Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 06, 14:38)
Sveikos,
kas neturite visai ko ziureti ir nesate itin isrankios, galite pabandyti ziureti:" Bir Ask Hikayesi".

Man serialas toks visai nieko buvo. Ne visiska meile seile, ipinta siek tiek dramos, siek tiek kriminalo, siek tiek " Meksikos" tongue.gif Sis serialas kopija korejieciu serialo. Siuzetas pradzioj labai patiko, paskui ties viduriu man ten daug nesamoniu buvo. I pabaiga vel buvo tokiu neblogu seriju. Pagrindinis veikejas Korkutas -  idomus personazas, tai jis geras ir svelnus, tai beprotis, kuris, del kersto padarytu viska....Pagrindine pora, nors ir erzino kartais savo kaprizais ir nebrandumu, bet is esmes patiko  wub.gif Labai patiko motinos vaidmeni vaidinanti aktore. Nuostabaus grozio moteris.  ax.gif Taip pat aktore, kuri vaidino Korkuto vargse, pshichine negalia turincia sesute. Siaip aktoriai MAN beveik visi cia buvo grazus  biggrin.gif  Muzika nuostabi,nufilmuota graziai....Serijos visos igarsintos. Tik pirmos kelios serijos labai prastai garsas irasytas, bet veliau viskas atsistoja i vietas. Tiesa,  kartais isvis dingsta igarsinimas, ir serijos vietomis pakarpytos doh.gif

https://www.youtube....h?v=8JhibuwyRVk

Dekui super ziuriu tik 32 serijos tai nebus labai ilgas reikes uzmesti aki, pagrindinis aktorius man toks visai nieko pasirode blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Gal yra ziurinciu Kiraz Mevsimi? Nesuprantu, ar ne si savaitgali turejo nauja sezona pradeti!?
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 09 06, 13:39)
Dekui super ziuriu tik 32 serijos tai nebus labai ilgas reikes uzmesti aki, pagrindinis aktorius man toks visai nieko pasirode  blush2.gif  smile.gif

Man irgi jis simpatiskas vyriokas smile.gif seriju skaicius tai pats tas, tik man atrodo, kad serialas buvo uzdarytas, del to seriju nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 06, 14:55)
Man irgi jis simpatiskas vyriokas smile.gif seriju skaicius tai pats tas, tik man atrodo, kad serialas buvo uzdarytas, del to seriju nedaug  ax.gif

Uzmeciau aki, you tubej 36 radau. Bet pabaiga man regis nelabai?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 09 06, 19:09)
Uzmeciau aki, you tubej 36 radau. Bet pabaiga man regis nelabai?

Na pabaiga turkisko stiliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 06, 13:38)
Sveikos,
kas neturite visai ko ziureti ir nesate itin isrankios, galite pabandyti ziureti:" Bir Ask Hikayesi".

nu isimeciau i favorites, tik va pabaigos turkiskos, man visai nepatinka schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 09 06, 20:00)
nu isimeciau i favorites, tik va pabaigos turkiskos, man visai nepatinka schmoll.gif  biggrin.gif

biggrin.gif nu as irgi nuo ju nekaifuoju biggrin.gif bet kartais jos neisvengiamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 06, 20:05)
biggrin.gif nu as irgi nuo ju nekaifuoju biggrin.gif bet kartais jos neisvengiamos smile.gif

Ypač, kai uždaromas serialas :-D
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 06, 21:05)

Ai tada geriau nepradesiu. Man reikia bent jau neblogos pabaigos jeigu nera laimingos:-) Pradejau ziureti dva lica stambula, kol kas nelabai kabina, bet gal isiziuresiu
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 09 07, 09:58)
Ai tada geriau nepradesiu. Man reikia bent jau neblogos pabaigos jeigu nera laimingos:-) Pradejau ziureti dva lica stambula, kol kas nelabai kabina, bet gal isiziuresiu

as tai ziuriu Malenkije tayni, po 10 serijos biski uzkabino, bet siaip nera super ar kazkas tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 09 07, 09:58)

As irgi pradejau ji ziuret, na dar tik trys serijas maciau, bet neblogai lyg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 09 07, 17:06)
As irgi pradejau ji ziuret, na dar tik trys serijas maciau, bet neblogai lyg ax.gif

o tai irgi tik su titrais?
Atsakyti