Visgi,
Mano nuomone, Jums reikejo turkiskus serialus pradeti ziureti butent nuo tu senesniu. Paskui imtis nauju Nes, mano galva, senesni serialai stipriau padaryti. Aisku, ne visi.
"Uzdrausta meile"," Ezelis","Begantis laikas", "Kuzej Gunej"," Fatmagul" ir t.t.mano galva apskritai legendiniai serialai. Gal ne visus ir ne visi juos megsta, bet tai butent tie serialai, kuriuos turbut visi turkisku serialu megejai zino
Aisku, man ir nauji patinka, bet tiesiog jie greit kepami, nebekreipiama demesio i smulkmenas, ziurovai serialo ar personazo likima gali lemti. Del to, daug klaidu serijose paliekama, personazai buna 100 proc. pasikeicia, kai kurios siuzetines linijos uzmirstamos....ir t.t. ir dar, kas MAN baisiausia, kad kisama kompiuterine grafika, arba dar geriau - kaukiu maskaradas....
Bet, o, taciau vistiek turkai yra turkai Niekaip jie manes nepaleidzia
P.s. butinai pabandykit tuos visus senesnius pabandyti paziureti, manau, kazkuris tikrai patiks
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 11 30, 21:12)
Visgi,
Mano nuomone, Jums reikejo turkiskus serialus pradeti ziureti butent nuo tu senesniu. Paskui imtis nauju Nes, mano galva, senesni serialai stipriau padaryti. Aisku, ne visi.
"Uzdrausta meile"," Ezelis","Begantis laikas", "Kuzej Gunej"," Fatmagul" ir t.t.mano galva apskritai legendiniai serialai. Gal ne visus ir ne visi juos megsta, bet tai butent tie serialai, kuriuos turbut visi turkisku serialu megejai zino
Aisku, man ir nauji patinka, bet tiesiog jie greit kepami, nebekreipiama demesio i smulkmenas, ziurovai serialo ar personazo likima gali lemti. Del to, daug klaidu serijose paliekama, personazai buna 100 proc. pasikeicia, kai kurios siuzetines linijos uzmirstamos....ir t.t. ir dar, kas MAN baisiausia, kad kisama kompiuterine grafika, arba dar geriau - kaukiu maskaradas....
P.s. butinai pabandykit tuos visus senesnius pabandyti paziureti, manau, kazkuris tikrai patiks
Raimusiuxxx, prašau nesikreipti į mane jus, tik tu.Mano nuomone, Jums reikejo turkiskus serialus pradeti ziureti butent nuo tu senesniu. Paskui imtis nauju Nes, mano galva, senesni serialai stipriau padaryti. Aisku, ne visi.
Man labai neįprasta
Bet labai pataikei, aš taip pat linkstu su paieškom vis į senesius.
Naujų nenoriu. Ir dėl naujų filmų detalių 'ant greičio' labai sutinku su tavimi.
Fatmagul man labai patiko. Tai buvo apskritai mano pirmas turkų serialas, kuris pavergė mano širdį ir įtraukė į turkų filmų verpetą.
Ir sutinu, turkai yra turkai, niekas jiems ko gero neprilygs, o ypač jei pataikai ant vykusio filmo.
Prapultis. Amen
QUOTE(Visgi @ 2015 11 28, 16:43)
Labai gražiai jie man čia šoko Kara Para Aşk (III)
Ir vėl Roma-Italy Kara Para Aşk (IV) Kara Para Aşk (V)
Patiko kai klube buvo. Ryškiai komisaras jautėsi ne savo vandenyse plaukiojantis,
ką čia jau ir besakyt Kara Para Aşk (VI) Gražu žiūrėt, kai abu tokie ambicingi,
nenusileidžiantis vienas kitam, ir nuo pat pradžių visos antipatijos
ir nesimpatijos vieno kito atžvilgiu, po truputi tirpsta ir virsta į tai kas gražu.
Dabar netikėtai susimąsčiau. Jo Yra 54 serijos. Viena serija vidutiniškai svyruoja nuo 1.50-2.30 val. Ir vėl Roma-Italy Kara Para Aşk (IV) Kara Para Aşk (V)
Patiko kai klube buvo. Ryškiai komisaras jautėsi ne savo vandenyse plaukiojantis,
ką čia jau ir besakyt Kara Para Aşk (VI) Gražu žiūrėt, kai abu tokie ambicingi,
nenusileidžiantis vienas kitam, ir nuo pat pradžių visos antipatijos
ir nesimpatijos vieno kito atžvilgiu, po truputi tirpsta ir virsta į tai kas gražu.
QUOTE(Daubarė @ 2015 11 28, 17:12)
Galėtų mūsų kuri nors televizija nupirkti šį serialą.
QUOTE(Visgi @ 2015 11 28, 17:43)
Esu lygiai tą patį pagalvojus. Manau turėtų nemažą žiūrovų auditoriją.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 11 28, 22:39)
Na, as kazkaip 98 procentais esu garantuota, kad nupirks
Tai kiek čia LT serijų būtų? Jaučiu metams laiko užtektų.
Kiek ten minučių pas mus vieną seriją rodo? O dar plius reklamos laiką suvalgo.
O dar vertimas lietuviškas. Lietuviškai aš nežiūrėčiau, tikrai. Jau geriau man vienbalsis įgarsinimas, ar net tie patys titrai.
Ne tik kad šito filmo lietuviškai nežiūrėčiau, bet apskritai jokio turkiško įgarsinto lietuviškai nežiūrėčiau..
Nžn, gal todėl, kad aš apskritai jokių serialų per TV nežiūriu, tai todėl man ir neskamba lietuviškai, nežinau, negaliu pasakyti.
Tačiau žinoma, aš suprantu, kaip kam labiau patinka ir tinka.
Labukas.gal patarsit ar vertas demesio? Kayip 2013 (Paslaptys)? Ar jis tilk 18seriju turi?:)gal kas matet?
O kaip šitas? Ask-i memnu ?
Šitiek komentarų, virš 3'000- jų tūkstančių
Ma šis serialų serialas. Gyvenime nieko nesu mačiusi geriau😯. Aš Bihter palaikiau 100 proc. 😢Kiek turkiškų peržiūrėjau jis lieka pirmoje vietoje. Po tiek metu aš pastoviai įsijungiu youtube ir pežiūriu geriausius momentus 😊😊😊
Tik gaila, kad pabaiga turkiška.😭😭😭 Bet verta vistiek 😉
[quote=Visgi,2015 11 30, 22:29]
[/quote][/quote][/quote]Dabar netikėtai susimąsčiau. Jo Yra 54 serijos. Viena serija vidutiniškai svyruoja nuo 1.50-2.30 val.
Nžn, gal todėl, kad aš apskritai jokių serialų per TV nežiūriu, tai todėl man ir neskamba lietuviškai, nežinau, negaliu pasakyti.
[/quote] [/quote]
Na tai ziurint kokia tv rodytu. Pas mus daznaiusiai pilnas serijas rodo. Gal pakarpo kazka. Karadaju per tv 1 zinau, kad karpe pusiau. O Lnk normalias serijas rodo. Cilej serijas isvis i tris dalis dalina.
Man rusiskas iagrsinimas zymiai geriau. Jeigu si seriala rodys lietuviai, garantuoju, kad dialogai neskambes. O dialogai man cia labai labai patinka. Nes didzioji dauguma su labai taikliai parinktu humoru. Nors pas rusus man irgi ne visi igarsinimai patinka. Va yra tokia moteris, kuri garsina. Na, jau turbut tada geriau titrai, nei ji O idealiausias variantas ismokt originalo kalba ir ja ziuret ir balso tembra galima isgirt ir tikra intonacija
P.s. persiprasau, bet neiseina pataisyti citatos su mano irenginiu
Papildyta:
As neziurejau, bet mano pazistama ziurejo, tai jai labai patiko.
[/quote][/quote][/quote]Dabar netikėtai susimąsčiau. Jo Yra 54 serijos. Viena serija vidutiniškai svyruoja nuo 1.50-2.30 val.
[/quote] [/quote]
Na tai ziurint kokia tv rodytu. Pas mus daznaiusiai pilnas serijas rodo. Gal pakarpo kazka. Karadaju per tv 1 zinau, kad karpe pusiau. O Lnk normalias serijas rodo. Cilej serijas isvis i tris dalis dalina.
Man rusiskas iagrsinimas zymiai geriau. Jeigu si seriala rodys lietuviai, garantuoju, kad dialogai neskambes. O dialogai man cia labai labai patinka. Nes didzioji dauguma su labai taikliai parinktu humoru. Nors pas rusus man irgi ne visi igarsinimai patinka. Va yra tokia moteris, kuri garsina. Na, jau turbut tada geriau titrai, nei ji O idealiausias variantas ismokt originalo kalba ir ja ziuret ir balso tembra galima isgirt ir tikra intonacija
P.s. persiprasau, bet neiseina pataisyti citatos su mano irenginiu
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 11 30, 22:33)
Labukas.gal patarsit ar vertas demesio? Kayip 2013 (Paslaptys)? Ar jis tilk 18seriju turi?:)gal kas matet?
As neziurejau, bet mano pazistama ziurejo, tai jai labai patiko.
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 11 30, 23:33)
Mano manymu vertas demesio ir tikrai gana idomus.Taip tik 18 seriju.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 12 01, 00:23)
Karadaju per tv 1 zinau, kad karpe pusiau. O Lnk normalias serijas rodo.
Mano teta prieš metus laiko vis ten kažkokį Karadajų minėjo, labai baisiai susikaupusi jį žiūrėjo, nei vienos serijos nepraleisdavo, gal ir dabar žiūri (jei nesibaigė), nežinau.Man rusiskas iagrsinimas zymiai geriau. Jeigu si seriala rodys lietuviai, garantuoju, kad dialogai neskambes. O dialogai man cia labai labai patinka. Nes didzioji dauguma su labai taikliai parinktu humoru. Nors pas rusus man irgi ne visi igarsinimai patinka. Va yra tokia moteris, kuri garsina. Na, jau turbut tada geriau titrai, nei ji O idealiausias variantas ismokt originalo kalba ir ja ziuret ir balso tembra galima isgirt ir tikra intonacija
Aš tą patį turiu omeny. J
etau, ar čia tik ne tą pačią moterį turim omeny?
Aš buvau kažką ten tokio pradėjusi žiūrėti, bet per tą vertėją neištvėriau
Jau galvojau ar turkai, ar titrai, man tas pats, bet kas, tik ne ji.
Bet jau taip ten tragiškai, kad nemoku apsakyt. Va net iki dabar pamenu, įspūdį paliko.
Na bet ten tikrai žiauru, tiesiogine ta žodžio prasme
Reik ten dar ir kantrybės turėt tokį vertimą klausyt.
QUOTE(Visgi @ 2015 11 30, 23:34)
Mano teta prieš metus laiko vis ten kažkokį Karadajų minėjo, labai baisiai susikaupusi jį žiūrėjo, nei vienos serijos nepraleisdavo, gal ir dabar žiūri (jei nesibaigė), nežinau.
na, zmogus, garsina stengiasi.
As siaip su titrais nemegstu ziuret. Nes jau tada negali pasaliniais darbais uzsiimt, bet, ji mano kely viena karta buvo pasitaikius, tai rinkaus titrus
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 12 01, 00:44)
na, zmogus, garsina stengiasi.
As siaip su titrais nemegstu ziuret. Nes jau tada negali pasaliniais darbais uzsiimt, bet, ji mano kely viena karta buvo pasitaikius, tai rinkaus titrus
Aha, stengiasi, kur gi ne, kaip iš po žemių išlindus As siaip su titrais nemegstu ziuret. Nes jau tada negali pasaliniais darbais uzsiimt, bet, ji mano kely viena karta buvo pasitaikius, tai rinkaus titrus
Mane tai titrai nervina todėl kad, man reikia matyti emocijas, mimikas, žvilgsnius ir t.t.
Man reikia matyti kiekvieną detalę.
Na bet aišku, jau geriau titrai, negu visai nieko
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 11 30, 15:33)
Ir aš esu žiūrėjusi, patiko. Namačiusiems rekomenduočiau.
QUOTE(Visgi @ 2015 11 30, 12:38)
Smagu matyti įsitvirtinus turkų gerbėjų barikadose
O Ask i memnu abejingų beveik nepalieka! Arba pamilsti šio serijalo herojus, arba jų nekenti... Tai vienas iš daugiausiai emocijų sukeliantis serialas ir teigiamų ir neigiamų, bet jeigu emocijos sukyla, vadinas aktoriai savo darbą atliko puikiai!
Ir sutinku su Raimusiuxxx, pirmieji, ir jau daugelio matyti serialai patys pačiausi, o gal jau apsipratom, bet tikrai sunku atrasti naujuose pastatymuose tokią dvasią, su kuria žiūrėta "Ask i memnu" " Fatmagül" "Kuzey Guney" ...
Ir "Ezelis" daug jam patiko, bet tai ne mano skonio serijalas, mačiau apie 30 serijų, bet taip ir neprilipo jis man...
"Bėgantis laikas" nemačiau, bet planuoju pažiūrėti, tik kol kas nėra kada pradėti, o kai pradedi ir įtraukia, tada laiko visada atsiranda, nes seriale apsigyveni, o visa kita aplink tik egzistuoja