Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(rena @ 2015 09 02, 14:29)
nu toks ale jaunatviskas serialas, bet nera cinkiuko, intrigos ar pastatymas silpnas, kazko ten truksta g.gif
sita, tai mane dar nuo DA nervina, poto per Kiuzeju ejo per kepenis ir dabar ziuriu tas pats vaidmuo, buti slikstyne biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 09 02, 13:29)
sita, tai mane dar nuo DA nervina, poto per Kiuzeju ejo per kepenis ir dabar ziuriu tas pats vaidmuo, buti slikstyne biggrin.gif

Kad jai ir neimanoma kitokio vaidmens duoti biggrin.gif Vienaplane aktoriuke. Dabar naujam sezone kazkur filmuosis, tai irgi stervike tokia vaidins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 09 02, 18:29)
Kad jai ir neimanoma kitokio vaidmens duoti biggrin.gif Vienaplane aktoriuke. Dabar naujam sezone kazkur filmuosis, tai irgi stervike tokia vaidins biggrin.gif

na jau tikrai, i kokia geriete ar kokia bliuve jos nepastatysi biggrin.gif
Atsakyti
Na ziuri kas nauja seriala per lnk? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 09 05, 14:24)
Na ziuri kas nauja seriala per lnk?  cool.gif

Na as ziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 09 05, 16:24)
Na ziuri kas nauja seriala per lnk?  cool.gif

Aha net vyras priverstas ziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
Temos reik, nes neradau lens.gif kas sukurs?
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 09 05, 15:36)
Aha net vyras priverstas ziureti lotuliukas.gif

As vakarais kai Kuzeju isijungiu vyras kazkada atejes paziurejo, sako cia vis dar ta pati verksni rodo? turejo omeni Kerima lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pirma serija tai man patiko. Ypac rezisieriaus ir filmavimo komandos darbas, bei nuostabus Stambulo vaizdai smile.gif ir Erkanas man cia netgi labai simpatiskai astrodo, kaip siek tiek pagyvenes vyras biggrin.gif tas zilumas ir sukuosena, bei melynas kostiumas jam super tinka. Ir svorio jis siek tiek numetes. Zodziu, jo Riza pries si vyrioka, mano nuomone, laaaabai prastai atrodo ax.gif siuzetas kaip ir ne naujas, bet vistiek turkai man graziai sugeba pafilmuoti, kad norisi ziureti smile.gif Kolkas mano nuomone tokia.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 09 05, 18:12)
Na pirma serija tai man patiko. Ypac rezisieriaus ir filmavimo komandos darbas, bei nuostabus Stambulo vaizdai smile.gif  ir Erkanas man cia netgi labai simpatiskai astrodo, kaip siek tiek pagyvenes vyras biggrin.gif tas zilumas ir sukuosena, bei melynas kostiumas jam super tinka. Ir svorio jis siek tiek numetes. Zodziu, jo Riza pries si vyrioka, mano nuomone, laaaabai prastai atrodo ax.gif siuzetas kaip ir ne naujas, bet vistiek turkai man graziai sugeba pafilmuoti, kad norisi ziureti smile.gif Kolkas mano nuomone tokia.

Idomu kaip toliau rutuliosis jau pripratau prie erkano ir jis man kaikur labai simpatiskas atrodo smile.gif grazi mergaite ta kur netikra dukra erkano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 09 05, 16:31)
Idomu kaip toliau rutuliosis jau pripratau prie erkano ir jis man kaikur labai simpatiskas atrodo smile.gif  grazi mergaite ta kur netikra dukra erkano smile.gif

Aha man irgi DZansu grazi mergaite smile.gif
Atsakyti
Sukuriau tema karsta.gif Galima dabar tenai pliurpt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas neturite visai ko ziureti ir nesate itin isrankios, galite pabandyti ziureti:" Bir Ask Hikayesi".

Man serialas toks visai nieko buvo. Ne visiska meile seile, ipinta siek tiek dramos, siek tiek kriminalo, siek tiek " Meksikos" tongue.gif Sis serialas kopija korejieciu serialo. Siuzetas pradzioj labai patiko, paskui ties viduriu man ten daug nesamoniu buvo. I pabaiga vel buvo tokiu neblogu seriju. Pagrindinis veikejas Korkutas - idomus personazas, tai jis geras ir svelnus, tai beprotis, kuris, del kersto padarytu viska....Pagrindine pora, nors ir erzino kartais savo kaprizais ir nebrandumu, bet is esmes patiko wub.gif Labai patiko motinos vaidmeni vaidinanti aktore. Nuostabaus grozio moteris. ax.gif Taip pat aktore, kuri vaidino Korkuto vargse, pshichine negalia turincia sesute. Siaip aktoriai MAN beveik visi cia buvo grazus biggrin.gif Muzika nuostabi,nufilmuota graziai....Serijos visos igarsintos. Tik pirmos kelios serijos labai prastai garsas irasytas, bet veliau viskas atsistoja i vietas. Tiesa, kartais isvis dingsta igarsinimas, ir serijos vietomis pakarpytos doh.gif

https://www.youtube....h?v=8JhibuwyRVk
Atsakyti