Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(Milagra @ 2015 12 04, 18:09)
Butinai paziurekit Merhamet  4u.gif
Ir dar nuostabus filmas Sadece sen su juo. O netrukus prades rodyti nauja seriala su ta pacia aktoriu pora (Ibrahim Celikkol ir Belcim Bilgin), laukiu nesulaukiu  ax.gif

O jie gyvenine kartais ne pora?
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 12 04, 18:09)
Butinai paziurekit Merhamet  4u.gif
Ir dar nuostabus filmas Sadece sen su juo. O netrukus prades rodyti nauja seriala su ta pacia aktoriu pora (Ibrahim Celikkol ir Belcim Bilgin), laukiu nesulaukiu  ax.gif

Ačiū už pasiūlymą. Dabar perskaičiau aprašymą ,, Merhamet ,, . Atrodo turėtų būti neblogas filmas. Kai baigsiu Iffet, tai pradėsiu žiūrėt šitą.
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2015 12 04, 22:54)

ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2015 12 04, 20:54)

Na, lyg ir ne, bet niekad negali žinoti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga Jam @ 2015 12 04, 21:37)
Ačiū už pasiūlymą. Dabar perskaičiau aprašymą ,, Merhamet ,,  . Atrodo turėtų būti neblogas filmas. Kai baigsiu Iffet, tai pradėsiu žiūrėt šitą.

Man asmeniškai šis serialas dalinasi garbingą pirmąją vietą su Uždrausta meile ir Kuzey Guney. Su Iffet net nėra ko lyginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 05 gruodžio 2015 - 19:42
gal žinot ką nors apie naują serialą nuo gruodžio 21 per lnk "ištark sudie"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliu @ 2015 12 07, 15:11)
gal žinot ką nors apie naują serialą nuo gruodžio 21 per lnk "ištark sudie"?  smile.gif

Aktore lyg matyta. Man rodos ji " Karagul" filmuojasi. Bet serialas negirdetas. Itariu Lnk vel bus savo pavadinima sugalvojus g.gif
Atsakyti
Pasirodo, pavadinimas originalus smile.gif

Не могу сказать прощай / Elveda derken

http://www.spravkasl...eda-derken.html

Zodziu, visai negirdetas serialas, kadangi as 2007 metu serialu nesu net ziurejusi smile.gif Seniausi mano matyti serialai 2009 metu biggrin.gif
Seriju, kaip supratau, nedaug - 40. Bet ir anonsas man neptiko ir nufilmavimo atrodo prasta kokybe, aktoriu nepazistu. Net keista, kad Lnk toki sena seriala nupirko smile.gif

Kas ziuresit, gero laiko, tikiuosi patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliu @ 2015 12 07, 08:11)
gal žinot ką nors apie naują serialą nuo gruodžio 21 per lnk "ištark sudie"?  smile.gif

Negirdëtas. O tai čia vietoj to kur per LNK eina, lyg apie Iffet? Tas jau baigsis?

Pasimetus aš tuos serialuos
Atsakyti
QUOTE(Inga Jam @ 2015 12 04, 22:37)
Ačiū už pasiūlymą. Dabar perskaičiau aprašymą ,, Merhamet ,,  . Atrodo turėtų būti neblogas filmas. Kai baigsiu Iffet, tai pradėsiu žiūrėt šitą.

Gal kas zinote ar nuo 18 serijos tik su titrais. Gal kur yra su igarsinimu . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(sdija @ 2015 12 07, 21:42)
Gal kas zinote ar nuo 18 serijos tik su titrais. Gal kur yra su igarsinimu . Ačiū

Ji tik nesenai pradejo garsint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 12 07, 20:45)
Ji tik nesenai pradejo garsint  4u.gif

Serialas tikrai geras verta žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 12 07, 16:50)
Aktore lyg matyta. Man rodos ji " Karagul" filmuojasi. Bet serialas negirdetas. Itariu Lnk vel bus savo pavadinima sugalvojus g.gif

kas matė Ezelį,tai ji ten vaidino ,rodos,Ezelio sekretorę..Jei gerai įsižiūrėjau reklamoj,
Atsakyti