QUOTE(radera @ 2015 08 15, 13:50)
Paziurejau pampamparam to pirma serija. Patiko. Ir patiko pagrindinis aktorius. Esu maciusi ji viename seriale kuris labai patiko, cia jis panasiam amplua, vel sirdi pakuteno, ziureeesiu!!
Ji per lnk anonsuoja, tik neaisku rodys ar per lnk ar per tv1. O tas pagrindinis aktorius Diloj vaidina, kur dabar irgi rodomas...
QUOTE(Jol @ 2015 08 15, 16:02)
Anonse sakė, kad per LNK rodys, tai matyt savaitgaliais.
O gal kas žino kiek yra jo serijų? Nes nei IMDb, nei Wikipedijoj neradau tokios informacijos.
O gal kas žino kiek yra jo serijų? Nes nei IMDb, nei Wikipedijoj neradau tokios informacijos.
Kiek seriju bus neaisku, nes kol kas yra tik pirmas sezonas 31 serija, rugseji startuoja antras. Keista kad rodys neuzbaigta seriala, tai greiciausiai rodys savaitgaliais ir turbut serijas karpys ar kaip jie isivaizduoja. Nes turkijoj iseina po serija i savaite.
QUOTE(egliu @ 2015 08 15, 16:49)
kas per serialas turkų "gyvenimo šukės"? gal kas matė?įdomus?
Cia bus drama apie sukeistus vaikus gimdymo metu. Aprasymas trumpai
Giulseren vienisa mama, kuria paliko vyras ir isvaziavo gyventi i Vokietija. Ji gyvena prastame kvartale ir sunkiai dirba, kad galetu pragyventi. Jos vienintele dukte troksta buti turtinga, visiskai jos nevertina ir labai daug is jos reikalauja. Dzichanas - verslininkas, valdantis turtingus restoranus. Jis sekmingas verslininkas, darboholikas, bet nelaimingas su zmona Diliara, kuriai rupi tik aukstuomones nuomone. Jis su zmona turi du vaikus - sunu ir dukra.
Giulseren ir Diliara abi savo dukras pagimde ta pacia diena toje pacioje ligonineje pries 15 m. Bet gimdymo namuose buvo padaryta klaida ir mergaites sukeistos. Paaiskejusi tiesa negriztamai pakeis abieju seimu gyvenimus...
Ar idomus nezinau, kaip tik palanavau ziuret
QUOTE(radera @ 2015 08 16, 01:10)
As tai ji ziuresiu,nes po pirmos serijos uzkabino.
Keturios serijos neblogos, bet paskui ten viskas ratu man atrodo, bet su lt vertimu ir as pabandysiu paziuret
QUOTE(radera @ 2015 08 15, 13:50)
Paziurejau pampamparam to pirma serija. Patiko. Ir patiko pagrindinis aktorius. Esu maciusi ji viename seriale kuris labai patiko, cia jis panasiam amplua, vel sirdi pakuteno, ziureeesiu!!
Aš jau užsikabinau. Man labai patinka ir Niurgiul, kur Giulseren vaidina. Vakar kaip tik baigiau žiūrėt 22 seriją su įgarsinimu, tai dabar varysiu su titrais.
QUOTE(Simbulis @ 2015 08 15, 17:27)
Kiek seriju bus neaisku, nes kol kas yra tik pirmas sezonas 31 serija, rugseji startuoja antras. Keista kad rodys neuzbaigta seriala, tai greiciausiai rodys savaitgaliais ir turbut serijas karpys ar kaip jie isivaizduoja. Nes turkijoj iseina po serija i savaite.
kol parodys pirma sezona, spes ir antra pafilmuot gal tik sestadieniais ar sekmadieniais terodys
Man Paramparca vienas nuobodziausiu matytu serialu apskritai. Veiksmas per visa pirma sezona taip ir nepasistumejo. Tas pats per ta pati, Meksika kvepia - sukeisti vaikai, turtuoliai vargsai, skirsiuosi nesiskirsiu Aktoriai tai stiprus, bet siuzetas apgailetinas.
QUOTE(Milagra @ 2015 08 18, 15:39)
Man Paramparca vienas nuobodziausiu matytu serialu apskritai. Veiksmas per visa pirma sezona taip ir nepasistumejo. Tas pats per ta pati, Meksika kvepia - sukeisti vaikai, turtuoliai vargsai, skirsiuosi nesiskirsiu Aktoriai tai stiprus, bet siuzetas apgailetinas.
O man meksika nekvepia. Net nepanasu. Ir mane po ilgos pertraukos vel uzkabino turkiskas serialas. Perziurejau 6 serijas, itampa islieka, man patinka