QUOTE(Likima @ 2015 11 04, 21:15)
Pabandykite paziureti "Meile ir Neapykanta"/ "Aska Surgun". Vaidina Beren Saat. Tikrai puikia vaidina ir geras serialas. Man patiko net labai. Nes ir Fatmagul man buvo pats pats tas nuo kurio negalejau atsiplesti. Tai gal ir ta Meiel ir Neapykanta jums irgi patiks..
o su vertimu yra ar titrais?
QUOTE(Zivilka @ 2015 11 06, 11:32)
Isverstas i rusu kalba, ziurejau keleta seriju, idomus
QUOTE(Zivilka @ 2015 11 06, 11:32)
Su vertimu. Pabandykite, gal patiks ir Jums. Man patiko. Gero ziurejimo..
Laba
Nepaprastai patiko ir patinka "Kara para aşk" /2014-2015/
Šį serialą, pamenu, pradėjau žiūrėti tik aktoriaus Engin Akyürek dėka.
Ypač patiko judviejų kelionė į Romą. Toks kaifas buvo bežiūrint.
Nostalgija. Neblėstanti mano meilė, buvo, yra ir bus, šiai šaliai, o ypač kalbai (antra vieta- France).
Italy - mano DievųŠalis.
Turim ilgamečius draugus, italus_ mano vyro dėka (maniškis laisvai kalba itališkai).
Viešim pas juos kas antri metai (beveik) nes šį kartą, du paskutinius metus, buvom kitur- Tbilisyje.
Žiūrint šį serialą tas jų temperamentas lipo per kraštus. Labai vykusiai pasirinkta aktorių pora.
Galiu pasakyti, kad man Tuba Büyüküstün iš pradžių laaabai nepatiko, o vėliau žiauriai pradėjo patikti.
Man jie- tipinė italų porelė.
I
II
Ar italės, ar turkės, ar gruzinės- temperamento prasme tai beveik viens prie vieno.
Viskas gerai, viskas normaliai, kol ramu. Bet kai pratrūksta su savo tuo temperamentu, tai maža nepasirodo.
Tie emocionalūs vyrai net kartais nublanksta. Tikrai. Žinau ką sakau.
Aš, šiose šalyse- per metus, mažiausiai, nepertraukiamai, esu gyvenusi 2-3 mėnesius, vis tik ne savaitę, ne dvi, o mėnesius,
sutikime kad šį bei tą, gyvenant diena iš dienos tuos 2-3 mėnesius, galima iš šalies užmatyti tokius niuansus, kad vargu ar patikėsi.
Neturiu omeny vien tik kultūrinius ar religinius skirtumus.
O prieš tai, su šiuo aktoriumi pažintis buvo, pradėjus žiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne?
Taip pat nepaprastai patiko.
III
II
I
Šiuos du serialus visada atsiminsiu. Visada.
Nepaprastai patiko ir patinka "Kara para aşk" /2014-2015/
Šį serialą, pamenu, pradėjau žiūrėti tik aktoriaus Engin Akyürek dėka.
Ypač patiko judviejų kelionė į Romą. Toks kaifas buvo bežiūrint.
Nostalgija. Neblėstanti mano meilė, buvo, yra ir bus, šiai šaliai, o ypač kalbai (antra vieta- France).
Italy - mano DievųŠalis.
Turim ilgamečius draugus, italus_ mano vyro dėka (maniškis laisvai kalba itališkai).
Viešim pas juos kas antri metai (beveik) nes šį kartą, du paskutinius metus, buvom kitur- Tbilisyje.
Žiūrint šį serialą tas jų temperamentas lipo per kraštus. Labai vykusiai pasirinkta aktorių pora.
Galiu pasakyti, kad man Tuba Büyüküstün iš pradžių laaabai nepatiko, o vėliau žiauriai pradėjo patikti.
Man jie- tipinė italų porelė.
I
II
Ar italės, ar turkės, ar gruzinės- temperamento prasme tai beveik viens prie vieno.
Viskas gerai, viskas normaliai, kol ramu. Bet kai pratrūksta su savo tuo temperamentu, tai maža nepasirodo.
Tie emocionalūs vyrai net kartais nublanksta. Tikrai. Žinau ką sakau.
Aš, šiose šalyse- per metus, mažiausiai, nepertraukiamai, esu gyvenusi 2-3 mėnesius, vis tik ne savaitę, ne dvi, o mėnesius,
sutikime kad šį bei tą, gyvenant diena iš dienos tuos 2-3 mėnesius, galima iš šalies užmatyti tokius niuansus, kad vargu ar patikėsi.
Neturiu omeny vien tik kultūrinius ar religinius skirtumus.
O prieš tai, su šiuo aktoriumi pažintis buvo, pradėjus žiūrėti Fatmagül'ün Suçu Ne?
Taip pat nepaprastai patiko.
III
II
I
Šiuos du serialus visada atsiminsiu. Visada.
QUOTE(Visgi @ 2015 11 07, 11:36)
Visiskai su viskuo sutinku
Ir as juos visada atsiminsiu
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 11 07, 13:41)
Visiskai su viskuo sutinku Ir as juos visada atsiminsiu
Iirgi? Taip pat? Tikrai? Aaaa, Raimusiuxxx tik dabar pamačiau tavo parašą.... Pataikiau, pataikėm, net nžn kaip čia pasakyt
Pasirodo ne tik parašą
Любовь и Ненависть / Aşka Sürgün
Kazkaip ieskojau ka ziureti, ir uzkliuvo kad nedaug seriju, pabandziau, nugi patiko, idomu ! Tai dabar pakaitom, tai para Kara Ask, o kai saudymai pabosta, persijungiu i sita, ir turiu pasakyti, kad tikrai idomu. Patinka man cia Beren, tokia grazute, miela merginuke
Kazkaip ieskojau ka ziureti, ir uzkliuvo kad nedaug seriju, pabandziau, nugi patiko, idomu ! Tai dabar pakaitom, tai para Kara Ask, o kai saudymai pabosta, persijungiu i sita, ir turiu pasakyti, kad tikrai idomu. Patinka man cia Beren, tokia grazute, miela merginuke
Ziuriu "Sila" per rusu saitus 120 serija, nu bet jau rimtai nuobodu daros, siaip ydomu, bet lb jau uztemptas
Gal yra ziurinciu "Gunesin kizlari"? Na toks uzsuktas serialas...
QUOTE(Fjella @ 2015 11 16, 23:53)
Gal yra ziurinciu "Gunesin kizlari"? Na toks uzsuktas serialas...
Žiūriu kol kas dar tik 12 serija, nieko toks visai atrodo