 kabinetuose ir vietos užteko viskam. Dabar pastatė 3 auktštų normalų pastatą, bet dirba tas pats moterėlių skaičius. doh.gif  Na, bet  yra įrengta poilsio zonos bedarbiams, vaikų žaidimų kambarys ir n tuščių kabinetų, laukimo sąlių, konferencijų salių ir t.t.  doh.gif

O bože...net baisoka skaityti, kaip efektyviai švaistome valstybės lėšas. Panašu, kad pasiruošta priimti ordas bedarbių. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Praziopsojau, kad vakar turejau susisiekti su DB tarpininke ir pranesti, ar tesiu mokslus (esu registruota besimokancio ir ieskancio darbo statuso). Dabar susigraibius, jau DB nebedirba doh.gif . Jei mane isbrauke is sarasu, ar galesiu tegistruotis is naujo besimokancio ir darbo ieskancio statusu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadar @ 2015 10 02, 17:15)
Praziopsojau, kad vakar turejau susisiekti su DB tarpininke ir pranesti, ar tesiu mokslus (esu registruota besimokancio ir ieskancio darbo statuso). Dabar susigraibius, jau DB nebedirba  doh.gif . Jei mane isbrauke is sarasu, ar galesiu tegistruotis is naujo besimokancio ir darbo ieskancio statusu? unsure.gif

Man atrodo nesvarbu koks statusas, jeigu isbrauks, tai galesit registruotis tik po 6 menesiu.
Atsakyti
Noriu pasiteirauti. Rugpjuti istojau i darbo birza, skyre ismoka. Susiradau darba, taciau kiek padirbusi supratau, kad darbas ne man. Noriu iseiti ir vel stoti i daro birza. Kaip manot, ar man skirs vel bedario ismoka? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2015 10 07, 20:39)
Noriu pasiteirauti. Rugpjuti istojau i darbo birza, skyre ismoka. Susiradau darba, taciau kiek padirbusi supratau, kad darbas ne man. Noriu iseiti ir vel stoti i daro birza. Kaip manot, ar man skirs vel bedario ismoka? Aciu

Prates paskirtos bedarbio ismokos mokejima, kiek dar neismokejo.
Atsakyti
sveikos,zmogus turi 45%nedarbinguma ,invaliduma kitaip tariant ir stovi darbo birzoj, ar reiks jam atidirbti uz soc.pasalpa tuos vadinamus viesuosius?gal nevisai toj temoj klausiu.bet gal kas zinot?
Atsakyti
Sveikos,siandien atleido is darbo,kada galiu eit i darbo birza?
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 10 13, 20:06)
Sveikos,siandien atleido is darbo,kada galiu eit i darbo birza?

Rytoj. Bet geriausia uzsirasyti internetu, uzsiimt laika.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 10 13, 20:08)
Rytoj. Bet geriausia uzsirasyti internetu, uzsiimt laika.

gal galit paaiskinti kaip tai padaryti?aciu
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 10 13, 20:10)
gal galit paaiskinti kaip tai padaryti?aciu

https://www.ldb.lt/I...gistracija.aspx
Atsakyti
Laba diena,ar 18mėn darbo stažas skaiciuojasi nuo einamų metų(2015,2014,2013)?
Atsakyti