Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 09 09, 09:12)
Privalot baigiusi kursus arba isidarbinti arba imti verslo liudijima, kitu atveju, teks grazinti visa suma uz kursus.

Bet jeigu nėra darbo pagal įgytą specialybę,čia jau ne mano kaltė ar nenoras dirbti,kiek suprantu duodamas pasirinkimas,jei nenori dirbti tada imkis verslo liudijimą,o ne kad jei nėra darbo tada privalai imti verslo liudijimą
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 09 10, 08:58)
Bet jeigu nėra darbo pagal įgytą specialybę,čia jau ne mano kaltė ar nenoras dirbti,kiek  suprantu duodamas pasirinkimas,jei nenori dirbti tada imkis verslo liudijimą,o ne kad jei nėra darbo tada privalai imti verslo liudijimą

Tai kokie ten kursai, kad nera darbo?
Kokia sutarti pasiraset? Jeigu dvisale (jus+birza), tai turit isimti verslo liudijima, jeigu trisale (darbdavys+birza+jus), tai darbdavy jau reikejo surasti pries kursus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 rugsėjo 2015 - 08:59
Sveikos noreciau paklausti jusu mamytes.Iki dekreto isdirbau 1,5 m tam paciam darbe,atlyginimas buvo minimumas,apie 950lt vidurkis is Sodros pirmus metus gaudavau 720 lt,antrus metus pasalpos gavejas tapo vyras,vaikuciui spali 2 metukai,noreciau iseit is darbo ir stot i darbo birza,gal kuri galetu man pasakyti kokia mazdaug suma mokes darbo birza man?aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nevilniete: 10 rugsėjo 2015 - 09:27
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 09 10, 09:58)
Tai kokie ten kursai, kad nera darbo?
Kokia sutarti pasiraset? Jeigu dvisale (jus+birza), tai turit isimti verslo liudijima, jeigu trisale (darbdavys+birza+jus), tai darbdavy jau reikejo surasti pries kursus.

Lengvų rūbų siuvimas ir taisymas,sutartis dvišalė,yra tik dvi siuvyklėlės užsiimančios būtent tuo ir jos naujų darbuotojų nepriima,turiu viltį gauti darbo kai atsidarys nauja siuvykla siūsianti apvalkalus ar kaip pasakius mašinų sėdynėms,bet tas bus kažkada
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 09 10, 10:17)
Lengvų rūbų siuvimas ir taisymas,sutartis dvišalė,yra tik dvi siuvyklėlės užsiimančios būtent tuo ir jos naujų darbuotojų nepriima,turiu viltį gauti darbo kai atsidarys nauja siuvykla siūsianti apvalkalus ar kaip pasakius mašinų sėdynėms,bet tas bus kažkada

Tai tada privalesit isimineti VL, nes pasirasyta dvisale sutartis.
Atsakyti
Jolanciuk gal i maniski klausima atsakyma zinote?
Atsakyti
QUOTE(nevilniete @ 2015 09 10, 10:16)
Sveikos noreciau paklausti jusu mamytes.Iki dekreto isdirbau 1,5 m tam paciam darbe,atlyginimas buvo minimumas,apie 950lt vidurkis is Sodros pirmus metus gaudavau 720 lt,antrus metus pasalpos gavejas tapo vyras,vaikuciui spali 2 metukai,noreciau iseit is darbo ir stot i darbo birza,gal kuri galetu man pasakyti kokia mazdaug suma mokes darbo birza man?aciu

Kokia suma mokes jums paskaiciuos sodra, nieks jums nepasakys kiek, sodra skaiciuoja kiekvienam individualiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 rugsėjo 2015 - 11:34
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 09 10, 13:34)
Kokia suma mokes jums paskaiciuos sodra, nieks jums nepasakys kiek, sodra skaiciuoja kiekvienam individualiai.

o pagal kokius kriterijus jie mazdaug skaiciuoja?Juk galima bent mazdaug suma pasiskaiciuot
Atsakyti
QUOTE(nevilniete @ 2015 09 10, 13:49)
o pagal kokius kriterijus jie mazdaug skaiciuoja?Juk galima bent mazdaug suma pasiskaiciuot

Ismoka skaiciuojama is paskutiniu 3-ju metu pajamu.
Atsakyti
QUOTE(nevilniete @ 2015 09 10, 13:49)
o pagal kokius kriterijus jie mazdaug skaiciuoja?

Pastovi nedarbo išmokos dalis šiuo metu lygi 102 Eur. O kintamos dalies apskaičiavimas nurodytas Nedarbo soc. draudimo įstatymo 8 straipsnyje.
Atsakyti
aciu
Atsakyti
Gal uzmatet kur sarasus renkamu grupiu kursams? smile.gif Kazkaip randu tik kokie yra ir kur mokoma ale..Bet va kada pvz ir pan,nerandu sad.gif
Atsakyti