Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(Visgi @ 2015 10 19, 20:17)
Šitą tai žinau, kad šiuo metu jis tik filmuojamas, procese dar.
Na, reik manyt, kad reitingai vis tik nepaves.

Turkai daugiau dvieju seriju i prieki nefilmuoja ir viska diktuoja reitingai. Niekas nezino is anksto kiek bus seriju/sezonu ir t.t. Net ir scenarijaus nezino biggrin.gif
Ir tos pacios 17 serijos scenarijus skubiai buvo pakeistas paskutine minute del kilusio fanu nepasitenkinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 10 19, 21:43)
Turkai daugiau dvieju seriju i prieki nefilmuoja ir viska diktuoja reitingai. Niekas nezino is anksto kiek bus seriju/sezonu ir t.t. Net ir scenarijaus nezino biggrin.gif
Ir tos pacios 17 serijos scenarijus skubiai buvo pakeistas paskutine minute del kilusio fanu nepasitenkinimo ax.gif
Na nieko sau! Jei jau viską taip ekspromtu daro, tai sakyčiau dar viskas labai gerai pas juos gaunas.
Kaip suprantu- fanai valdo! biggrin.gif Tadum gerai.
Dėkui už instruktažą, nes man dar truputi sunku įsikirst į turkų filmų sistemą- kas ir kaip ten pas juos būna.
Jei man kils kokių klausimų, tuomet klausiu dar, gerai? Galiu?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 10 19, 20:57)
Na nieko sau! Jei jau viską taip ekspromtu daro, tai sakyčiau dar viskas labai gerai pas juos gaunas.
Kaip suprantu- fanai valdo! biggrin.gif Tadum gerai.
Dėkui už instruktažą, nes man dar truputi sunku įsikirst į turkų filmų sistemą- kas ir kaip ten pas juos būna.
Jei man kils kokių klausimų, tuomet klausiu dar, gerai? Galiu?

biggrin.gif
O matėte vyriškį tarpduryje stovintį tuo metu, kai Omeras Iz bučiavo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 10 19, 22:43)
O matėte vyriškį tarpduryje stovintį tuo metu, kai Omeras Iz bučiavo? biggrin.gif
Nesupratau. Rimtai? Nea, nemačiau schmoll.gif
O kas ten tokio buvo? Kino liapsusas?
Matyt per daug į subjektus buvau įsigilinus, kad jokio vyriškio nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:) ar įmanoma parsisiųsti kaip nors turkiškų serialus?Nevisada spėju pažiūrėti per tv:)
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2015 10 25, 08:34)
Sveikos:) ar įmanoma parsisiųsti kaip nors turkiškų serialus?Nevisada spėju pažiūrėti per tv:)
Labas. Įmanoma, žinoma. Čia galima, dar štai čia
Mažum dar kas pasiūlytų vieną kitą iš būdų.
Bet abejoju. Tema prigęsus mažumėle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 25 spalio 2015 - 21:42
Matę kas nors tą naują per lnk serialą? Apie ka jis? Nes pirmoji serija visai neuzkabino schmoll.gif Gal veliau kas nors issirutulios?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 10 26, 15:46)
Matę kas nors tą naują per lnk serialą? Apie ka jis? Nes pirmoji serija visai neuzkabino  schmoll.gif  Gal veliau kas nors issirutulios?

Aš mačiau kokia 10 serijų ir mečiau. Nuobodoka pasidarė, pastoviai ašarojo jinai. Bet lietuviškai žadu žiūrėti iki galo.Man pagrindinis aktorius patinka, nelabai gražus, bet turi simpatiškumo.😊
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 10 26, 15:46)
Matę kas nors tą naują per lnk serialą? Apie ka jis? Nes pirmoji serija visai neuzkabino  schmoll.gif  Gal veliau kas nors issirutulios?

Cia jus apie Iffet? As maciau smile.gif Saziningai visa iki galo.
Tikrai ne sedevras tas serialas biggrin.gif Su visais turkiskais marazmais. Vietomis Meksika primena biggrin.gif Ziurejau vien del Cemil'io. Labai myliu Ibrahim Celikkoli cool.gif Aktoriui tas vaidmuo nerealus, ivairiapusis nuo A iki Z, nuo visisko niekselio iki labai jautraus, mylincio vyro, galincio padaryti bet ka del savo seimos. Aktorius puikiai ikunijo Cemil'i. Galima sakyt ir isveze ta seriala. Nes be jo ten nera nei i ka, nei del ko ziuret biggrin.gif
Bet cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 10 26, 17:07)
Cia jus apie Iffet? As maciau smile.gif Saziningai visa iki galo.
Tikrai ne sedevras tas serialas biggrin.gif Su visais turkiskais marazmais. Vietomis Meksika primena biggrin.gif Ziurejau vien del Cemil'io. Labai myliu Ibrahim Celikkoli  cool.gif Aktoriui tas vaidmuo nerealus, ivairiapusis nuo A iki Z, nuo visisko niekselio iki labai jautraus, mylincio vyro, galincio padaryti bet ka del savo seimos. Aktorius puikiai ikunijo Cemil'i.  Galima sakyt ir isveze ta seriala. Nes be jo ten nera nei i ka, nei del ko ziuret biggrin.gif
Bet cia mano nuomone  ax.gif

Gerai, kad skoniai skiriasi, nes pagrindinis man kol kas net nezinau, nemegstu usuotu ir barzdotu vyru biggrin.gif

Biski atsiciuchinau, tai kazkada jo kelias serijas prasukinejant esu macius... tikslumo delei cia tas kur dings ju dukte ir pabaigoje pagrindinis mirs ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 26 spalio 2015 - 16:40
QUOTE(Simbulis @ 2015 10 26, 16:36)
Gerai, kad skoniai skiriasi, nes pagrindinis man kol kas net nezinau, nemegstu usuotu ir barzdotu vyru  biggrin.gif

Biski atsiciuchinau, tai kazkada jo kelias serijas prasukinejant  esu macius... tikslumo delei cia tas kur dings ju dukte ir pabaigoje pagrindinis mirs ?

Na, barzda ir usai laikinas dalykas biggrin.gif Ne visur jis barzdotas. Cemilio ivaizdis ir man nepatinka biggrin.gif As kalbu apie pati vaidmeni, kad aktoriui buvo kur atsiskleisti toki psicheli vaidinant ir jis tai padare kuo puikiausiai.
Bet as esu tikra, kad Cemilis daugumai nepatiks. Ypac jautruolems ax.gif

Aha, tas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 26 spalio 2015 - 16:55
QUOTE(Milagra @ 2015 10 26, 17:49)
Na, barzda ir usai laikinas dalykas biggrin.gif Ne visur jis barzdotas. Cemilio ivaizdis ir man nepatinka biggrin.gif As kalbu apie pati vaidmeni, kad aktoriui buvo kur atsiskleisti toki psicheli vaidinant ir jis tai padare kuo puikiausiai.
Bet as esu tikra, kad Cemilis daugumai nepatiks. Ypac jautruolems  ax.gif

Aha, tas  cool.gif

Visai simpatiskas man Dzemilis, bet psichas tai konkretus... ir kas tiem turkam darosi, ko jiem tas moteris vis prievartaut reikia.... doh.gif
Atsakyti