Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(cami @ 2015 12 18, 15:19)
Gal kas nors žiūrit tą serialą 'Не могу сказать прощай' online? Niekaip nepavyksta rast....

Pavyzdziui cia, tik igarsinta nedaug seriju, daugiau titrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 12 20, 13:22)

Jei pavadinimas parasytas teisingai,tai cia skirtingi serialai g.gif
Atsakyti
Laba vakaras smile.gif

Šios temos senbuvės viską žino, nes viską jau matė, ir šimtą kartų aptartas serialas, joms ir neįdomu bus skaityti,
tačiau aš pasidalinsiu savo įspūdžiais su dar nežiūrėjusiomis, mažum gal kam patiks.

Prieš 2 savaites baigiau žiūrėt serialą Kara Para Aşk. Galiu pasakyti tik BRAVO!
Labai labai patiko ir paliko įspūdį. Ir tas komisaras toks žavus, net barzda pradėjo patikti, mamamia doh.gif
Ypač patiko, kad ne vien tik jausmai dominuoja, o pamiksuota visko- ir kriminalo labai labai nemažai, ir nuotaikingas vietomis, ir pan.
Tik spėk sekti įvykių seką. O ir labai kryptingai akcentuotos tokios savybės kaip:
pareiga ir atsakomybė, savigarba ir duoto žodžio laikymasis, drąsa ir draugystė, ištikimybė ir išdavystė, šeima ir tradicijos, ir t.t.
Labai vykusiai parinkta pagrindinė aktorių pora. Vaidyba jų tobula.
V ž. visi įtikinamai ir gerai vaidino, net ir tie neigiami personažai, nes kai kuriuos taip ir norėjosi pačiai priplot doh.gif
Patiko ta pačiuožus, cholerikė sesuo Alsu. Iš pradžių man ji atrodė, kaip trenkta kokia, bet paskui reabilitavosi,
ir pasirodė tam tikrose situacijose gana stipri moteris, kaip rėž ką į akis, tai maža nepasirodys..
Jei serialas įtraukia taip, kad negali atsiplėšt nuo jo, o po jo dar ir savaitę gerą laiko nieko nenori žiūrėti, vadinasi tikrai vertas dėmesio.
Jis įtrauktas į mano favoritus. Dalinasi I-a vieta su "Fatmagül'ün Suçu Ne?"
Žinoma, tai labai subjektyvu (patiko-nepatiko) bet kas dar jo nematė, vis tik rekomenduoju.
Tik aš turkų filmus žiūriu originalo kalba ir su subtitrais, nes vertimas rusiškas tai neduok tu sviete doh.gif

T r u m p a i:
Jis (Omer)- policijos komisaras, ji (Elif)- iš turtingos ir įtakingos šeimos, gyvenanti ir dirbanti Italijoje.
Jis ruošiasi vesti, ji- trumpam grįžtą namo į Stambulą.
Jo vestuvių išvakarė sutampa su jos gimtadienio vakaru, per kurį yra nužudomi_jo sužadėtinė ir jos tėvas
(jie abu kartu rasti naktį viename automobilyje su šautinėmis žaizdomis).
Kas? Kaip? Kodėl? Ką jauna mergina naktį savo vestuvių išvakarėse galėjo veikti su 60-mečiu vyriškiu? Meilužė?
Vis tik nėra taip paprasta kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.
Abu jie vienas kito atžvilgiu apsisvaido kaltinimais, šiek tiek skandalo niuansų, na ir taip juos įvykių detalės suveda,
kad jie drauge pradeda narplioti tą žmogžudystę.
Labai buvo sunku jiems- nepasitikėjo vienas kitu, erzino ir pakęst negalėjo vienas kito.

Abu su charakteriu, aikštingi, užsispyrę... Na, bet kaip sakoma- per kančias į žvaigždes
biggrin.gif
Buvo tokių momentų, kad vos iš klumpių neišvirtau swoon.gif gerai kad tuo metu sėdėjau

http://turkcinema.tv...a-para-ask.html

Kara Para Aşk (I)
Kara Para Aşk (II)
Kara Para Aşk (III)
Kara Para Aşk (IV)
Kara Para Aşk (V)
Kara Para Aşk (VI)

user posted imageuser posted image

Vėliau sekė lengvas, su jaunatvišku polekiu, serialas Çilek Kokusu apie labai jau atkaklų vaikiną.
Jokių čia kriminalų nėra, serijų nedaug, tiesiog lengvam žiūrėjimui.
Ir tas garso takelis iš serialo toks nuotaikingas.
Aslı & Burak
http://turkcinema.tv...lek-kokusu.html

user posted image

Po jo, paskendau paieškose.

Pažiūrėjau pirmas dvi serijas Aşktan Kacilmaz.
Vos ištempiau ir mečiau, nes iškart neužkabino, ir aktorė man baisi, o pagrindinis aktorius kaip mirštantis gulbinas,
visas dvi serijas vienodu akmeniu veidu, šykščiai šypsosi, visas užsiparinęs, į jį žiūrint net pačiai sunku darosi.

Nesuprantu, ir dar šitiek komentarų, o manęs jis net neužkabino.
Na bet nieko nuostabaus, skonniai visų skirtingi.
http://latino-serial...na-russkom.html

user posted image

Esu 4 serijas pažiūrėjusi "Merhamet"
Pradžia labai labai nelengvai žiūrisi, turiu omeny jos prisiminimus apie vaikystę.
Ten ne jų vaikystė o vienas didelis siaubų siaubas.
Tas žiaurus brutualus tėvo elgesys su vaikais, tai protu nesuvokiamas,
žmona tai ten dundukė, kvanka totali, man net žodžių trūksta, net nenoriu apie ją kalbėti irnesakyk.gif
http://latino-serial...hka-online.html

user posted image

Kaip aš sakau- kiekvienas filmas, kiekvienas aktorius turi savo žiūrovą, savo auditoriją, ir tai yra puiku.

Jei man patinka aktoriaus vaidyba, tai būtinai peržiūrėsiu kone visą jo filmografiją, taip jau esu įpratus.

Tad, labai sudomino Bir bulut olsam, nes paskaičiau įvairiuose forumuose, tiek lietuviškose, tiek nelietuviškose,
kad emociškai labai sunkus filmas, sukrečiantis, nes bežiūrint priverčia išgyveni įvairiausius jausmus. Susidomėjau.
Pažiūrėjau 1-ą seriją, labai užkabino, tačiau padėjau į šalį, nes nenorėjau prieš Kalėdas tokį sunku filmą žiūrėti.
Bet kas keisčiausia, aš jį padėjau į šalį, tačiau ką bežiūrėčiau vietoj jo, bet tik jis vienintelis vis man galvoje sukosi, tik apie jį ir tegalvojau.
Ir taip visą savaitę kovojau su savimi.
Ai, paskui spjoviau į viską ir tęsiau žiūrėjimą. Baigiasi serija ir net kalbėt nesinori, taip viskas galvoje emociškai sukasi.
Tik šiandien kolegėm giriausi, kad gyvenime jokio valerijo ar širdies lašų nesu gėrusi, tai jaučiu tuoj pradėsiu gert, nes nu neįmanoma doh.gif
O čia tai filmas, žiūri ir bijai žiūrėti.
Niekada nepatarčiau pradedančiosioms žiūrėti turkiškus serialus 1Nr. pradėti žiūrėti šį serialą.
Tik ne nuo jo pradėti. Džiaugiuosi, kad su šio aktoriaus vaidyba šį filmą išvydau 3Nr.
Labai ryškus vaidmuo. Visuose serialuose/filmuose toks skirtingas.

Jis kaip sužeistas žvėris, jai ta jo beprotiška meilė be atsako, tos baisios tradicijos,
tie jo priepuoliai, tas sveikatos sutrikimas, na tiesiog košmarų košmaras.
Du viename- ir žiaurus ir jautrus. Jei jis neišprotės nuo tos meilės tai bus gerai.
Na kaip baisu žiūrėti į nelaimingą žmogų, tai ne tas žodis.
Mustafa & Narin

http://bigcinema.tv/...ulut-olsam.html

user posted imageuser posted image

Prirašiau be galo daug, bet ką darysi, norėjau pasidalinti savo subjektyvia nuomone,
kol pati dar nepamiršau ką norėjau pasakyti,
bo su tuo Mustafa ir Narin jaučiu ilgam vėl dingsiu iš horizonto.

000059.gif Gražių, džiaugsminų Kalėdų ir Metų Naujų! santa2.gif
Su artėjančiomis šventėmis jus smile.gif
Atsakyti
Visgi,
smagu, kad mūsų nuomonės daug kur sutampa smile.gif
Del Mustafa Buluto neisprotejimo, tai net nzn. Man jis siaip jau kazkiek isprotejes :)Tikrai be vieno varztelio smile.gif Bet siaip, ji uzadrys veliau i klinika, Serdaras jam taikys elektrosoka, kuris tures savo pasekmiu. Bet ir po siu krastutiniu priemoniu, jis be Narin daugiau nieko nematys.
Kalbant apie seriala, kadangi as ji ziurejau iskart po Fatmagul. Tai man tikrai reikejo laiko prie jo priprasti. Pirmos serijos tai man isvis ten "sunkios" buvo. Jau vien pati istorija, kad pusbrolis beprotiskai myli pussesere man ne itin priimtina. Prie nufilmavimo ir jo pateikimo taip pat reikejo pratintis, muzika irgi labai savotiska. Bet veliau pripratau ir gerai suziurejau seriala. Ir tas lyg migltyas vaizdas ir tie heroju pasakojimai serijos pradzioje kazkaip prilipo serialui. O tas liudnas melodijas ir siandien dar megstu pasiklausyt, beja, tai butent tam krastui budinga muzika. Dar veliau pasiskaiciau info apie pacia vietove Mersina, apie paprocius. Tas vaiku, einanciu i mokykla, kelias nusetas minom. Tas poziuris i moteri, ypac dirbancia. Antra karta kai ziuresiu, turbut visai kitaip viska vertinsiu. Nes siaip labai savotiskas serialas, labai savotiski personazai. Taciau seriale nemazai ir komisku vietu. Tiesiog viskas kazkur nuo vidurio prasideda. Vien zvairaake Safija ko verta biggrin.gif Mustikas, Bahar ir ju fiti miti reikaliukai biggrin.gif O siaip visa seriala buvau uz Asia, taip norejau, kad Mustikas pamiltu butent ja... Abu velnio nesti ir pamesti biggrin.gif Narin likimas nepavydetinas, gaila man jos labai labai, taciau turiu pripazinti, taip as ir nesusidraugavau su jos personazu. Net vietom prasukdavau, kaip ji mane erzindavo. smile.gif Va rusems Serdaro personazas per nykus, o man jis nieko. Toks teisuolis daktaras, bet labiausiai patiko, kad jis nebijojo Mustiko, priesinosi jo beprotybem.
Na o pats Bulutas, tai net nezinau. Toks ivairiapusis. Tai jis ziaurus, tai mylintis brolis. Tai visiskas psychas su savo epilepsijos priepuoliais, tai verslo planiukus kuriantis mero sunus. Siaip as jo visia neteisinu, bet neslepsiu, vietom man jo ziauriai gaila budavo. Ypac scenose su dukryte verysad.gif Tik viena galiu pasakyt, kad jo tos psychines meiles, ar manijos, ar apsedimo, vardu Narin, niekas taip ir nesugebes isgydyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 22 gruodžio 2015 - 00:08
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 12 22, 01:06)
Visgi, smagu, kad mūsų nuomonės daug kur sutampa smile.gif
<........>
Na jis toks neprognozuojamas, nesuprasi ką galvoja, aš tokių bijau.

Meilė tai savo pusseserei tai tikrai, net nežinau ką pasakyt,
sakyčiau kad ji labai jau ten super duper, o man ji ни рыба ни мясо,
nesuprantu ką jis ten joje rado, kad jėga parsitempė ją pas save į namus sau į žmonas.
Kitas tai prievartą ją paimtų, o jis (porą metų?) laukia kol ji pati jį prisileis ir priims.

Aš negaliu suprast, scenaristai ir režisieriai specialiai tokią aktorę parinko, pilką pelytę,
ir dar tylinčią kaip žuvis, kad jo daugiau gaila būtų ar kaip? Nes ją galima tiesiog su eiline tarnaite supainiot.

Tad gydytojas tai man kaip ne turkas, ko tais nelabai panašus, toks pusiau bliondinas, neįprasta man.

Man gaila Mustafa buvo, kai tėvai jam išrinko tą vadinamą antrą žmoną, Asią. Jis gi visai nenorėjo jos vest.
Va ji man tai labai simpatiška, labai net. Tokia temperamentinga, su charakteriu, labai jam tiktų.

Bet tai kai lazda atsisuko kitu galu, jis nori kad jį ta jo žmona pusseserė Narin pamiltų, o Asia nori, kad jis ją mylėtų.
O jis per prievartą negali Asios pamilti, kaip beje ir Narin jo.
Nesenstanti tiesa- neįsakysi širdžiai nors tu ką.

Ta žvairaakė-vienaakė ir man patiko. Jis ten ant jos pašūkaliojo kažką ir išvažiavo,
o ta nepabūgo ir vis vien galvą kištelėjus pro vartus įkandin jam leptelėjo- maniakas! biggrin.gif

Mačiau, kad gulės klinikoj, ir su kūdikiu mačiau.
Bože bože, musėt infarktą gausiu, nes ir jos gaila, ir jo gaila, vienu žodžiu ir taip negerai ir taip blogai.

Muzika tai kerinti. Ypač pačioje pačioje pradžioje, tokia nieko lyg gero nežadanti, grėsminga, bet žavinti, sunku nusakyt jausmą.
Ir labai patinka serijos pradžioje tą nupasakojama įžanga.

O jau tradicijos, tai eina kaku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 12 22, 00:50)

Meilė tai savo pusseserei tai tikrai, net nežinau ką pasakyt,
sakyčiau kad ji labai jau ten super duper, o man ji ни рыба ни мясо,
nesuprantu ką jis ten joje rado, kad jėga parsitempė ją pas save į namus sau į žmonas.
Kitas tai prievartą ją paimtų, o jis (porą metų?) laukia kol ji pati jį prisileis ir priims.

Va mano nuomone apie Narin lygiai tokia pati smile.gif Tai, jis paskui ja paims prievarta ir dar pati "tinkamiausia" laika isirinks doh.gif nes jam svarbu, kad ji butu butent JO Narin. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 22 gruodžio 2015 - 09:06
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 12 22, 10:05)
Va mano nuomone apie Narin lygiai tokia pati smile.gif  Tai, jis paskui ja paims prievarta ir dar pati "tinkamiausia" laika isirinks doh.gif nes jam svarbu, kad ji butu butent JO Narin doh.gif
Na, to ir rekėjo tikėtis.
Skaičiau, kad rusės kraupo nuo pirmos serijos, ir apskritai nuo jo elgesio,
sako- geras geras, gražiai kalba, rodos viskas gerai,
tik užsisuka ir šast vėl niekšybę kokią padaro, ir taip kiekvienoje serijose.
Tai ten viena iš forumo dalyvių rašo:
"- Jei taip jis darys visose iki vienos serijose, tai reiks žiūrėt tik po 1 seriją į savaitę,
kad save morališkai blogiems ir negatyviems dalykams paruošt, nes kitaip neįmanoma" biggrin.gif
Na logiška, ten po Fatmagiul jo personažo, tai visoms šokas.
Nuoširdžiai sakau, kai paskaitau kokį forumą, tai ten tokių perliukų randu, kad kikenu net sau hihihi.gif
Tarkim viena iš jų rašo (pats pats pirmas postas po pirmos serijos peržiūros):
"- А кого тут Энгин играет?
- Старшего сына, Мустафу. У него отрицательная роль.
Я первую серию прокрутила, он там такой урод, извращенец и садист редкостный.
И любовь у него больная. Псих на всю голову.
Цепью жену на ночь к себе приковывал и избивал , чтоб любила его swoon.gif
В конце серии вообще стреляет в нее и убивает, но вряд ли убьет, кино бы кончилось topsecret.gif "

Skaičiau, ar žiūrėjau jo intervių gruodžio pardžioje lyg,
jis minėjo apie kažkokį projektą, ir aktorės vardą net įvardino,
ir man girdėtas tas vardas, bet pamiršau, ir negaliu dabar atgaminti doh.gif
Dar rusės parašė, oi tai su nekantrumu tuomet lauksim.
Reiks pažiūrėt, gal prisiminus rasiu dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 12 21, 20:25)
Jei pavadinimas parasytas teisingai,tai cia skirtingi serialai  g.gif

Nu normaliai, ka noriu ta perskaitau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 12 22, 09:42)
[color=yellow]]

Skaičiau, ar žiūrėjau jo intervių gruodžio pardžioje lyg,
jis minėjo apie kažkokį projektą, ir aktorės vardą net įvardino,
ir man girdėtas tas vardas, bet pamiršau, ir negaliu dabar atgaminti doh.gif
Dar rusės parašė, oi tai su nekantrumu tuomet lauksim.
Reiks pažiūrėt, gal prisiminus rasiu dar kartą.

Na kolkas jis tikrai nesiruosia jokiam projektui, jau kelis kartus, tai zurnalistam pakartojo biggrin.gif Gal cia sena interviu koki ziurejai.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 12 22, 10:54)
Na kolkas jis tikrai nesiruosia jokiam projektui, jau kelis kartus, tai zurnalistam pakartojo biggrin.gif Gal cia sena interviu koki ziurejai.
Negaliu dabar atgamint, reiks paieškot man jei pavyks rast.
Bet jei tikrai nenusimato artimiausiu laiku joks projektas, tai labai labai gaila.

Raimusiuxxx, kadangi mūsų skoniai sutampa, tai pasakyk- o ką tu pati po šio filmo žiūrėjei?
Vat butent po šio filmo, mane domina.
Kai yra žiūrimi va tokie charakteringi ryškiais vaidmenimis filmai,
tai toliau jau nesinori žiūrėti kažko labai skysto (nebent dėl fono, prasiblaškymui, galvai pravėdinti).
Tikriausiai supratai ką aš turiu mintyje, pagavai mano mintį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 12 22, 10:09)

Raimusiuxxx, kadangi mūsų skoniai sutampa, tai pasakyk- o ką tu pati po šio filmo žiūrėjei?
Vat butent po šio filmo, mane domina.
Kai yra žiūrimi va tokie charakteringi ryškiais vaidmenimis filmai,
tai toliau jau nesinori žiūrėti kažko labai skysto (nebent dėl fono, prasiblaškymui, galvai pravėdinti).
Tikriausiai supratai ką aš turiu mintyje, pagavai mano mintį smile.gif

oi as neatgaminsiu, gal jau KPA buvo prasidejes, tai as ji online ziurejau g.gif Nes as Buluta labai senai ziurejau. Gal "Oyle bir gecer zamanki" - bet jis labai ilgas.Puse metu as ji ziurejau biggrin.gif Seimos drama. Bet mano galva, labai stiprus serialas. Gerai nufilmuotas. Ir labai dramatiskas. Irgi ziaurokas. Bet cia veiksmas vyksta senesniais laikais, apima kelis desimtmecius. Yra ir tuometines politikos ir kriminalo ir kelios meiles linijos, bet pirmam plane vienos seimos dramatiskas likimas. Negarantuoju, kad patiks, bet gali pabandyti biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=3erSmtpVzu0

O siaip pagalvojus, tai as turbut tokio tikrai lengvo, paparasto serialo, be lavonu, nesu ziurejus pas turkus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 22 gruodžio 2015 - 10:31
QUOTE(stuleju @ 2015 12 22, 10:43)
Nu normaliai, ka noriu ta perskaitau doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif buna,pasitaiko 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti