Sveikos,
gal žinot kiek yra serialo Meilės randai serijų
QUOTE(chriss @ 2015 11 17, 21:04)
Lygtai 40 turkisku originaliu
QUOTE(Justmina @ 2015 11 17, 00:03)
Žiūriu kol kas dar tik 12 serija, nieko toks visai atrodo
As jau perziurejau visas, laukiu nauju seriju Jau kaikurie veikejai pradeda erzinti, taip ir norisi duoti sprigta, kad atsipeiketu Idomu, kiek seriju kazin planuoja nufilmuoti... Ar kaip ir visus turkiskus serialus, keps priklausomai nuo reitingu...
QUOTE(Fjella @ 2015 11 18, 10:44)
. Ar kaip ir visus turkiskus serialus, keps priklausomai nuo reitingu...
Pagal viska, turetu buti, kaip su visais serialais
QUOTE(Inga Jam @ 2015 11 23, 21:16)
Kreipiuosi i tas merginas, kurios seriala ,, Meiles Randai,, mate iki galo . Gal galite pageltoninti ir parasyti ar Dzemilis su Nil ilgai bus susituoke?
Neilgai. Tol, kol jam tai bus naudinga. Jis gi Dzemilis
QUOTE(Milagra @ 2015 11 24, 17:31)
Ačiū, tada aš jau rami . O tai galvojau, kad jeigu neišsiskirs iki serialo galo, tai nervai neneš išviso žiūrėt serialą.
QUOTE(Likima @ 2015 11 06, 23:00)
Su vertimu. Pabandykite, gal patiks ir Jums. Man patiko. Gero ziurejimo..
nu peržiūrėjau kol sirgau, nepatiko žinokit. pirma pusė iš viso neįdomi pasirodė, paskui lygtai paįdomėjo, bet tik šiek tiek. nedėčiau į rekomenduojamų sąrašą.
kreipiuosi I tas kurios zuri per turcinema.tv rusiskai seealus,man eberodo seriju,liko kruvinu pnigu....dvi paskutines serijos, ir nepabagiau ziuret....o tai idomu kaip viskas susidelios:( ga ka ta pati beda?
QUOTE(Laimucka @ 2015 11 28, 00:52)
kreipiuosi I tas kurios zuri per turcinema.tv rusiskai seealus,man eberodo seriju,liko kruvinu pnigu....dvi paskutines serijos, ir nepabagiau ziuret....o tai idomu kaip viskas susidelios:( ga ka ta pati beda?
Sveiki, zinokit patikrinau, man viska atidaro Bet yra kitu linku per kur galima ziuret
QUOTE(Laimucka @ 2015 11 28, 01:52)
As viska per sita dabar ziuriu,man labiausiai patinka 1plus1