ar Kurt SEjitas ir Šura iš viso tėra tik 23 serijos?
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 05 18, 21:07)
ar Kurt SEjitas ir Šura iš viso tėra tik 23 serijos?
Mažiau 21 turkiška serija
QUOTE(Fjella @ 2015 05 19, 00:32)
Mažiau 21 turkiška serija
aišku,galvojau negi tikrai tiek mažai serijų
Taip noreciau uzsikabinti uz kokio serialo, kad neitu atsiplesti. Lb patiko fatmagul, kuzey toks siaip sau, bet kiek ieskau, tai arba vertimas prastas, arba labai ilgas,(man taip iki 100 seriju), arba ne visos serijos verstos. Liudna be serialo:-( Tie kur per tv rodo, ir man nelabai limpa. gal noriu to kas dar nesukurta?:_)
QUOTE(radera @ 2015 05 20, 18:38)
Taip noreciau uzsikabinti uz kokio serialo, kad neitu atsiplesti. Lb patiko fatmagul, kuzey toks siaip sau, bet kiek ieskau, tai arba vertimas prastas, arba labai ilgas,(man taip iki 100 seriju), arba ne visos serijos verstos. Liudna be serialo:-( Tie kur per tv rodo, ir man nelabai limpa. gal noriu to kas dar nesukurta?:_)
Paziurekit Merhamet, jei netingit titru skaityt
Merhamet ir aš rekomenduoju
QUOTE(radera @ 2015 05 20, 19:38)
nu dar meilė ir bausmė
Gal yra žiūrinčių "Kiraz Mevsimi" ?
QUOTE(Fjella @ 2015 05 24, 20:12)
Cia tie vysniukai? Man ten per daug visi atsilike
As jau apskritai nieko naujo neziuriu, persirgau turkais
QUOTE(Fjella @ 2015 05 24, 21:12)
As bandziau ziureti,bet mane titrai uzmuse nelabai spedavau suskaityt
QUOTE(Milagra @ 2015 05 24, 20:48)
Cia tie vysniukai? Man ten per daug visi atsilike
Taip taip, tie patys O man visai smagiai žiūrisi Po Kuzės, Kurt Seyito ir Begancio laiko, tai man čia tokia atgaiva Gražūs vaizdai, gražūs aktoriai, pagrindinis išvis saldainis Kivančas nebesivaidena ekrane, tai nors laikinai radau pakaitalą
QUOTE(lauravala @ 2015 05 24, 21:38)
As bandziau ziureti,bet mane titrai uzmuse nelabai spedavau suskaityt
Na, aš kiek matau, tai yra įgarsintas rusų kalba iki 35 serijos, paskui kažkiek su titrais ir toliau jau turkiškai. Kiek suprantu, tai dar filmuojamas... Kažin kiek serijų bus?
QUOTE(Fjella @ 2015 05 24, 22:03)
Taip taip, tie patys O man visai smagiai žiūrisi Po Kuzės, Kurt Seyito ir Begancio laiko, tai man čia tokia atgaiva Gražūs vaizdai, gražūs aktoriai, pagrindinis išvis saldainis Kivančas nebesivaidena ekrane, tai nors laikinai radau pakaitalą
Na, aš kiek matau, tai yra įgarsintas rusų kalba iki 35 serijos, paskui kažkiek su titrais ir toliau jau turkiškai. Kiek suprantu, tai dar filmuojamas... Kažin kiek serijų bus?
Jeigu gerai pamenu, ji lyg trečiam sezonui žada pratęsti. Bet negarantuoja, kad čia tiksli info