Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai IV

QUOTE(*Vetrunge* @ 2015 08 03, 09:33)
Sveikos, merginos, atsiprasau, jei kartojuos, tiesiog nera laiko viska skaityti  ax.gif Gal zinot, kokiuose dar serialiuose vaidina aktore Beren Saat? Esu perziurejus Uzdrausta meile, Fatmagul (Be kaltes kalta) bei Kerstas. Mane si aktore tiesiog pakerejo  wub.gif

Aşkımızda Ölüm Var (2004)
Aşka Sürgün (2005)
Hatırla Sevgili (2006)jhikjlo0,p-pko-oo
Güz Sancısı (2008)
Aşk-ı Memnu (2008)
Gecenin Kanatları (2009)
Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010)
Oyuncak Hikayesi 3 (2010)
İntiqam (2013)
Benim Dünyam

Bet kas is ju igarsinta ar isversta, tai negaliu pasakyti. Paskutinis filmas tikrai yra su igarsinimu, o kaip del kitu nzn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 08 03, 10:24)
Bet kas is ju igarsinta ar isversta, tai negaliu pasakyti. Paskutinis filmas tikrai yra su igarsinimu, o kaip del kitu nzn  smile.gif

aciukas, bandysiu ieskotis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Benim Dünyam

Bet kas is ju igarsinta ar isversta, tai negaliu pasakyti. Paskutinis filmas tikrai yra su igarsinimu, o kaip del kitu nzn smile.gif
[/quote]
Sakykit oper kur si filma ziurejot, man niekur nerodo smile.gif
Atsakyti
[quote=Jurgisius,2015 08 03, 13:48]
Benim Dünyam

[/quote]
[/quote]
Nepamenu, bet aš turbūt per vk.com ziurejau smile.gif
Bet va, kad ir per šitą nuoroda, man ir ant plansetes paleidžia smile.gif

https://my-hit.org/film/251940/
Atsakyti
[quote=Raimusiuxxx,2015 08 03, 15:59]
[/quote]
Nepamenu, bet aš turbūt per vk.com ziurejau smile.gif
Bet va, kad ir per šitą nuoroda, man ir ant plansetes paleidžia smile.gif

https://my-hit.org/film/251940/
[/quote]
Dekui, idomus smile.gif
Atsakyti
Paziurejau ir as ta filma, apie akla mergaite - verkiau vos ne istisai, jau toks jautrus.

Ziuriu Uzdrausta meile per tv1 - jau kaip erzina Bihter ir jos ta meile, tokia savanaudiska atrodo, jai bloga, jai reikia, vis jai ir jai. Negalvoja apie nieka kita - tekejo uz Adnano nes norejo motina iskaudinti, o dabar meile Behliuliui man vel atrodo kaip uzgaida. Motina draudzia todel dar labaiu priesinasi.

Papildyta:
Mastau ka dar paziureti, KPA nekabino, kaip ir MB. Kazkada pora seriju paziurejau Jos vardas Feriha - neuzkabino, noretusi ko panasaus i KZ, arba Kurt Seit
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 08 05, 13:01)
Paziurejau ir as ta filma, apie akla mergaite - verkiau vos ne istisai, jau toks jautrus.

As ir... Tik neseniai supratau, kad jos mama Ayca (Dzemile is BL) vaidino smile.gif Kazkaip tam filme neuzstrigo ji man..
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 08 05, 13:01)
Mastau ka dar paziureti, KPA nekabino, kaip ir MB. Kazkada pora seriju paziurejau Jos vardas Feriha - neuzkabino, noretusi ko panasaus i KZ, arba Kurt Seit

Mane visi sie serialai uzkabino g.gif

Tai bandykite Suskunlar,20 dakika, Son, dabar ju dar per tv 1 rodo kazkoki,nezinau sito pavadinimo 4u.gif ir Karadaju rodo.
Ai dar Ezelis daug kam patiko,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 05 rugpjūčio 2015 - 19:00
ar ziurite seriala Paslaptys (turku ) jis rodomas per tv1 tik sestadieniais vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2015 08 09, 20:14)
ar ziurite seriala Paslaptys (turku ) jis rodomas per tv1 tik sestadieniais vakare  g.gif

Aš žiuriu smile.gif
Atsakyti
Per LNK reklamuoja naują turkų serialą, berods Paramparca (2014 metų).
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 08 14, 16:44)
Per LNK reklamuoja naują turkų serialą, berods Paramparca (2014 metų).

taip ,man aktoriai patinka manau ziuresiu biggrin.gif
Atsakyti