Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

Aš žiūrėjau turkiškus serialus ir visi man labai patiko,nes niekada nenuspėdavai jų pabaigos biggrin.gif
Didingas amžius
Atpildas
Uždrausta meilė
Čiauškutė
O jūs matėte šios serialus kokios nuomonės apie juos?
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2015 08 25, 17:57)
Bandysiu ziuret, nes nieko neissirenku..

O gal dar kas rekomenduotu kazka tokio gero kaip UM, 20 minuciu, ir ne toki kaip Fatmagul ar Begantis laikas?  biggrin.gif
Svarbu,  kad nebutu apie nuolat verkslenancia mergele  ir butu rusiskai igarsintas blush2.gif  4u.gif

Man dar patiko Merhamet.
Atsakyti
O Paslaptys kas nors ziurite? Nerandu visu seriju rus. vertimu, tik iki 7 serijos:-(
Atsakyti
Sveikos. Niekas nesidomėjo, ar istorinis serialas "Kiosem Sultan" jau bus pradėtas transliuoti Turkijoje? Kiek žinau Rugsėjo 1-ąją buvo žadėta pradėti rodyti.
Atsakyti
QUOTE(Braškytėlė @ 2015 08 29, 18:16)
Aš žiūrėjau turkiškus serialus ir visi man labai patiko,nes niekada nenuspėdavai jų pabaigos biggrin.gif
Didingas amžius
Atpildas
Uždrausta meilė
Čiauškutė

Visi ne mano skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 08 29, 20:44)
Visi ne mano skonio  biggrin.gif

O tada kokius tu mėgsti?
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 18:23)
Sveikos. Niekas nesidomėjo, ar istorinis serialas "Kiosem Sultan" jau bus pradėtas transliuoti Turkijoje? Kiek žinau Rugsėjo 1-ąją buvo žadėta pradėti rodyti.

Kiek zinau filmavimai jau pradeti, bet serialas lyg nuo spalio prasides. Man atrodo, kad kolkas nera tikslios pirmos serijos datos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškytėlė @ 2015 08 29, 20:56)
O tada kokius tu mėgsti?

Man labiau patinka dramos, kartais ir meiles-seiles sueina su geru siuzetu. Megstu istorinius, bet DA buvo kazkoks nesusipratimas man, nelipo nuo pirmos serijos, Atpildo net jei sumoketu koki milijona neziureciau, Ciauskutes knyga skaicius gal koki 10 kartu ir senaja serialo versija macius, si nauja rodyta per lnk versija man nepatiko, nes nuo knygos originalo smarkiai nutolus, UM kadangi nuosekliai neziurejau, tai nuomone tokia, kad meiles istorija su nekokia pabaiga smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Braškytėlė @ 2015 08 29, 10:16)
Didingas amžius
Atpildas
Uždrausta meilė
Čiauškutė

Iš paminėtų, tik Uždrausta meilė, net labai patiko. Didingas amžius- neįtraukė, bandžiau žiūrėti jau keletą kartų, bet... Atpildas- visiškai nepatiko, mačiau apie pusė, ir jau toliau nebegalėjau kęsti, gal įtakos turėjo ir pagrindinis aktorius, man jis visiškai ne prie dūšios. Čiauškutė - šiaip eilinis, nieko įspūdingo, pažiūrėjau pamiršau ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2015 08 30, 07:00)
Iš paminėtų, tik Uždrausta meilė, net labai patiko. Didingas amžius- neįtraukė, bandžiau žiūrėti jau keletą kartų, bet... Atpildas- visiškai nepatiko, mačiau apie pusė, ir jau toliau nebegalėjau kęsti, gal įtakos turėjo ir pagrindinis aktorius, man jis visiškai ne prie dūšios. Čiauškutė - šiaip eilinis, nieko įspūdingo, pažiūrėjau pamiršau ir tiek...

O man kaip tik Atpildo Ezelis žiauriai patiko taip fainai vaidino wub.gif Bet kiekvienas turi savo nuomonę.
Atsakyti
Man "Ezelis" irgi patiko. O DA apskritai geriausias serialas, kurį teko matyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 30 rugpjūčio 2015 - 09:46
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 30, 10:46)
Man "Ezelis" irgi patiko. O DA apskritai geriausias serialas, kurį teko matyti.

Visiškai pritariu biggrin.gif
Atsakyti