Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 17

QUOTE(Lady Dy @ 2015 08 31, 14:19)
Tą mėnesį būsit drausta

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveiki,ar reikia buti registruotam darbo birzoje jei dar norint speti susitvarkyti mokynio parama reikmenim?
Atsakyti
Klausimukas - ar stovint biržoj, ir pasiėmus biuletenį vaiko slaugai, mokėtų man už biuletenį sodra ar ne? Ar prasitęstų nedarbo išmokos mokėjimas tokiu atveju? Ar iš viso neapsimoka imti biuletenio tokiu atveju?
O kaip tokiu atveju, jeigu mokaisi per darbo biržos kursus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KasYra: 06 rugsėjo 2015 - 19:16
sveikos.labai reiktu paaiskinimo .zmogus registruotas birzoje nuo siu metu kovo 10 .tai dar rugseji gaus ismoka kaip suprantu paskutine ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2015 09 06, 20:15)
Klausimukas - ar stovint biržoj, ir pasiėmus biuletenį vaiko slaugai, mokėtų man už biuletenį sodra ar ne? Ar prasitęstų nedarbo išmokos mokėjimas tokiu atveju? Ar iš viso neapsimoka imti biuletenio tokiu atveju?

Ne, nes ligos pasalpa mokama dirbantiems.
Ne, prasitesia, tik jeigu nedarbigumas del jusu ligos.
Neapsimoka gi ir taip namie smile.gif
Manau tada butu pateisinama priezastis, kad nebunat paskaituose.
Papildyta:
QUOTE(coliuke29 @ 2015 09 07, 21:11)
sveikos.labai reiktu paaiskinimo .zmogus registruotas birzoje nuo siu metu kovo 10 .tai dar rugseji gaus ismoka kaip suprantu paskutine ar jau nebe?

Gaus.
Atsakyti
Laba diena. Gal kas žino, ar galima registruotis biržoje ne pagal savo rajoną? jei registruotas esi vienam, o gyveni kitam?
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2015 09 06, 20:15)

hmm, man konsultante minejo, kad prasitesia. O del apsimoka ar neapsimoka, tai yra pateisinama priezastis, kad negalejote ieskotis darbo tuo laikotarpiu. Tai kas kad sedziu namie, vaikas tai serga, kaip i darbo pokalbius eit....
Papildyta:
QUOTE(nandriu @ 2015 09 08, 13:59)
hmm, man konsultante minejo, kad prasitesia. O del apsimoka ar neapsimoka, tai yra pateisinama priezastis, kad negalejote ieskotis darbo tuo laikotarpiu. Tai kas kad sedziu namie, vaikas tai serga, kaip i darbo pokalbius eit....

visgi del pratesimo suklydau.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2015 09 08, 12:10)
Laba diena. Gal kas žino, ar galima registruotis biržoje ne pagal savo rajoną? jei registruotas esi vienam, o gyveni kitam?

Galit registruotis i bet kokiam mieste esancia birza, del birzos neziurima visai kur esat registruoti.
Papildyta:
QUOTE(nandriu @ 2015 09 08, 14:12)
Papildyta:

visgi del pratesimo suklydau.

Tai nedarbinguma galima susitvarkyt bet kokia diena, jeigu nesiuncia i jokius darbus ir apsilankymas pas konsultante jau buvo, tai jis kaip ir nereikalingas.
Atsakyti
Sakykit,o po kiek laiko įstojus į biržą dar galima gauti išmoką
Atsakyti
Baiginėju kursus,sutartyje parašyta,kad baigus arba dirbsiu pusę metų pagal įgytą specialybę arba imsiu tokiam pat laikotarpiui verslo liudijimą,o jei darbo nebus ar gali verst imti liudijimą ir ar tik stovėjimas biržoje skaitysis į tą privalomą pusmetį?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2015 09 08, 21:46)
Sakykit,o po kiek laiko įstojus į biržą dar galima gauti išmoką

Jeigu jus apie pakartotini mokejima, tai po 12 menesiu nuo paskutinio mokejimo menesio (ankstesnes bedarbio ismokos)
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2015 09 09, 08:34)
Baiginėju kursus,sutartyje parašyta,kad baigus arba dirbsiu pusę metų pagal įgytą specialybę arba imsiu tokiam pat laikotarpiui verslo liudijimą,o jei darbo nebus ar gali verst imti liudijimą ir ar tik stovėjimas biržoje skaitysis į tą privalomą pusmetį?

Privalot baigiusi kursus arba isidarbinti arba imti verslo liudijima, kitu atveju, teks grazinti visa suma uz kursus.
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2015 09 03, 13:18)
sveiki,ar reikia  buti registruotam darbo birzoje jei dar norint speti susitvarkyti mokynio parama reikmenim?

Man yrgi tai aktualu 4u.gif
Atsakyti