Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

Sveikos,
gal žinot kiek yra serialo Meilės randai serijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2015 11 17, 21:04)
Sveikos,
gal žinot kiek yra serialo Meilės randai serijų  4u.gif

Lygtai 40 turkisku originaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 11 17, 00:03)
Žiūriu kol kas dar tik 12 serija, nieko toks visai atrodo smile.gif

As jau perziurejau visas, laukiu nauju seriju g.gif Jau kaikurie veikejai pradeda erzinti, taip ir norisi duoti sprigta, kad atsipeiketu laugh.gif gun_bandana.gif Idomu, kiek seriju kazin planuoja nufilmuoti... Ar kaip ir visus turkiskus serialus, keps priklausomai nuo reitingu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 11 18, 10:44)
. Ar kaip ir visus turkiskus serialus, keps priklausomai nuo reitingu... smile.gif

Pagal viska, turetu buti, kaip su visais serialais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 11 17, 22:07)
Lygtai 40 turkisku originaliu  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i tas merginas, kurios seriala ,, Meiles Randai,, mate iki galo smile.gif . Gal galite pageltoninti ir parasyti ar Dzemilis su Nil ilgai bus susituoke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga Jam @ 2015 11 23, 21:16)
Kreipiuosi i tas merginas, kurios  seriala ,, Meiles Randai,,  mate iki galo   smile.gif . Gal galite pageltoninti ir parasyti ar Dzemilis su Nil ilgai bus susituoke?    g.gif

Neilgai. Tol, kol jam tai bus naudinga. Jis gi Dzemilis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 24 lapkričio 2015 - 17:32
QUOTE(Milagra @ 2015 11 24, 17:31)
Neilgai. Tol, kol jam tai bus naudinga. Jis gi Dzemilis biggrin.gif

Ačiū, tada aš jau rami smile.gif . O tai galvojau, kad jeigu neišsiskirs iki serialo galo, tai nervai neneš išviso žiūrėt serialą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Likima @ 2015 11 06, 23:00)
Su vertimu. Pabandykite, gal patiks ir Jums.  Man patiko. Gero ziurejimo..

nu peržiūrėjau kol sirgau, nepatiko žinokit. pirma pusė iš viso neįdomi pasirodė, paskui lygtai paįdomėjo, bet tik šiek tiek. nedėčiau į rekomenduojamų sąrašą.
Atsakyti
kreipiuosi I tas kurios zuri per turcinema.tv rusiskai seealus,man eberodo seriju,liko kruvinu pnigu....dvi paskutines serijos, ir nepabagiau ziuret....o tai idomu kaip viskas susidelios:( ga ka ta pati beda?
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2015 11 28, 00:52)
kreipiuosi I tas kurios zuri per turcinema.tv rusiskai seealus,man eberodo seriju,liko kruvinu pnigu....dvi paskutines serijos, ir nepabagiau ziuret....o tai idomu kaip viskas susidelios:( ga ka ta pati beda?

Sveiki, zinokit patikrinau, man viska atidaro smile.gif Bet yra kitu linku per kur galima ziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2015 11 28, 01:52)

As viska per sita dabar ziuriu,man labiausiai patinka smile.gif 1plus1
Atsakyti