Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 11 02, 14:34)
http://vk.com/al_fee...1b36aaad25598ac
Norint paziureti, reikia buti prisiregistravusiai vk.com. Bet jeigu vk siandien pasirode, turetu iki vakaro ir i kitas svetaines ikelti.

ačiūū 4u.gif
Atsakyti
O gal zinot kur ziureti SILA lietuvisku vertimu, ar parsisiusti? per TV tik viena serija per diena, o noretusi daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga sima @ 2015 11 03, 15:20)
O gal zinot kur ziureti SILA lietuvisku vertimu, ar parsisiusti? per TV tik viena serija per diena, o noretusi daugiau  smile.gif

Kiek aš žinau su lietuvišku į priekį nėra. O su rusišku pilni saitai 😊
Atsakyti
QUOTE(inga sima @ 2015 11 03, 15:20)
O gal zinot kur ziureti SILA lietuvisku vertimu, ar parsisiusti? per TV tik viena serija per diena, o noretusi daugiau  smile.gif

Labas.moviex.in praeita savaite buvo ikelta i prieky bet kazko sustojo.pati laukiu nesulaukiu verysad.gif rusiskai nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
na prabegom paziurejau visa tiek sila tiek iffet.
Iffet nusivyliau visiskai (kvaisu kvaisa ji doh.gif atleist tokiam nieksui ir su juo vel sukt romana ziauru, niekad nesupratau ir nesuprasiu taip zemai del vyro puolanciu moteru doh.gif na bet cia tik mano nuomone ), o Sila pakerejo, visiskai kitoks nei isivaizdavau nustvino nes nieko panasaus dar nebuvau macius, dabar kas vakara laukiuu naujos serijos LT kalba.
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2015 11 03, 21:31)
na prabegom paziurejau visa tiek sila tiek iffet.
Iffet nusivyliau visiskai (kvaisu kvaisa ji  doh.gif atleist tokiam nieksui ir su juo vel sukt romana ziauru, niekad nesupratau ir nesuprasiu taip zemai del vyro puolanciu moteru doh.gif  na bet cia tik mano nuomone ), o Sila pakerejo, visiskai kitoks nei isivaizdavau nustvino nes nieko panasaus dar nebuvau macius, dabar kas vakara laukiuu naujos serijos LT kalba.

Pageltoninkit prasau ar gera pabaiga Silos? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE("lauriux" @ 2015 11 03, 23:48)
Pageltoninkit prasau ar gera pabaiga Silos? Aciu  smile.gif

Gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE("lauriux" @ 2015 11 03, 23:48)
Pageltoninkit prasau ar gera pabaiga Silos? Aciu  smile.gif

Taip labai gera wub.gif susilauks vieno sunaus ir dynukiu. seneliai labai myles ir dziaugsis anukais. Buranas vel atgaus valdzia dede atiduos sosta, ir tada jis paskalbs kad nuo siol jis seimninkas ir jis sprendzia o jo sprendimas kad jiems pono nebereikia, kad laikas pradeti gyventi pagal istatymus ir kad patys turi spresti savo problemas pasitelkiant teisesauga (ar kazkaip panasiais, nes rusu kalba nera ideali, bet kazkaip panasiai pasake) bet bus dar oi daug visko, ir dziaugsmo ir skausmo bet tiek idomymiu dar bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 10 29, 01:40)
Labas vakaras.pradejau ziureti Sila.kelias namo. Ar vertas demesio?pasirode bisky toks vaikiskas biggrin.gif gal kas matet ir zinot kiek seriju bus?smile.gif

as dabar ziuriu, nu man jis tikrai ydomus thumbup.gif
rusu saituose ties 60serija dabar apsistojus, o pagal turku, tai net nznau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 11 04, 12:56)
as dabar ziuriu, nu man jis tikrai ydomus thumbup.gif
rusu saituose ties 60serija dabar apsistojus, o pagal turku, tai net nznau g.gif

Originalios 79 turkiskos serijos. Bent wiki taip raso.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 11 04, 14:00)
Originalios 79 turkiskos serijos. Bent wiki taip raso.

reik paskaiciuot, nes rusu tai 158 serijos, o man atrodo, serija skaido i 2 serijas g.gif tai ir gaunasi 79 smile.gif
Atsakyti
Pradėjau šiandien Silą žiūrėt. Tik Teo radau nuo 4 serijos. Man kyla klausomai, kodėl Silą mažą atidavė kitiems? Kodėl ją grąžino atgal į seną šeimą? Ką tokio jos brolis padarė, kad ją prievarta ištekino?
Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti