Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

ar Kurt SEjitas ir Šura iš viso tėra tik 23 serijos?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 05 18, 21:07)
ar Kurt SEjitas ir Šura iš viso tėra tik 23 serijos?

Mažiau smile.gif 21 turkiška serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 05 19, 00:32)
Mažiau smile.gif 21 turkiška serija smile.gif

aišku,galvojau negi tikrai tiek mažai serijų ax.gif
Atsakyti
Taip noreciau uzsikabinti uz kokio serialo, kad neitu atsiplesti. Lb patiko fatmagul, kuzey toks siaip sau, bet kiek ieskau, tai arba vertimas prastas, arba labai ilgas,(man taip iki 100 seriju), arba ne visos serijos verstos. Liudna be serialo:-( Tie kur per tv rodo, ir man nelabai limpa. gal noriu to kas dar nesukurta?:_)
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 05 20, 18:38)
Taip noreciau uzsikabinti uz kokio serialo, kad neitu atsiplesti. Lb patiko fatmagul, kuzey toks siaip sau,  bet kiek ieskau, tai arba vertimas prastas, arba labai ilgas,(man taip iki 100 seriju), arba ne visos serijos verstos. Liudna be serialo:-(  Tie kur per tv rodo, ir man nelabai limpa. gal noriu to kas dar nesukurta?:_)

Paziurekit Merhamet, jei netingit titru skaityt ax.gif
Atsakyti
Merhamet ir aš rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 05 20, 19:38)
Taip noreciau uzsikabinti uz kokio serialo, kad neitu atsiplesti. Lb patiko fatmagul, kuzey toks siaip sau,  bet kiek ieskau, tai arba vertimas prastas, arba labai ilgas,(man taip iki 100 seriju), arba ne visos serijos verstos. Liudna be serialo:-(  Tie kur per tv rodo, ir man nelabai limpa. gal noriu to kas dar nesukurta?:_)

nu dar meilė ir bausmė
Atsakyti
Gal yra žiūrinčių "Kiraz Mevsimi" smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 05 24, 20:12)

Cia tie vysniukai? biggrin.gif Man ten per daug visi atsilike biggrin.gif

As jau apskritai nieko naujo neziuriu, persirgau turkais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 05 24, 21:12)

As bandziau ziureti,bet mane titrai uzmuse biggrin.gif nelabai spedavau suskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 05 24, 20:48)
Cia tie vysniukai? biggrin.gif Man ten per daug visi atsilike biggrin.gif

As jau apskritai nieko naujo neziuriu, persirgau turkais biggrin.gif

Taip taip, tie patys smile.gif O man visai smagiai žiūrisi smile.gif Po Kuzės, Kurt Seyito ir Begancio laiko, tai man čia tokia atgaiva smile.gif Gražūs vaizdai, gražūs aktoriai, pagrindinis išvis saldainis biggrin.gif Kivančas nebesivaidena ekrane, tai nors laikinai radau pakaitalą biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2015 05 24, 21:38)
As bandziau ziureti,bet mane titrai uzmuse  biggrin.gif nelabai spedavau suskaityt biggrin.gif

Na, aš kiek matau, tai yra įgarsintas rusų kalba iki 35 serijos, paskui kažkiek su titrais ir toliau jau turkiškai. Kiek suprantu, tai dar filmuojamas... Kažin kiek serijų bus?
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 05 24, 22:03)
Taip taip, tie patys smile.gif O man visai smagiai žiūrisi smile.gif Po Kuzės, Kurt Seyito ir Begancio laiko, tai man čia tokia atgaiva smile.gif Gražūs vaizdai, gražūs aktoriai, pagrindinis išvis saldainis biggrin.gif Kivančas nebesivaidena ekrane, tai nors laikinai radau pakaitalą biggrin.gif
Na, aš kiek matau, tai yra įgarsintas rusų kalba iki 35 serijos, paskui kažkiek su titrais ir toliau jau turkiškai. Kiek suprantu, tai dar filmuojamas... Kažin kiek serijų bus?

Jeigu gerai pamenu, ji lyg trečiam sezonui žada pratęsti. Bet negarantuoja, kad čia tiksli info smile.gif
Atsakyti