Jei neklystu nepriklauso pagal kokią sutartį dirbi,bendras stažas per paskutinius 36 mėnesius,turi būt 18 mėnesių
QUOTE(Lady Dy @ 2015 08 13, 16:02)
Jei neklystu nepriklauso pagal kokią sutartį dirbi,bendras stažas per paskutinius 36 mėnesius,turi būt 18 mėnesių
Ir jei gavote bedarbio pašalpą prieš 12 mėn, tad ji vėl priklausys.
Sveiki, noriu pasiteirauti - jeigu išeinu iš darbo ir į darbo biržą prisiregistruoju tik po 2 sav., ar bus galimybė gauti bedarbio pašalpą? Ar būtina registuotis iš karto kai tik išeini iš darbo kad priklausytų išmoka? BūsIu dėkinga už atsakymą.
Sveiki, gal kas gali trumpai pakonsultuoti?
Man suėjo 24 metai, ir noriu užsiregistruoti darbo biržoje. Esu dieninių studijų studentė. Šią vasarą dirbu užsienyje. Klausimas: ar darbo birža mato, jog oficialiai dirbu užsienyje iki rugpjūčio 31? Ar nuo to, kad dirbu, man geriau ar blogiau (gauti pašalpą)? Jei įskaityti tą laiką, kurį dirbau užsienyje, turiu apie pusantrų metų darbo stažo.
Man suėjo 24 metai, ir noriu užsiregistruoti darbo biržoje. Esu dieninių studijų studentė. Šią vasarą dirbu užsienyje. Klausimas: ar darbo birža mato, jog oficialiai dirbu užsienyje iki rugpjūčio 31? Ar nuo to, kad dirbu, man geriau ar blogiau (gauti pašalpą)? Jei įskaityti tą laiką, kurį dirbau užsienyje, turiu apie pusantrų metų darbo stažo.
QUOTE(pavasario_lietus @ 2015 08 17, 11:00)
Sveiki, gal kas gali trumpai pakonsultuoti?
Dieniniu studiju studentams nesuteikiamas bedarbio statusas ir nemokama bedarbio ismoka.
Sveiki. As issiregistruoju is darbo birzos 25d.,kada as gausiu ta likuti uz 25 dienas?
Man iki rugpjucio 15d.skirta pilna 222eur suma,o nuo 16d. 164eur. Tai kokia as suma gauciau?
Man iki rugpjucio 15d.skirta pilna 222eur suma,o nuo 16d. 164eur. Tai kokia as suma gauciau?
QUOTE(DjuSoleil @ 2015 08 18, 21:29)
Sveiki. As issiregistruoju is darbo birzos 25d.,kada as gausiu ta likuti uz 25 dienas?
už rugpjūčio mėn, turėtumėt gauti rugsėjo 20d. pagal mano skaičiavimus, tai būtų 160,37 eurų suma
Sveiki, imoneje dirbau nuo 2007 metu galo, baigiantis vaiko auginimo atostogoms nutraukiau darbo sutarti ir stojau i darbo birza. Vaiko auginimo atostogos truko 3 metus. Iskilo klausimas, pagal kokias pajamas apskaiciuoja nedarbo ismoka, nejaugi pagal motinystes ismokas? Kokiais atvejais yra skiriama maksimali nedarbo ismoka?
QUOTE(nandriu @ 2015 08 20, 14:26)
Sveiki, imoneje dirbau nuo 2007 metu galo, baigiantis vaiko auginimo atostogoms nutraukiau darbo sutarti ir stojau i darbo birza. Vaiko auginimo atostogos truko 3 metus. Iskilo klausimas, pagal kokias pajamas apskaiciuoja nedarbo ismoka, nejaugi pagal motinystes ismokas? Kokiais atvejais yra skiriama maksimali nedarbo ismoka?
Taip, skaiciuoja is paskutiniu 3-ju metu pajamu.
Maximali manau skyria, jeigu vidurkis iseina didelis.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 08 20, 16:21)
Taip, skaiciuoja is paskutiniu 3-ju metu pajamu.
Supratau, aciu
sveiki, as su tokiu klausimu. dirbu kaip ir 2 darbus, vienas normalus etatas, kitas 1 valanda per diena, gaunasi gal 0.125 etato. is normalaus darbo atleidzia, tai lieku tik ant 0.125. man sake viena moteryte , kad galiu stoti i birza, ir birza berots mokes skirtuma nuo uzmokesciu kuri gaunu 0.125 etatu ir bedarbio pasalpos. Ar tai tiesa?