Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(giluze @ 2015 08 31, 21:29)
Vakar pabaigiau žiūrėti Stambulą. Dabar matuojuosi kitą serialą, Medcezir. Peržiūrėjau pirmą seriją, visai nieko. Turi savo atmosferą. Turbūt žiūrėsiu.  g.gif
  A, ir pastebėjau įdomų dalyką. Daugumoj filmų veiksmo vieta Stambulas, arba kaimas. O kaip Ankara? Nejaugi ji negraži, kad ten serialų nefilmuoja? Ar kituose miestuose?  ax.gif

O kas čia per filmas apie Stambulą. Žinomi aktoriai lygtai. Ar verstas visas? Apie ką jis? Ar patiko ir ttt?
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2015 09 01, 08:49)
O kas čia per filmas apie Stambulą. Žinomi aktoriai lygtai. Ar verstas visas? Apie ką jis? Ar patiko ir ttt?

Filmas kaip filmas, melodrama ir tiek. Į pabaigą gal jau per daug man tų ašarų ir meilės žodžių buvo, bet tai jau dažno serialo problema. Gana aktyviai įgarsinamas, rusų kalba, aišku. Iš 50 , atrodo, 17 serijų jau įgarsinta. Vienu žodžiu, prie mezginio gerai suėjo.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 09 01, 07:28)
Gerule ji, gerule. Toks savotiskas veikejas. Tu gal ziuri toliau? Sakei taves nekabino jis...

Tai jei 14 d. ilgai laukt nereikes, tik va kad po viena serija iseina  doh.gif

Nea, neziuriu. Bandziau ziureti, nes aktoriai stiprus, bet tik pirmas gal 4 ar 5 serijas teistempiau. Paskui kartais uzmesdavau aki is iprocio, jei po ranka pakliudavo, bet doh.gif ne ne, tiesiog ne mano cia serialas biggrin.gif Tikiuosi lietuviai originalu garsa nuims iki minimumo garsindami si seriala biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
iš neturėjimo ką veikti pradėjau žiūrėti
Запах клубники/Çilek Kokusu
pirmos serijos tokios linksmos buvo,
o paskui suėjo viskas į eilinę Pelenės istoriją
tik nervino, kad įgarsinimo nėra,
o reikia titrus skaityti
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 09 01, 15:32)
iš neturėjimo ką veikti pradėjau žiūrėti
Запах клубники/Çilek Kokusu

Tada žiūrėk Vyšninį sezoną, daugiau išversta, o filmas vos ne toks pats. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2015 09 01, 14:57)
Tada žiūrėk Vyšninį sezoną, daugiau išversta, o filmas vos ne toks pats.  lotuliukas.gif

Kad dabar visi jie tokie patys. Anksciau vienu tarpu buvo "bojavyku" etapas, dabar turkus ima a la romantines komedijos doh.gif Visos vienodos ir, mano akimis, nei romantines, nei komedijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 09 01, 07:48)
Yra kazkoks, lyg "Stambulo paslaptys" ar kazkaip  ax.gif[URL=http:// http://1plus1tv.ru/s...8-serya-z-.html][/URL] va radau

paziurejau 2 serijas sito, nu kazkaip nei sis neitas man g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 09 02, 12:37)

Nu žinok ir man nelimpa. Jau galvojau glamūras užkabins, ale ne. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 09 02, 12:37)

As net nebandziau ziuret,nes Merves nepernesu,o Burakas be usu,man juoko priepuoli sukelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 09 02, 12:14)
As net nebandziau ziuret,nes Merves nepernesu,o Burakas be usu,man juoko priepuoli sukelia  lotuliukas.gif

Ojetus, nu ir sastatas fear.gif bijau.gif Dar be situ dvieju priedo ir Kobal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 09 02, 14:26)
Ojetus, nu ir sastatas  fear.gif  bijau.gif Dar be situ dvieju priedo ir Kobal biggrin.gif

Ir ta ten? lotuliukas.gif dedejus Kenana,butu "Scary movie" laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 02 rugsėjo 2015 - 13:35
QUOTE(giluze @ 2015 09 02, 13:09)
Nu žinok ir man nelimpa. Jau galvojau glamūras užkabins, ale ne.  schmoll.gif

nu toks ale jaunatviskas serialas, bet nera cinkiuko, intrigos ar pastatymas silpnas, kazko ten truksta g.gif

QUOTE(lauravala @ 2015 09 02, 13:14)
As net nebandziau ziuret,nes Merves nepernesu,o Burakas be usu,man juoko priepuoli sukelia  lotuliukas.gif

sita, tai mane dar nuo DA nervina, poto per Kiuzeju ejo per kepenis ir dabar ziuriu tas pats vaidmuo, buti slikstyne biggrin.gif
Atsakyti