Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(oziarage @ 2015 11 04, 17:17)
Pradėjau šiandien Silą žiūrėt. Tik Teo radau nuo 4 serijos. Man kyla klausomai, kodėl Silą mažą atidavė kitiems? Kodėl ją grąžino atgal į seną šeimą? Ką tokio jos brolis padarė, kad ją prievarta ištekino?
Ačiū atsakiusioms.

cia gali nuo pirmos serijos ziureti:

http://filmai.club/5...zonas-2006.html
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 04 11, 14:15)
Merginos, kai kurios jau esate turkiškų serialų ekspertės biggrin.gif daug jau jų matėt, tai gal žinot daugiau tokių serialų, kur vaikinas "gauna" merginą, kuri jo nemyli, bet per tam tikrą laiką mergina jį pamilsta, nes vaikinas yra geras, kilnus ir baisiai ja rūpinasi smile.gif

Sveiki,
buvau aprimusi nuo Turku, bet vel isitraukiua i ju serialu ziurejima. Pabandykite paziureti "Meile ir Neapykanta" su Beren Saat. Tikrai patiko, net labai.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 07 15, 10:33)
Aš jau ataušus ir nuo Kivanč, ir nuo turkų (net nebepamenu kada ką naujo žiūrėjau), bet vis tiek labai malonu tokius atsiliepimus apie Kuziejų skaityti  wub.gif  ax.gif Nes man jis ir liko pačiu geriausiu ir stipriausiu serialu. Aš jo net serialu negaliu pavadinti, nes susižiūrėjo kaip koks meninis filmas. Smagu, kad ir jums patiko  4u.gif

O komisaras Omeras... biggrin.gif Na, kaip čia pasakius teisingiau  g.gif biggrin.gif Gal jus ir išgelbės  cool.gif Aš tai tik vieną sezoną ištempiau, bet visi mes skirtingi. Kažkodėl manau, kad anksčiau ar vėliau nupirks tą serialą lietuviai vien dėl aktorių populiarumo ir milžiniško to serialo "piarinimo", tada galėsit ir pažiūrėt. Pradžia tikrai buvo stipri ir įdomi net man, nemėgstančiai ten vaidinančių aktorių, nu bet paskui  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nebent šautuvą kas įrėmęs stovėtų, tai gal ir žiūrėčiau biggrin.gif

Nebetraukia manęs jau jokios Paslaptys ir jokios Ponios Dilia, nežinau kokią čia naują aistrą susirasti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 05 20, 19:38)
Taip noreciau uzsikabinti uz kokio serialo, kad neitu atsiplesti. Lb patiko fatmagul, kuzey toks siaip sau,  bet kiek ieskau, tai arba vertimas prastas, arba labai ilgas,(man taip iki 100 seriju), arba ne visos serijos verstos. Liudna be serialo:-(  Tie kur per tv rodo, ir man nelabai limpa. gal noriu to kas dar nesukurta?:_)

Pabandykite paziureti "Meile ir Neapykanta"/ "Aska Surgun". Vaidina Beren Saat. Tikrai puikia vaidina ir geras serialas. Man patiko net labai. Nes ir Fatmagul man buvo pats pats tas nuo kurio negalejau atsiplesti. Tai gal ir ta Meiel ir Neapykanta jums irgi patiks..
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 11 04, 17:17)
Pradėjau šiandien Silą žiūrėt. Tik Teo radau nuo 4 serijos. Man kyla klausomai, kodėl Silą mažą atidavė kitiems? Kodėl ją grąžino atgal į seną šeimą? Ką tokio jos brolis padarė, kad ją prievarta ištekino?
Ačiū atsakiusioms.

atidave is skurdo ir broliui jos mazesniam reikejo operacijai pinigu, tai ir atidave i turtinga seima, o poto tas brolis jau didelis aisku, isimylejo seimininku dukra ir su ja pabego, bet juos rado, o paprociai tipo tokie, kad juos uzmusa arba jie apsizenija, o jaunikio seima turi atiduoti dukra i zmonas tam seimininkui. Brolis(seimininkas) pasiaukodamas del sesers sutiko zenytis. Silos seima turejo dar viena dukra 12m., nenoredami griauti jos gyvenimo, prisimine, kad yra Sila ir apgaule ja parsiveze is Stambulo ir nezinant jai, ja istekino.
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2015 10 29, 23:47)
Labas vakaras, sakykit ar yra kur butu galima rusu kalba paziuret visas serijas meiles randai ir Sila.kelias namo.

Sila kolkas man labai patinka, o va meiles randus bandau prisijaukinti prasukau kazkiek youtubei tai kiek supratau Iffet istekes uz aliiksano bet ji apgaudines su tuo nieksu kuris a mete ir toliau juo pasikliaus doh.gif  ji taip alixsano ir nepamils? argsas kolkas jis man vienintelis ten patinka

As visus turku serialus ziuriu per latino - serialo.ru
Atsakyti
O jus nenorit Silos temos atskiros susikurt ir ten jo aptarinet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 11 05, 16:12)
O jus nenorit Silos temos atskiros susikurt ir ten jo aptarinet?  g.gif

galima sakyt, kad aptarem biggrin.gif
Atsakyti
cia filmas ar serialas? g.gif
https://www.youtube....h?v=M4Sj9fZ8j_w
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2015 11 05, 18:29)

Serialas, nesenai baigtas rodyti per tv3 smile.gif
Atsakyti
oij,ne tas nusikopijavo smile.gif
https://www.youtube....h?v=_A-k9FYBF5g
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2015 11 05, 18:42)

Cia bus filmas, kurio premjera Turkijoje numatoma gruodzio 25d.
Atsakyti