bet man klausimas, ko ji pasidarė tą abortą, nu blyn blyn, įtariu pabaiga nekokia, ane?
QUOTE(Nainai @ 2015 05 27, 10:27)
bet man klausimas, ko ji pasidarė tą abortą, nu blyn blyn, įtariu pabaiga nekokia, ane?
Turkiška
QUOTE(Fjella @ 2015 05 27, 13:09)
aš nežinau kaip atrodo turkiška pabaiga, tai ir klausiu
QUOTE(Nainai @ 2015 05 27, 13:12)
aš nežinau kaip atrodo turkiška pabaiga, tai ir klausiu
turkiškos pabaigos yra liūdnos pabaigos
Tiką baigiau žiūrėti Seref Meselesi, likau sužavėta patariu pasižiūrėti toms kurios mėgsta kriminalinius siužetus turėtu ir jums patikti
Gal yra jau žiūrėjusiu jį?
QUOTE(Indrijan @ 2015 05 27, 15:44)
turkiškos pabaigos yra liūdnos pabaigos
kaip baigsis?
QUOTE(Justmina @ 2015 05 27, 16:40)
Tiką baigiau žiūrėti Seref Meselesi, likau sužavėta patariu pasižiūrėti toms kurios mėgsta kriminalinius siužetus turėtu ir jums patikti
As pirmas kelias serijas maciau ir paskutine man nelabai patiko. Bet cia turbut del to, kad mane erzina Kerimas Bursinas Mano nuomone, ne jam krutus mafijozus vaidinti. Siaip sis serialas Italisko kopija. Pasak rusiu, italiska versija labai gera.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 05 27, 17:30)
As pirmas kelias serijas maciau ir paskutine man nelabai patiko. Bet cia turbut del to, kad mane erzina Kerimas Bursinas Mano nuomone, ne jam krutus mafijozus vaidinti. Siaip sis serialas Italisko kopija. Pasak rusiu, italiska versija labai gera.
O man kaip tik labai jis tiko, gal dėl to kad pats patinka man Aha taip Itališka kopija aš irgi skaičiau kad labai gera itališka versija, bet kažkaip prie turku likau
QUOTE(Justmina @ 2015 05 27, 17:35)
O man kaip tik labai jis tiko, gal dėl to kad pats patinka man Aha taip Itališka kopija aš irgi skaičiau kad labai gera itališka versija, bet kažkaip prie turku likau
O jus nezinote ar yra itališką versija rusiškai įgarsinta? Aš kažkaip nesidomejau, bet vasara paziureciau jeigu yra. Nes tokie siužetai man patinka.
O Bursinas mėgstamas daugumos. Ant bangos Turkijoje dabar
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 05 27, 18:30)
man nelabai patiko. Bet cia turbut del to, kad mane erzina Kerimas Bursinas Mano nuomone, ne jam krutus mafijozus vaidinti. Siaip sis serialas Italisko kopija. Pasak rusiu, italiska versija labai gera.
Pirmas 4 serijas jis tik mirksejo Man Kiubra ir Darja labiausiai patiko siame filme
QUOTE(lauravala @ 2015 05 27, 17:47)
Man Kiubra ir Darja labiausiai patiko siame filme
as is to ka maciau, tai man Darja ir Emiras nieko. Paskutinej serijoj, labai graudziai verke vargsas