Per Tv 1 pradėjo rodyti serialą Pabaiga - Son. Nuo pirmadienio iki trečiadienio lygtais apie 23 valandą. Ar yra kas jį mačiusios. Ar verta žiūrėti?
QUOTE(Cristobal @ 2015 09 12, 12:28)
Man patiko "Intikam", 44 serijos.
Aciu pabandysiu.
as per sony tv pradejau ziureti VILKU ZEME, ne turku, be patiko, gal kas ziurite?
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 09 27, 14:39)
as per sony tv pradejau ziureti VILKU ZEME, ne turku, be patiko, gal kas ziurite?
Mačiau visus tris sezonus. Pirnieji du patiko, o paskutinysis truputį nusivažiavo. Pabaiga bloga. Žuvo abu broliai.
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 09 27, 14:39)
Mačiau visus tris sezonus. Pirmieji du patiko, o paskutinysis truputį nusivažiavo. Pabaiga bloga. Žuvo abu broliai.
Ziuriu "Liubov i nenavist".jau 22 serija.sakykit kas matet ar taip iki galo ir nebus tarp ju nieko?jau nusibodo ziuret net..
QUOTE(oziarage @ 2015 10 01, 18:46)
Laba,
gal pasiūlysite kažką įdomaus, tokio kaip Ezel, Son (Pabaiga), Paslaptys. Na, kad būtų kažkas užsukto, nenuspėjamo Gerai turkai juos gamina
gal pasiūlysite kažką įdomaus, tokio kaip Ezel, Son (Pabaiga), Paslaptys. Na, kad būtų kažkas užsukto, nenuspėjamo Gerai turkai juos gamina
Suskunlar
Na turkiškų serialų banga nesibaigia o vis daugėja. Per LNK Gyvenimo randai (Efet) o per tv 8 Sila. Kaip reik viską suspėti sužiūrėti. Efet buvau prafėjusi žiūrėti toks šiaipsau (tikiuosi lietuviškai labiau patiks) O Sila girdėjau neblogas, bet man pagridinė aktorė tokia šalta bejausmė. Ką jūs pasakysit?
QUOTE(Indrijan @ 2015 10 12, 17:37)
Na turkiškų serialų banga nesibaigia o vis daugėja. Per LNK Gyvenimo randai (Efet) o per tv 8 Sila. Kaip reik viską suspėti sužiūrėti. Efet buvau prafėjusi žiūrėti toks šiaipsau (tikiuosi lietuviškai labiau patiks) O Sila girdėjau neblogas, bet man pagridinė aktorė tokia šalta bejausmė. Ką jūs pasakysit?
Na tai, kad ju per metus apie 100 iskepa ir jie pasauly populiareja, tai abejoju ar baigs "kept" o Sila tikrai per tv8? Ne per tv1? Man Silos siuzetas gal patiktu. Ir ta vieta, kur jis filmuotas man labai patinka Bet Siloj abu pagrindiniai aktoriai "Ne mano" :ax Nors pas ruses ten tikrai yra girianciu Sila :)ir is SM kiek pamenu, buvo tikrai ziurejusiu si seriala.
Čia tai nustebino, nesitikėjau kad Sila Lietuvoje rodys, esu labai patenkinta, nes mane buvo jis užkabinęs
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 10 12, 18:25)
Na tai, kad ju per metus apie 100 iskepa ir jie pasauly populiareja, tai abejoju ar baigs "kept" o Sila tikrai per tv8? Ne per tv1? Man Silos siuzetas gal patiktu. Ir ta vieta, kur jis filmuotas man labai patinka Bet Siloj abu pagrindiniai aktoriai "Ne mano" :ax Nors pas ruses ten tikrai yra girianciu Sila :)ir is SM kiek pamenu, buvo tikrai ziurejusiu si seriala.
Tikrai tikrai per tv8, darbo dienomis 18 val. Nuo 16 dienos